- 13 Eylül 2016
- 70
- 93
- 48
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Benim bildiğim kadarıyla en az iki farklı CC sipariş ediliyor ve uygunluğu ölçüsünde birinin orjinali takılıyor... bende de iki farklı CC denendi fakat hiç morarma yoktu ... cildinizin hassasiyeti ya da doktorunuzla ilgisi vardır belkibende morarma yok çok şükür de bilmiyorum ki ne denediler .inşallah bakalım biraz yumuşalar
Sevgili newhope, azönce kendim ölçtüm, 78cm göğüs kafesim, meme ucundan ölçtüğüm ise 86cm ... ölçüyü şöyle aldım; göğüs bitimi yerinden göğüs kafesi ölçümü aldım, sonrasında ise tam göğüs uçlarını kapsayacak şekilde ölçtüm ... iki gün önce bir mağazada çalışan bayan ölçtü ve 75 D olduğumu söyledi.. küçüldü mü yani şimdi bunlar iki günde:)
Benim bildiğim kadarıyla en az iki farklı CC sipariş ediliyor ve uygunluğu ölçüsünde birinin orjinali takılıyor... bende de iki farklı CC denendi fakat hiç morarma yoktu ... cildinizin hassasiyeti ya da doktorunuzla ilgisi vardır belki
Gögüs altı ve ucu arasındaki farkınız 8 cm.. 8cm farkla B cup oluyorsunuz,sizi Nasıl ölçtüler ve D cup dediler anlamadımSevgili newhope, azönce kendim ölçtüm, 78cm göğüs kafesim, meme ucundan ölçtüğüm ise 86cm ... ölçüyü şöyle aldım; göğüs bitimi yerinden göğüs kafesi ölçümü aldım, sonrasında ise tam göğüs uçlarını kapsayacak şekilde ölçtüm ... iki gün önce bir mağazada çalışan bayan ölçtü ve 75 D olduğumu söyledi.. küçüldü mü yani şimdi bunlar iki günde:)
Sende dikleştirme de vardı değil mi canım daha çetrefilli bi ameliyat geçirdin ondandır herhalde ..Bende cok morarma vardi yeni düzeldi . Karnimda Bile vardi.
Nasılsınız kızlar nasıl gidiuor
Sende dikleştirme de vardı değil mi canım daha çetrefilli bi ameliyat geçirdin ondandır herhalde ..
Bacaklarım haricinde çok bi Ağrım yok canım :)) normal düzene geçtim artık evişleri vs yapıyorum süpürüyorum siliyorum .. cuma günü randevum var hem işe de başlayacağım artık.. bakalım iş kısmı nasıl olacak aslında daha erken de başlayabilirdim ama ağır kaldırmak istemediğim için biraz daha iyileşmeyi bekledim..
ıs hayatı olan bırı ıcın 15 gun yeterlımıdır canım
buna cok sevındım vala bılmıyordum :)Masabaşı bi iş olsa yeterli canım hatta tıbbi süresi 4 gün biliyor muydun :)) hareketlerin biraz kısıtlanıyor ya ben bilgisayarcıyım mesela kaldıramam edemem diye biraz erteledim işe dönüş zamanımı yoksa daha kısa sürede de dönebilirdim işe.
Eve çıktım sukur reha bey çok iyi bir doktor ağrı yok denecek kadar azlütfen
Eve çıktım sukur reha bey çok iyi bir doktor ağrı yok denecek kadar az
Tiramisu35 nasıl oldun canım ağrı sızı ne durumda ? Toparladın mı biraz daha kendini?
Ay çok fena ya çok üzüldümBen ağır spor yapıyorum o nedenle bana kas ustu yapılmasi gerekirmiş
Ben ağır spor yaptığım için bana kas ustu uygulaması lazimmis ama tam kas alti yaptı uyandigimda dayanılmaz ağrılarım vardı , ay kollarimi kullanamadım annem yardım etti her konuda.şu an ise memem sarkti kas calistigim için silikon yukarı meme aşağıya oldu katmanlı bir meme görüntüsü var şu an doktor seçimi cidden çok önemli yarın ameliyata giriyorum protez çıkacak kas ustu yerlestirilecek eski doktorum ağır spor yaptigimi biliyordu malesef doktorlar hastalari insan değil mal gözüyle goruyorlar ki çok yazik
Hu hu bende ölctüm 95cm gögüs Alti 78, internette sütyen bedenimi hesaplattirdim 80b/c cikiyo.
Asla aynı doktora olmam başka doktora oldum ve şu an çok iyiyim yarın sargilar acilacak bakalimAy çok fena ya çok üzüldümrevizyon ameliyatını aynı doktor mu yapacak!? Ücret bile talep etmemesi gerekir
Teşekkür ederim öncelikle evet spor yapıyorum fakat bel altında olan yaglar ve alt katındaki yaglari eritemedim be vaser hi def olmak istiyordum izmirde onu yapacak iyi bir doktor bulamadım liposuction ve yanlış yerleştirilen meme protez değişimi ameliyati oldumSize birşey sormak istiyorum bilmediğim için soruyorum hani siz bi ameliyata daha girecektiniz kasları belirginleştiriyormuş sanırım değil mi siz yazdıktan sonra baktım da peki siz zaten sporcusunuz kaslarınız belli değil miydi neden bu ameliyata girme ihtiyacı hissettiniz?
Bu arada geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim .
Ayy cevap yazamadım bi türlü çok yoğun geçiyo günlerimİyiyim canım sağol . Ev işleri yapıyorum süpürüyorum siliyorum kısacası normal hayata döndüm çoktan :) cuma günü işe başlayacağım .. batmalar var biraz bir de bacaklarımdaki ağrılar geçmedi onun harici iyiyim .. normal yatıp doğrulabiliyorum ağrısız.. kolumu çok yukarı kaldıramıyorum biraz hareket kısıtlılığı var .. cuma günü kontrolüm var bakalım dikişlerin oradaki bantları alacak mı Fatih bey.. dikişlerimi de görmek istiyorum arada kaşınıyorlar :) sen nasılsın ?