- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Ayy cevap yazamadım bi türlü çok yoğun geçiyo günlerimdün rüyamda yaptırmıştım bende yaa hatta öyle bir şey ki rüyada olduğumu bilip nolur yinede rüya olmasın diye uyandım zaman durmuş gibi hiç mutlu değilimm.. Yarın kontrolun var biraz daha toparlanmışsındır artık.. Sıra yumuşamasına geldi.. Boyutu değişti mi az daha getçi daha zamanı var ama.. Çok yorma ama kendini yine de iyiyim diye
Teşekkür ederim öncelikle evet spor yapıyorum fakat bel altında olan yaglar ve alt katındaki yaglari eritemedim be vaser hi def olmak istiyordum izmirde onu yapacak iyi bir doktor bulamadım liposuction ve yanlış yerleştirilen meme protez değişimi ameliyati oldum
gunaydın canım.bugun ne kontrolu olucaksın.
İnş değerr ama biraz hızlı geçse hiç fena olmaz çok sabırsızım ve daha çok varAllah seniiii :)) ben de birşeyi çok düşününce sonra rüyasını da görüyorum :) evet canım bugün kontrolüm var iyiyim çok şükür bugün yan yatmayı denedim biraz boynum sırtım tutuluyor Çünkü dümdüz yatınca yan yatmayı da bacaklarımdan dolayı yapamıyordum yani göğüsten pek sorun olmuyor da .. boyut konusu biraz karışık canım daha yerine oturmadığı için pek belli olmasa da büyük ihtimal tam vücuduma göre doğal olanından olmuş ..
Beklemek çok zor canım ama beklediğine değecek çok güzel bir zamanda da olacaksın ameliyatını . Yaza gelsin bikiniler gelsin v yakalar :)) azıcık daha sabır..
İnş değerr ama biraz hızlı geçse hiç fena olmaz çok sabırsızım ve daha çok var
Senin en güzel tarafın yatabiliyor olman hatta yan yatıyo olman :) bacaklarındaki ağrı devam ediyor mu?
Bu arada doktor ne dedi dikiş yerlerin nasıl?
İyi hadi çok şükürKızlar muayenem güzel geçti göğüslerim yumuşamaya başladı Fatih bey iyileşme hızımın çok iyi olduğunu söyledi masaj verdi bir de iz için krem yazdı gerçi iz kaygım Yok Benim.. sütyen için de akşamları çıkarabileceğimi penye sütyen kullanabileceğimi söyledi rahat rahat sütyenler alayım olmazsa :) bir dahaki randevum 3 hafta sonra.. benden haberler bu kadar
Kızlar protezler ne kadar sürede tam olarak yerleşiyor bilen var mı
Gogus sargim acildi muhtesem duruyorlar simdi kıyaslama yapıyorum da ilk takılan protez duvara asılmış pano gibi duruyordu eğreti ama şimdiki mükemmel reha bey gerçekten çok iyi bir doktor ne ağrım oldu nede başka sıkıntı
Benim bugun 32.gunum bikac gundur yumusamaya basladi.seni cok iyi anliyorum ozellikle yururken asagiya ve iceri dogru sanki taş asmislar gibi bi baski oluyodu bendede .biraz sabir Allah kolaylik versin hepimizebenimkilerde hiç yok desem yeri canımyaa hala taş gibi bugün oonuncu günüm baskıda hiç azalmadı sanki yürürken hep öne doğru çekiyolarmış gibi ikiside sanırım bir ay boyunca böyle devam edicek bu inşllh çok sürmez normale dönmemiz
Benim daha 5 hafta var şimdiden rüyama girdiAllah seniiii :)) ben de birşeyi çok düşününce sonra rüyasını da görüyorum :) evet canım bugün kontrolüm var iyiyim çok şükür bugün yan yatmayı denedim biraz boynum sırtım tutuluyor Çünkü dümdüz yatınca yan yatmayı da bacaklarımdan dolayı yapamıyordum yani göğüsten pek sorun olmuyor da .. boyut konusu biraz karışık canım daha yerine oturmadığı için pek belli olmasa da büyük ihtimal tam vücuduma göre doğal olanından olmuş ..
