- 17 Mart 2010
- 348
- 117
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.581
Aslında ameliyat olmadan önce bunu bende çok düşündüm.yani dertsiz başıma dertmi açıyorum dedim hep.ama çokta istiyodum.yani okadar biktimki taş gibi sutyenler giymekten.bide hiç doku olmayınca o sutyenler bile kurtarmiyor.ben rahatına çok duskunumdur.oyle etek falan yiyemem mesela.sabah işe giderken uykudan 10 dakka önce kalkiyimde dogru düzgün bi makyaj yapıyim diyemiyorum.yada saçlarım hep topludur.sacimi açsam bile yarım saat sonra sıkılır topların.yani oyle suste puste gozum yoktur.ama kadın gibi olamamak beni üzüyordu.simdi sadece beyaz bir bady giymek bile beni mutlu ediyor. herseyi göze aldım yaptırdım.sonucta dedim herkes yaptiriyo bukadar rahatsız eden bı durum olsa kimse yaptirmazdi.yada çok pişmanım çok rahatsız ediyor diye en azından buraya yazardı.yaptirali 1 ay oluyor ve hiç pişman değilim.Merhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.
Merhaba.haziranda bir yıl olacak ameliyat olalı. 36 yaşındayım. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. En ilginç yanı da memesiz halimi unutmuş olmam... endişe etmeyin ve korkmayın...Merhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.
Slm kızlarBenim daha 15 gun oldu ameliyat olali suan nerdeyse olmamis gibiyim. Hic sgrim olmadi desem yeridir. 1 hafta sadece cok ayakts kalincs biraz dinlrnmem gerekti onin dışında bi agrim dizim olmadi. Ams benimki kaszari alti onun etkisi var mutlaka. 6ay yuzustu yatilmayacak suan çok rahat 2 yanima da yatıyorum. Hetkesin farkli olabilir tabi ama ben cok rahat geçirdim. Umsrim sizin de oyle olur
Tatlim... yas hic onemli degil, bende 34 yaşındayım 1 kizim var. Kas altı oldugum için 10 gün cok zorlandim, ama olsun gribal enfeksiyon bile bu sürede geciyor.(bide namussuz yilda 2-3 kere ugruyor bana) Simdi 10 günlük bir sürede sonsuz kadinlik ozguvenim yerine geldi.... ahhMerhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.
Bana yanbyatabilirsin demişti ben yatiyorum o yuzden. Yatmamak mi lazim oyle mi dedi??Slm kızlarben de K kenuvera gibi çok rahat geçirdim , 15. Günden sonra bildiğiniz yan yatıyordum , ancak uykumdan uyandırsaö FAtih Bey in dediğini hatırlayıp sırt üstü yatmaya devam ediyordum. Yarın 1. Ayım doluyor tek sıkıntım göğüs uçlarımın hala dimdik olması , bir de sol taraf üstü biraz daha şiş ama ben görebiliyorum sadece . Masal2012 in dediği gibi sütyen sıkıntı olabilir . 2 hafta içinde kontrolüm olacak . Bakalım ne diyecek Fatih Bey ?
kuzum yan yatabilirsin dediyse sıkıntı yok, bende yatıyorum... yüzüstü sakın yatma dedi protezler için...Bana yanbyatabilirsin demişti ben yatiyorum o yuzden. Yatmamak mi lazim oyle mi dedi??
Bana yanbyatabilirsin demişti ben yatiyorum o yuzden. Yatmamak mi lazim oyle mi dedi??[/QUO
Ameliyat sonrasi ilk Kontrolde oyle demisti ama benim için sıkıntı olmadığından yatıyorum ki yattığımın farkında olmuyorum ondan yani. Senin kontrolün ne zaman canım ?
Bir iki tane ayır kenara.. göz alıştıkça küçük gibi geliyor, onları bir takıyorsun içine sigmayinca muhteşem bir keyfe dönüşüyorŞuan eski sütyenlerimi makasla kesiyorum.hepsini çöpe atıcam ve çok mutluyum inanılmaz bı terapi
Işte hayal ettiğim sey:)Şuan eski sütyenlerimi makasla kesiyorum.hepsini çöpe atıcam ve çok mutluyum inanılmaz bı terapi
Canım 350 ve 375 cc normal ama vucüt ölçüne göre ve senin istediğin ölçü doğrultusunda ayarlıyor doktor. Hp de high profil yani yüksel profil protez kullanılacak. Herşey gönlünce olsunMerhaba arkadaşlar.birkaç gündür yazan olmamış umarım herkes iyidir. Ben Fatih beyle görüştüm.kağıda kasaltı hp 350/375 yazmış.birine 350 diğerine 375 mi olacak demek acaba?bir de hp ne demek?375 felan küçük olur mu ki ?
Hadi gözün aydın cok sevindim. Yuvarlak protez takicagini belirtmis. 350 ve 375 derken onlari amel'de deneyecek hangisi güzel durursa, göğüs kafesin kaldirirsa onda karar kilacak. Dokun varsa eğer küçük durmaz... sen hangi cup istediğini belirttin mi? TatlimMerhaba arkadaşlar.birkaç gündür yazan olmamış umarım herkes iyidir. Ben Fatih beyle görüştüm.kağıda kasaltı hp 350/375 yazmış.birine 350 diğerine 375 mi olacak demek acaba?bir de hp ne demek?375 felan küçük olur mu ki ?
Benimde boy 1.74, kilom 57 idi. 400 cc takildi... normal bir c cup oldu.87-91 göğüs ölçüm.kilom 58 boyum 170.umarım küçük olmazlar
Teşekkür ederim.Fatih bey bana ne düşündüğümü sormadı veya konuşmama da fırsat tanımadı otomatiğe bağlamış şekilde yapacaklarını 3-4 cümlede anlattı.negatif elektrik doluydu ve ben hemen bitse de gitse yi hissettim .hatta verdiğim ön ödemeyi hiçe sayıp ameliyattan vazgeçebilirim bile.Hadi gözün aydın cok sevindim. Yuvarlak protez takicagini belirtmis. 350 ve 375 derken onlari amel'de deneyecek hangisi güzel durursa, göğüs kafesin kaldirirsa onda karar kilacak. Dokun varsa eğer küçük durmaz... sen hangi cup istediğini belirttin mi? Tatlim