-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.561
Ben de gittim kac kez yeni yerine ama cok kalabalik oluyo bekliyorsun birazAaa canım benimde o gün normalde. Ama sehirdisinda oldugum için 8'ne kaydirdik... tühh bak orda denk gelecektik...((
Teşekkürler cevap verdiginiz için.Merhaba... salı gününe kontrolüm var.. klinik ile calistigim yer cok yakin olduğu icin saat vermeyelim. 2 den sonra boslukta seni arayalim gel dedi asistan Yasemin hanim. (Klinik, ameliyatlar ve yurtdisina gidip geliyormus fatih hoca o sebeple günleri tam belirleyememisler) hakli olarak.
Cevap için teşekkürler. Beklemeye raziyim yeterki hastane de ameliyat aralarına sikistirmasin.Ben de gittim kac kez yeni yerine ama cok kalabalik oluyo bekliyorsun biraz
Aslına bakarsanız sosyal medya son derece yanıltıcı olabiliyor,öncelikle Fatih hocayı kasdetmeyerek yazdığımı belirtmek isterim.ilk rinoplasti ameliyatımı bundan 10 yıl önce,burdan bulduğum bir Dr a oldum.6 yıl önce aynı doktora daha uygun yapacak diye 2. Rinoplastiyi olma gafletinde bulundum.Nefes alamamaktan ve çöküklükten yeter dediğim anda yani 10 gün önce üçüncü rinoplastiyi dayanılmayacak ağrılarla yaşamak zorunda kaldım,tabii bu kez farklı doktora gittim.diyeceğim şu ki,binlerce beğeni alan paylaşımları olan ilk iki ameliyatımı yapana doktora bedava deseler şimdi gitmem.Cevap için teşekkürler. Beklemeye raziyim yeterki hastane de ameliyat aralarına sikistirmasin.
Evet benim de dikkatimi çektiFatih hocalar göz kapağı estetiğiyle ilgili burdaki sorumu okumuş sanırımhemen instagrama öncesi sonrası foto koymuşlar
Merhaba.ameliyat olalı neredeyse 1 ay oluyor ve artık çok daha iyiyim.daha önceki yazılarımı okudumda nekadar panikmisim diyorum.sag memem daha gergindi ve hep daha fazla açıyordu.simdi Fatih beyin dediği gibi gerçektende gün geçtikçe eşitlenir ve iyileşiyor.artik solumada yatabiliyorum birde sağ memeye his geldimi deymegin keyfime zamanla oda olur diyorum. ameliyat olucaklara ve yeni ameliyat olmuşlara sesleniyorum sakın panik olmayın herşey zamanla geçiyor.
gecmis olsun
kac cc olmustun?
Simetri farkı olduğundan sol 350 sağ 325 oldum.gecmis olsun
kac cc olmustun?
Benim daha 15 gun oldu ameliyat olali suan nerdeyse olmamis gibiyim. Hic sgrim olmadi desem yeridir. 1 hafta sadece cok ayakts kalincs biraz dinlrnmem gerekti onin dışında bi agrim dizim olmadi. Ams benimki kaszari alti onun etkisi var mutlaka. 6ay yuzustu yatilmayacak suan çok rahat 2 yanima da yatıyorum. Hetkesin farkli olabilir tabi ama ben cok rahat geçirdim. Umsrim sizin de oyle olurMerhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.