İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Belki yogunluktan olabilir. Belkide kötü birgun geçirmiştir. Hepimiz insaniz sonucta.
Ölçü olayina cok takilma, ben ameliyata girecegim güne kadar hic cc'den konuşmadık.sadece sıkıntılı oldugum kısmı konusmustuk.
Amel'e girmeden çizim yapilirken; soruyor. Neler istedigini o an anlattim. 350-400 cc deneyecegim demisti ve 15 dk sonra operasyona girdim.

Daha gidemedim Masal2012 .gecen hafta doktor sehir disindaymis.asistani carsamba günü için randevu verdi.ama genel olarak durum iyi ameliyat olduğumu unuttum bile.bu hafta kendime bikinide aldım doktor bı baksın tamam desin artık deniz sezonunu açmak istiyorum

Canım böyle olmasına çok üzüldüm, masalın dediği gibi belki kötü bir gün geçirmiştir insanız sonuçta hepimiz , bence karar vermeden bir kere daha görüşmeye git , aklına takılanları mutlaka sor , Fatih bey genelde zaten çok konuşkan değildir , sessiz bir yapısı var. Bence ani karar vermeden bir kere daha görüşmende fayda var ama yine de sen bilirsin .

Ayy tatlim cok sevindim... bir an önce kontrolü hallet... sezonu acarsin. Bende şu bikini konusunda cok heyecanlıyım. Geçen yıl olmayan memelere kılıf takıyorduk, bu yil nasil olacak merak ediyorum.

Merhaba yeni ameliyat olan herkese geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olursunuz. Benim ölçülerim 78-86 boy 1.64 kilo 53 D cup olsun istiyorum. Ne dersiniz arzum77 Tiramisu35 . Bir de Fatih Bey hastaneden ayrılmış benim için hastanede olmasi onemliydi tiramisu senin de böyle bir yorumunu okudum. Yorumunu merak ediyorum doktor mu tercih etmeliyim yoksa hastane mi?

merhaba canım, bende Fatih bey'de oldum... bence kesinlikle doktoru tercih etmelisin; hastanede en fazla 1 gün kalıyorsun. yine de sen bilirsin. zaten ameliyatlarını şu anda ekol, gazi, su ve egepol'da yapıyor bilgin olsun. bu hastanelerde hiç sıkıntı yaşamazsın
cup konusunda birsey diyemiyeceğim. ona dr karar verecek. olcumlerden sonra. arzum77 ve Tiramisu35 gereken bilgilendirmeyi vereceklerdir.

Teşekkür ederim cevabın için Fatih Bey ile WhatsApp tan görüştüm 8 temmuzda tatile gideceğim sorun olur mu dedim şimdi yaparsak sorun olmaz dedi ama emin olamıyorum beklesem mi

Teşekkür ederim cevabın için Fatih Bey ile WhatsApp tan görüştüm 8 temmuzda tatile gideceğim sorun olur mu dedim şimdi yaparsak sorun olmaz dedi ama emin olamıyorum beklesem mi
tatlım toparlanma sürecin, hangi plandan olacagına baglı... dr'lara göre, nerde okursan oku hemen günlük hayata dönüş diyorlar ama öyle olmuyor. herkesın agrı eşiği ve toparlanma süreci farklı.... kii benim agrım eşiğim çok yüksek olmasına ragmen bir ay sonra rahatlayabildim.... benim düşüncem şimdiden gününü al, fiyatta anlaş. eylül gibi ol... dolar kuruna göre fiyatlar değişiyor çünkü... yazı rahat geçir derim.( nacizane fikrim.)

