- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Süperrrr:))) dün Penti'ye girdim canım, eleman ölçtü... 75 D dedi şuan ki bedeniniz" kaç cm oluyor ki yani şimdi bu... evde fellik fellik mezura arayacağım, çatlarım yoksa Tiramisuben nasıl akıl etmedim ya ölçmeyi , kafaya bakar mısın
Ben ağır spor yapıyorum o nedenle bana kas ustu yapılmasi gerekirmiş
Ben ağır spor yaptığım için bana kas ustu uygulaması lazimmis ama tam kas alti yaptı uyandigimda dayanılmaz ağrılarım vardı , ay kollarimi kullanamadım annem yardım etti her konuda.şu an ise memem sarkti kas calistigim için silikon yukarı meme aşağıya oldu katmanlı bir meme görüntüsü var şu an doktor seçimi cidden çok önemli yarın ameliyata giriyorum protez çıkacak kas ustu yerlestirilecek eski doktorum ağır spor yaptigimi biliyordu malesef doktorlar hastalari insan değil mal gözüyle goruyorlar ki çok yazik
Acaba doktor neye dayanarak böyle yapmış, o kadar çok şeyleri bilen insanların basit ama önemli noktaları bilmeyişi insanı şaşırtıyor. Geçmiş olsun durumunuza üzüldüm ama çok şükür ki düzeltilebilecek birşey,demek yarın tekrardan ameliyatınız var. Peki doktorunuz kim , şu anda kaç cc var ve yarın kaç cc takılacak? Hangi sporu yapıyorsunuz , boy ve kilonuz nedir hepsini cevaplarsanız daha iyi kafamda oturur :)
Şu anki doktorum reha gençosmanoğlu 340 cc şu an de takacağı 400 cc olacak ve kas ustu 57 kiloyum 1.68 boyum var ben bodybuilding çalışıyorum
Tiramisu35 nasilSin Canim ? Hersey yolunda mi? Ay Evet bende ölcecem yarin.takoe benide izlermisin
kızlar benide izler misiniz haftaya fatih beye randevum var bikaç resim gorsem bana fikir olur lutfen birbirimize yardımcı olalım çok ihtiyacım var gorsel olarak sonuçları gormeye
Şunu unutma ;seninki büyüyecek , benimki Bi tık küçülecek... ödem de var...MAaşallah canım ya senin dokun da vardı ya kocaman olmuşlar demek :)) o zaman senin aşağı yukarı 95 cm filan vardır.. 90-95 arası.. aynı gibi gözüktüğüne bakma; aradaki 5 cm Sende meme olarak var :)) sen o Zamannewhope la bir oldun o da d cup ama o 80 beden. Ama ona 650 cc takıldı :) ben c cup olmamışım ama şu an dolu dolu b cup oluyorum sanırım. 92 olsaydım c cup olacaktım eşim de diyor ama bir tık daha büyük olsaydı iyi olacaktı sanki diye.bakalım tam Bi yerine yerleşsin nasıl olacaklar
Evet bende de ödem cok vardi , sol gögüsümde hala biraz sislik var 5 hafta olcak nerdeyseŞunu unutma ;seninki büyüyecek , benimki Bi tık küçülecek... ödem de var...
Hu hu bende ölctüm 95cm gögüs Alti 78, internette sütyen bedenimi hesaplattirdim 80b/c cikiyo.
Şunu unutma ;seninki büyüyecek , benimki Bi tık küçülecek... ödem de var...
takoe senin gögüs alti kac cm ?
benimde 4 hafta olacak aynen sol göğsüm daha şiş ve daha ağrılı niyeki acaba ?doktorlara göre normal ne sorsam normalEvet bende de ödem cok vardi , sol gögüsümde hala biraz sislik var 5 hafta olcak nerdeyse
Ağrılı olan göğüse ameliyat esnasında protez boyutlarıni denemiß olabilirler mi.benim tek göğüsüm morarmışti ben öyle düşünmüştüm..ama hersey geçiyo :))benimde 4 hafta olacak aynen sol göğsüm daha şiş ve daha ağrılı niyeki acaba ?doktorlara göre normal ne sorsam normal
bende morarma yok çok şükür de bilmiyorum ki ne denediler .inşallah bakalım biraz yumuşalarAğrılı olan göğüse ameliyat esnasında protez boyutlarıni denemiß olabilirler mi.benim tek göğüsüm morarmışti ben öyle düşünmüştüm..ama hersey geçiyo :))
Sevgili newhope, azönce kendim ölçtüm, 78cm göğüs kafesim, meme ucundan ölçtüğüm ise 86cm ... ölçüyü şöyle aldım; göğüs bitimi yerinden göğüs kafesi ölçümü aldım, sonrasında ise tam göğüs uçlarını kapsayacak şekilde ölçtüm ... iki gün önce bir mağazada çalışan bayan ölçtü ve 75 D olduğumu söyledi.. küçüldü mü yani şimdi bunlar iki günde:)takoe senin gögüs alti kac cm ?