İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kızlarrr slm , kontrolden çıktım , masajı gösterdi ve 1. Haftam olmasına rağmen çok ilginç bir şekilde sütyeni artık takmayabilirsin dedi . Dikiş üstünde ki bantları 1 hafta sonra çıkarabilirsin dedi . Yüzmek 1 ay , spor en az 3 ay yasak dedi. Kol hareketlerini yine zorlama en az 1 ay dedi . Yarım atletlerden kullan göğüs ucuna da ped yerleştir dedi ama bu silikonlardan da belli oluyor :sinirli: ne kullanmamı önerirsiniz ? Veee tabi ki heyecandan sağa sola yatma durumunu sormayı unuttum :oops: yavaş yavaş yatabilir miyim sizce ? 2 ay sonra kontrole çağırabilirim dedi . Tabi ki bu zaman içerisinde bir aksilik çıkmazsa ben çağırmasa da gideceğim hahah . Bir de sağ göğüs altımda dikiş çok ağrıyor onunda sormadım ... Sizde böyle ağrılar var mıydı ?

Kızlar sizleri okuyarak kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Ameliyat günü yarın ve ben heyecan ve korkudan duramıyorum.Nasıl olacak,nasıl geçecek diye. merak ettiğim dren denilen şey dışardan gözüküyor mu?yani 3 gün sonra bir yere gitmem gerekli nasıl onlarla çıkabilir miyim?kıyafetlerle belli olur mu ki
Canım şimdiden geçmiş olsun.ruya gibi gelip gecicek merak etme.ama dren denen şey bayada dıştan belli olan bişey yani iki memeden aşağı hortum sarkiyo hortumun ucunda bı torbaya var.akan kan ve sıvı burda birikiyor.yani bol bı mont giyip torbaları iç cebine koyabilirsin ama pekte saklayamazsin.eger Fatih beye ameliyat olucaksan muhtemelen drenlerin cumartesi günü çıkar.

Kızlar sizleri okuyarak kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Ameliyat günü yarın ve ben heyecan ve korkudan duramıyorum.Nasıl olacak,nasıl geçecek diye. merak ettiğim dren denilen şey dışardan gözüküyor mu?yani 3 gün sonra bir yere gitmem gerekli nasıl onlarla çıkabilir miyim?kıyafetlerle belli olur mu ki
Geçmiş olsun öncelikle canım . Dren maalesef ki gözüken bir şey ve ben torbada taşımak zorunda kalmıştım . Belki de doktor 3. Günde çıkarabilir . Belli olmaz

İnşallah kızlar hemen çıkar.Yoksa internette biraz araştırdım onlar için pullu kese yapıp içine koyup taşıyan bile varben de saklamaya çalışıcam.evet Fatih Bey e ameliyat olacağım bakalım nasıl geçecek

Direnleri bi torbanın içine koyup koluna asip gidebilirsin dikkat çekmiyor

Ameliyattan korkmayın. Sakince iyi duygularla girer sağiklla çıkarsınız insalah. Ameliyat sonrası drenleriniz olacak nur topu gibi . Ne yazıkki onları saklayamazsınız. Bir poşete koyup beraber gezmek isterseniz o size kalmiş:KK48: ahtapot gibi hissetmiştim ben. Ve hareketimi hep kısıtladı. Bir kaç gün sabredin derim .

Kızlarrr slm , kontrolden çıktım , masajı gösterdi ve 1. Haftam olmasına rağmen çok ilginç bir şekilde sütyeni artık takmayabilirsin dedi . Dikiş üstünde ki bantları 1 hafta sonra çıkarabilirsin dedi . Yüzmek 1 ay , spor en az 3 ay yasak dedi. Kol hareketlerini yine zorlama en az 1 ay dedi . Yarım atletlerden kullan göğüs ucuna da ped yerleştir dedi ama bu silikonlardan da belli oluyor :sinirli: ne kullanmamı önerirsiniz ? Veee tabi ki heyecandan sağa sola yatma durumunu sormayı unuttum :oops: yavaş yavaş yatabilir miyim sizce ? 2 ay sonra kontrole çağırabilirim dedi . Tabi ki bu zaman içerisinde bir aksilik çıkmazsa ben çağırmasa da gideceğim hahah . Bir de sağ göğüs altımda dikiş çok ağrıyor onunda sormadım ... Sizde böyle ağrılar var mıydı ?
Tatlim ne mutlu sana...:)) ohhh rahatlamissindir. Ayni benim sistem cok sıkı şeyler giyme atlette olsa rahatsiz ediyor. Güleceksin ama elektrik banti yapıştırdım göğüs uclarima.. Yan yatma konusuna 10.gunden sonra izin vermisti ama vücut izin verdikçe yatabiliyorsun. Yavas yavaş deneyimlersin. Bak yatiyirsun devam. Tek göğüs agrinda direnden kaynaklanabilir. Aynı sorun bendede oldu. Hortumu onda fazla bırakmışlardı iceride. Hem biraz daha şişti o gögsüm ve deneme yaptiklari meme daha cok agriyor.

