İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

ikisinde de gerginlik var ama büyük olan gogusum daha çok sızlıyor ve dokununca his kaybım daha fazla.deneme neye göre yapılıyor.yani doktor size söyledimi sol yada sağ göğsünde deneme yapicam diye.
Sol gogsum daha sisti. Ameliyat oncesi 350-375 deneyecegim demisti. Onlarin denemiş ama dokum daha üstünü istemis. Tabi bunlari deneme silikonlariyla yapıp, enson bizimkileri takiyorlar. Sonunda 400 karar vermis. Dusun 3 deneme giriyor. 4.cuye gercek protez takiliyor.

Bunun mutluluğu bambaska. Insallah ilk seni alirlar. Insan hemen olmasini istiyor. Beklemek daha heyecan verici. Gözünü bir aciyorsun hersey olmuş bitmis. Sonrasi düşün hep. Birde 3 gün sonra biryere gitmem gerek demissin. Ameliyat hangi dokudan olacak, biraz ona bagli...
Meme altından demişti bir değişiklik olmazsa

Tahliller yarın yapılacakmış benim 1 gün önceden çağırmadı tahlillerden sonra hemen ameliyat sanırım bakalım görücez
Bana da ilk görüşmede oyle demişti ama ameliyat saat 8de olacakmış o yuzden tahlilleri önceden yapiyor. Brn de o saatlerde ordayim karsilasiriz bence Yasemin hnm ilgilenecek gorusuruz bence

İnşallah kızlar hemen çıkar.Yoksa internette biraz araştırdım onlar için pullu kese yapıp içine koyup taşıyan bile varben de saklamaya çalışıcam.evet Fatih Bey e ameliyat olacağım bakalım nasıl geçecek
Şimdiden geçmiş olsun sürekli okuyorum burada yazılanları hayırlısıyla ameliyattan çıkarsınız inşallah fatih bey fiyat olarak ne soyledi

GG Shine GG Shine Masal2012 Masal2012 blackcat07 blackcat07 kızlar bana contretubex vermişti Fatih bey ben ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim , ellerimi çok yıkamaktan kışın hışır hışır olur da anca krem sürerim o derece :/ onu bile bi gün sürüp öteki gün sürmeyi unuturum .. o yüzden iz kremini fazla kullanamadım ama izleri de dert etmedim açıkcası . Ben beyaz tenliyim izler zamanla beyazlaştı ve iz göğsümün hemen altındayken biraz yukarıya çıktı . O yüzden doğru düzgün seçilmiyor bile . Bi de ortalıkta cıbıldak dolaşmayacağımıza göre kim görecek o izleri ? Görmek için çooook dikkatli incelemek gerekir :)

P paris3535 his konusunda şöyle düşünüyorum canım , benim başparmağımın kökündeki bitişik el ayam kesilmişti , neyse anlatamadım ama umarım anlaşılmıştır neresi olduğu :KK70: , oraya 7 dikiş atılmıştı , aradan sanırım 15 yıl geçti ama o bölge hala hissiz . Kesi yapılan yer hissiz oluyor bence . Ha bi de bazıları hiç sorun yaşamıyor o nasıl oluyor çözemedim ama . Eskisi gibi olur mu onu zaman gösterecek. Yalnız burda birisinin mesajını okumuştum amelşyat olalı 5 yıl olmuştu ama hala his gelmemişti . Farklı bir doktorun hastasıydı ama sonuçta yapılan işlem aynı . Belki zamanla yerine gelir kim bilir ..

GG Shine GG Shine shineee iyi olmana sevindim kuzu bu arada :) meme uçları şçin yapılacak birşey Yok maalesef pentinin sana attığım yarım atlet gibi olan süryenşnden kullanıyordum . Onlar 35 tl idi geçen lcwde aynısını 19.90a gördüm . O da iş görüyor :))

GG Shine GG Shine shineee iyi olmana sevindim kuzu bu arada :) meme uçları şçin yapılacak birşey Yok maalesef pentinin sana attığım yarım atlet gibi olan süryenşnden kullanıyordum . Onlar 35 tl idi geçen lcwde aynısını 19.90a gördüm . O da iş görüyor :))
Aynen ona bakacağım tatlım , bu kadar çabuk çıkmasını beklemiyordum sütyenin hahaha bir - iki gün daha gece takarım sonra baybay :oops:

Yaaa kizlar biraz ayip olacak ama aramizda evli olanlarda var. Fatih hocaya herseyi sordum ama eş ile ilgili kısmı soramadım utandim. Bunlara ne zaman dokunabilir. Haftaya kontrole gidecegim ama yine soramam o kismi....:KK43:((

GG Shine GG Shine Masal2012 Masal2012 blackcat07 blackcat07 kızlar bana contretubex vermişti Fatih bey ben ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim , ellerimi çok yıkamaktan kışın hışır hışır olur da anca krem sürerim o derece :/ onu bile bi gün sürüp öteki gün sürmeyi unuturum .. o yüzden iz kremini fazla kullanamadım ama izleri de dert etmedim açıkcası . Ben beyaz tenliyim izler zamanla beyazlaştı ve iz göğsümün hemen altındayken biraz yukarıya çıktı . O yüzden doğru düzgün seçilmiyor bile . Bi de ortalıkta cıbıldak dolaşmayacağımıza göre kim görecek o izleri ? Görmek için çooook dikkatli incelemek gerekir :)

P paris3535 his konusunda şöyle düşünüyorum canım , benim başparmağımın kökündeki bitişik el ayam kesilmişti , neyse anlatamadım ama umarım anlaşılmıştır neresi olduğu :KK70: , oraya 7 dikiş atılmıştı , aradan sanırım 15 yıl geçti ama o bölge hala hissiz . Kesi yapılan yer hissiz oluyor bence . Ha bi de bazıları hiç sorun yaşamıyor o nasıl oluyor çözemedim ama . Eskisi gibi olur mu onu zaman gösterecek. Yalnız burda birisinin mesajını okumuştum amelşyat olalı 5 yıl olmuştu ama hala his gelmemişti . Farklı bir doktorun hastasıydı ama sonuçta yapılan işlem aynı . Belki zamanla yerine gelir kim bilir ..
Tiramisu35 Tiramisu35 senin his hala gelmedi mi. Ama bu duygu gerçekten kötü. :/

Yaaa kizlar biraz ayip olacak ama aramizda evli olanlarda var. Fatih hocaya herseyi sordum ama eş ile ilgili kısmı soramadım utandim. Bunlara ne zaman dokunabilir. Haftaya kontrole gidecegim ama yine soramam o kismi....:KK43:((
Utanma bence. Adam bizi ameliyat etti sonuçta. Her yerimizi gördü :KK70: ben sormuştum. Hadi kurtarim seni :KK66: masaja geçtikten sonra masaj işini eşine bırak demişti fatih bey. Ben biraz canım tatlı diye bastırmadan yapmıştım .kontrolde biraz kızmıştı fatih bey. Aşagı indirmen lazım diye. Nasıl yapılacağını gösterip eşin yapsın demişti :KK70:

Masal2012 Masal2012 aynen Tiramisu35 Tiramisu35 ya katılıyorum. Bana da aynı kremi vermişti. Fiyatı da baya pahalıydı 100 lira gibi bişey. Ama sor ki kaç kere kullandım :KK70: çoğu zaman unuttum ama benim de izlerim çok silindi. Önce göğsün altında kaldı. Şimdi biraz yukarı çıktı ama benim cildim yara izini çok çabuk kamufle ediyor o yuzden 4 aylık ken falan baya silikleşmişti

Masal2012 Masal2012 aynen Tiramisu35 Tiramisu35 ya katılıyorum. Bana da aynı kremi vermişti. Fiyatı da baya pahalıydı 100 lira gibi bişey. Ama sor ki kaç kere kullandım :KK70: çoğu zaman unuttum ama benim de izlerim çok silindi. Önce göğsün altında kaldı. Şimdi biraz yukarı çıktı ama benim cildim yara izini çok çabuk kamufle ediyor o yuzden 4 aylık ken falan baya silikleşmişti

Contratubex diye bi krem di canım. İmla hatası yapmış olabilirim :)

Sizler iz konusunda şanslıymışsınız o zaman kızlar :nazar: ama maalesef ben öyle değilim, 2013 yılında geçirmiş olduğum appendektomi ameliyatından nur topu gibi bir hipertrofik skarım var :KK43: o yüzden işimi şansa bırakmayacağım, ki bir de benim kesi yerim koltuk altında. Contractubex’i bahsettiğim ameliyat için de kullanmayı denemiştim ama yapı itibariyle pek kullanamamıştım. Sürüyorsun kurumuyor, ilginç bir yapısı ve kokusu var.

X