Merhaba Asimisa. Önce bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum . Fatih hocayı hastane doktoru diye seçmiştim evet , ama kurum olarak ekolü seçtiğim için değil . Şu an zaten bildiğim kadarıyla popüler doktorlardan hastanede çalışan doktor kalmadı. Hastane bazlı seçim yapmak uygun olmaz diye düşünüyorum doktorun seni anlaması,ilgisi ve tabi hasta yorumları çok önemli. Hastane yönünden karşılaştırırsak ekol belirli alanlarda hizmet veren bir hastane , şu an sanırım Fatih bey ağırlıklı olarak su hastanesinde yapıyor ameliyatlarını . Su Hastanesi ekolle karşılaştırınca daha genel , farklı alanlarda da hizmet veren büyük bir hastane. Yada nerde oturuyorsun bilemiyorum oturduğun yere yakın bir hastane de seçme şansın var . 8 cm göğüs dokun var . Bilemiyorum Fatih beyle görüşme sonrası kaç cc diyecek. 300 cc altı taktığını pek görmedim , sana da o şekilde uygulansa 10 cm filan da protezden doku gelir . 18 cm doku olur c cupın sonu olursun . Ama deri esneme payı ve protezin alt kısmının normal göğüsten daha geniş olduğunu düşünürsek d Cup sütyen kullanırsın. Bunlar Benim naçizane görüşlerim hata payım olabilir bu soruları en iyi Fatih hoca giderebilir . Kurda çok dalgalanma oluyor muhtemelen ameliyat fiyatlarına da yansıyacak eylül gibi ameliyat olmak en iyisi ama fiyatlar uçabilir malum şu an önümüzü göremiyoruz. Maddi olarak kur beni çok yıpratmaz diyorsan Eylül’ü bekle derim, iyileşme süresi bana göre 1 ay. 1 ayda insan toparlıyor kendini iyice 2. Ayda da hiç ameliyat olmamış gibi oluyorsun . Bazılarında durum farklı olabiliyor benim canım tatlıdır genelde ama ameliyatı çok iyi karşıladım diyebilirim çok şükür . Ağrı sızı çekmeden atlattım. Umarım sen de öyle olursun. Fatih beyle görüşme sonucunu yaz canım merak ederim. Umarım herşey istediğin gibi olur :)

Çok teşekkür ederim canım sanırım yanlış ölçtüm dün eşimle baktık 75 81 çıktı.gerçi en doğru ölçümü Fatih Bey yapar sanırım.Aslinda ölçüm 75 93 olsun istiyorum ama bu d cup mi bilmiyorum. Bugünlerde ilk görüşmeye gideceğim kararım Eylül gibi ama çok da net değil. Fiyatların da artmasından korkuyorum açıkçası.:/ Yazarım mutlaka :)

S seytanbununneresinde canım sana da cevap vermiş olayım Fatih bey ölçüm yapmıyor muayenede bana göre öyle bir göz terazisi oluşmuş ki ölçüye gerek duymuyor . Milimetrik işlerle uğraşan insanlar zamanla göz aşinalığı olduğu için ihtiyaç duymuyorlar genellikle . Ama çizim odasına geçildiği zaman asıl hesaplama orda yapılıyor görüşme kağıdına kaç cc yazıldı ise bir daha gözden geçiriliyor deneyeceği protezleri söylüyor . Asimisa dolgun göğüs istiyorsun anladığım kadarı ile ama üst dolgu kısmı da önemli bence dolgulu olmayınca silikon yuvarlak biçimde duruyor hiç hoş olmuyor bence . Her zaman doğallıktan yana olmakta yarar var vücudun da çok iri yapılı değil. Beklentilerini olabilme ihtimali yüksek şeylerden yana yaparsan çok daha mutlu olursun diye düşünüyorum . Olur mu olmaz mı o kararı Fatih bey verebilir ancak ama bu uzun vadeli birşey büyük göğüslü olmak ilk başlarda hoşuna gidiyor olabilir ama daha sonrasında kullanışlı olmadığını görünce daha büyük hayal kırıklıkları senin olur . D cup gerçekten büyük bir cup bence realselfden senin boy ve kilonda olan sırt ölçüsü de senin ölçülerinde olan birileriyle karşılaştır . Şöyle de birşey var ki şort ölçün de fazla geniş değil öne çok çıkık olacak . Bunlar benim görüşlerim ama vücudun için en iyisini sen bilirsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…