Beklemek çok zor canım ama beklediğine değecek çok güzel bir zamanda da olacaksın ameliyatını . Yaza gelsin bikiniler gelsin v yakalar :)) azıcık daha sabır..
Benim daha 5 hafta var şimdiden rüyama girdinarkozdan uyanıp göğüs kafesime dokunuyorum; dümdüz... Sonra zorla sargıları açıp bakıyorum göğüslerim berbat durumda! Kesip biçilmiş bırakılmış gibi... Doktor meme içerisinde sözümona şüpheli kitle görmüş bu yüzden tekrar dikip olduğu gibi bırakmış çok fena bir Kabustu...
sağol canımm böyle yorumları okuyuncada rahatlıyorum bi nebze sık dişini hepsi geçicek bir ay dolunca diyorum. yanlış anlaşılmayım kızlar ben aslında çok tezcanlı biriyim kendi işimi kimsenin yapmasına izin vermem çünkü beğenmem ağrı sızı değil tahammül edemediğim eski özgürlüğüme bidaha kavuşamıyacakmıyım korkusu çünkü hızlı bile yürüyemiyorum en ufak bi iş yaptığımda(mesla çamaşır sermek gibi) 8 katlı merdiven çıkmış gibi yoruluyorum. çok korkuyorum eskisi gibi olamazsam diye buda psikolojimi alt üst ediyo biran önce geçsin bitsin bu süreç off çok sıkıldımBenim bugun 32.gunum bikac gundur yumusamaya basladi.seni cok iyi anliyorum ozellikle yururken asagiya ve iceri dogru sanki taş asmislar gibi bi baski oluyodu bendede .biraz sabir Allah kolaylik versin hepimize
Hadi bakalım inşallah benim de böyle güzel geçer :) zaten ameliyata pozitif düşünerek girmek gerekirmiş en iyi sonuç içinKız Allah korusun nasıl kabus o öyleiçini ferah tut canım bak benim ameliyatıma ne kadar kolay geçti sadece ilk saaatler yerimden doğrulmada acım oldu ama ilerleyen saatlerde destek almadan dahi kalkabildim saçımı kendim topladım 4. Gün araba kullandım 1 hafta dolmadan evi sildim süpürdüm ütü yaptım yemek yaptım hep olumlu şeyler getir aklına ben de çok korkuyordum nasıl olacak diye o gerginlik hissi bile çekilmeyecek birşey değil eşim söyledi ben ameliyatta 2,5 saat kalmışım ama çok şükür hemen normal yaşantıma döndüm sen de öyle olacaksın canım .. güzel memişleri düşün
Öyle bi korkun olmasın Canım ya iyileşeceksen ve eski enerjin geri dönecek. Ben hep takip ettiğim sporcu bi kızdan ilham alıyorum. Geçen sene kas altı protez taktırmıştı ve şu an eskiden bile tapamadığı sporları yapıyor,sağol canımm böyle yorumları okuyuncada rahatlıyorum bi nebze sık dişini hepsi geçicek bir ay dolunca diyorum. yanlış anlaşılmayım kızlar ben aslında çok tezcanlı biriyim kendi işimi kimsenin yapmasına izin vermem çünkü beğenmem ağrı sızı değil tahammül edemediğim eski özgürlüğüme bidaha kavuşamıyacakmıyım korkusu çünkü hızlı bile yürüyemiyorum en ufak bi iş yaptığımda(mesla çamaşır sermek gibi) 8 katlı merdiven çıkmış gibi yoruluyorum. çok korkuyorum eskisi gibi olamazsam diye buda psikolojimi alt üst ediyo biran önce geçsin bitsin bu süreç off çok sıkıldım