Valla canım benimkisi tamamen şans oldu , yani hastane vermese tabii yada anlaşması olmasa fellik fellik arayıp bulacaktım bir türlü o sütyeni.. Gerçi bunları ne kadar daha giymemiz gerekiyor mümkünse ben kışın hiçbi şey giymeden devam edeceğim zaten dikler ucu çıkar diye de korkmama gerek yok kışın ben michelin reklamındaki maskot gibi giyinirim aynı kat kat olurum zaten hiçbir şey belli olmaz :)) cuma günü randevum var o zamana sorayım Fatih beye bakayım ne diyecek.. Ay yıldızın öneren var Bikaç kere gözüme takıldı ama görmediğim birşeyi almak istemedim bir de cupımı bilmiylrum şu an ne oldum belki dolu dolu b olmuşumdur yada c mi oldum bilemedim..
Albüme bakayım canım Bi tane bişey denedim ben de harikaaaa oldu hiç giyememiştim bile onu fırsatım olursa foto çekip koyayım albüme :))
Ya zaten Fatih bey benden bıksa yeridir ben çok soru sorarım her seferinde de titizlikle cevaplıyor ama artık utanıyorum birşey sormaya :)) bak sen beni anlamışsın bende de var o kıllık işte :))
Ben nette dolaşırken önce göğüs büyütmüş sonra hamile kalmış emzirmiş vs birinin fotoları vardı ve göğüsleri hep güzeldi ve hemen hemen aynıydı maaşallah etkilenmez sanırım ama insan bir kere birşey yaptırınca dahasına da cesaret edebiliyor diyorum kı aslında dudaklarım da azıcık daha kalın olsaydı :)) tabii sknra hemen vazgeçiyorum hem maliyetli hem de kısa süreli şeyler olduğu için benim için çok uygun değil açıkcası...
Direnleri Fatih bey yavaşça çıkardı hatta çıktığını bile anlamadım ilk başta bu kadar mı yani dedim :)) belki ben o Zaman kaşıntıya odaklanmıştım bilemiyorum hemşirem sağolsun gazlı bezle üstünden geçerek kaşıntımın geçmesini sağladı öyle iyi geldi ki
) ameliyattan sonra sütyeni takıyorlar Canım ayrı bir ücret almıyorlar bir de sütyenin köşesine nazar boncuğu iliştiriyorlar ki sormaa
uyanır uyanmaz göğüslerine bakmak istiyorsun bir de bakıyorsun ki nazar boncuğu :)) eşim Dedi 2,5 saat filan sürmüş sanırım ameliyatım ilk gün sadece kalkmak çok zordu şu an çok şükür yatıp kalkabiliyorum bazen arkama hafif yastık koyuyorum uyuyamayınca yastıkları atıp dümdüz yatıyorum bugün ütü yaptım ama sonra pişman oldum kaslarım ağrıdı sanki çok da şeyyapmamak lazım Demek ki