GG Shine Masal2012 blackcat07 kızlar bana contretubex vermişti Fatih bey ben ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim , ellerimi çok yıkamaktan kışın hışır hışır olur da anca krem sürerim o derece :/ onu bile bi gün sürüp öteki gün sürmeyi unuturum .. o yüzden iz kremini fazla kullanamadım ama izleri de dert etmedim açıkcası . Ben beyaz tenliyim izler zamanla beyazlaştı ve iz göğsümün hemen altındayken biraz yukarıya çıktı . O yüzden doğru düzgün seçilmiyor bile . Bi de ortalıkta cıbıldak dolaşmayacağımıza göre kim görecek o izleri ? Görmek için çooook dikkatli incelemek gerekir :)
P paris3535 his konusunda şöyle düşünüyorum canım , benim başparmağımın kökündeki bitişik el ayam kesilmişti , neyse anlatamadım ama umarım anlaşılmıştır neresi olduğu
, oraya 7 dikiş atılmıştı , aradan sanırım 15 yıl geçti ama o bölge hala hissiz . Kesi yapılan yer hissiz oluyor bence . Ha bi de bazıları hiç sorun yaşamıyor o nasıl oluyor çözemedim ama . Eskisi gibi olur mu onu zaman gösterecek. Yalnız burda birisinin mesajını okumuştum amelşyat olalı 5 yıl olmuştu ama hala his gelmemişti . Farklı bir doktorun hastasıydı ama sonuçta yapılan işlem aynı . Belki zamanla yerine gelir kim bilir ..