Tatlim ne mutlu sana...:)) ohhh rahatlamissindir. Ayni benim sistem cok sıkı şeyler giyme atlette olsa rahatsiz ediyor. Güleceksin ama elektrik banti yapıştırdım göğüs uclarima.. Yan yatma konusuna 10.gunden sonra izin vermisti ama vücut izin verdikçe yatabiliyorsun. Yavas yavaş deneyimlersin. Bak yatiyirsun devam. Tek göğüs agrinda direnden kaynaklanabilir. Aynı sorun bendede oldu. Hortumu onda fazla bırakmışlardı iceride. Hem biraz daha şişti o gögsüm ve deneme yaptiklari meme daha cok agriyor.
SAğol canım benim, valla elektrik bandı beden olmasın yani ? Onu da deneyeceğim .

?
Evet yazın sıkıntı doğru söylüyorsun. Masajı 1 1 buçuk ay falan yaptım. Sonra yapmadım açıkcası. İz kremi ni de çok az süre kullandım ama izlerim yok gibi oldu. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Tek problemim şuan hala his gelmedi. Sanki hep uyuşuk Muş gibi .o da olmasa miss :)
P paris3535 merhabalar. İz için hangi ürünleri kullanmıştın acaba? :nazar:

Kızlar benim bir sorunum var.aslinda ilk günden beri farkındayım ama tam soyunup bakmadigim için yok canım diyodum ama bugün emin oldum.benim memelerde biri daha büyük öteki daha küçük.aslinda eşitlemek için 325/350 takıldı ama yinede bariz fark var.ameliyat sütyenidede sol göğsündeki sütyen bol duruyo sağ tam sutyeni dolduruyo.cumartesi kontrolde sorucam ama sizde de böyle bı durum varmı merak ettim.

Benim de cuma sabahi saat 8de yatin tahliller icin hastaneye gidicem sanirim sen o sirada ameliyatta olacaksin. Kacta seninki? Su hastanesinde mi?

Kızlar benim bir sorunum var.aslinda ilk günden beri farkındayım ama tam soyunup bakmadigim için yok canım diyodum ama bugün emin oldum.benim memelerde biri daha büyük öteki daha küçük.aslinda eşitlemek için 325/350 takıldı ama yinede bariz fark var.ameliyat sütyenidede sol göğsündeki sütyen bol duruyo sağ tam sutyeni dolduruyo.cumartesi kontrolde sorucam ama sizde de böyle bı durum varmı merak ettim.
Canim, ödem durumun nasil.. gerginlik fazla mi? Acaba digerinde daha fazla mi? Deneme yapildi. O göğüs fazla havadan daha şiş oluyor. Ama ödemler indikce esitleniyor. Ama sen yinede sor. Aklinda soru isareti kalmasin.

Bunun mutluluğu bambaska. Insallah ilk seni alirlar. Insan hemen olmasini istiyor. Beklemek daha heyecan verici. Gözünü bir aciyorsun hersey olmuş bitmis. Sonrasi düşün hep. Birde 3 gün sonra biryere gitmem gerek demissin. Ameliyat hangi dokudan olacak, biraz ona bagli...

Canim, ödem durumun nasil.. gerginlik fazla mi? Acaba digerinde daha fazla mi? Deneme yapildi. O göğüs fazla havadan daha şiş oluyor. Ama ödemler indikce esitleniyor. Ama sen yinede sor. Aklinda soru isareti kalmasin.
ikisinde de gerginlik var ama büyük olan gogusum daha çok sızlıyor ve dokununca his kaybım daha fazla.deneme neye göre yapılıyor.yani doktor size söyledimi sol yada sağ göğsünde deneme yapicam diye.

X