İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Zaten çok korktuğun gibi de öyle kocaman durmadı ya da henüz anlayamıyorum biraz sertler çok gerginler bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak
Cok güzel olmuştur. 400 cc büyük degil canim. Banada 400 takildi. Tabi ilk günlerde sislikten büyük duruyor. 1 ay sonra istedigin ölçüde oluyor..

Arkadaşlar konuyu biraz takip ettim ama 1 senedir hala karar veremedim doktor hakkında hangi doktora gitsem diye yardımcı olur musunuz doktor tavsiyesi işin İzmir'deyim
Bende Fatih hocaya muayene oldugum an, ameliyat günü aldim ve aynı anda tum tahlilleri yaptirdim.Ne zmn yapalim dedi 15 gün sonra sizin icin uygunsa yillik izne cikacagim o zmn olsun.. güldü cok hizli degil mi? Diye.. onca yil bekledim daha fazla beklemeye gerek yok dedim. Ve sagolsun kırmadı. Yapti...

Su hastanesindeyim. Aslında çok mutluydum ancak ameliyat yaklaştıkça heyecan yerini korkuya bırakmaya başladı. Hele ki o direnleri düşündükçe mideme bir garip haller oluyor :KK43:
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyerek bir an önce ameliyata girmeyi diliyorum:KK70:
Hiç korkma ben dün 16:30 girdim ameliyata bugün 09:00 da drenlerim çıktı eve geldim.Kolaylıkla atlatman dileğiyle

Cok güzel olmuştur. 400 cc büyük degil canim. Banada 400 takildi. Tabi ilk günlerde sislikten büyük duruyor. 1 ay sonra istedigin ölçüde oluyor..
Arası biraz açık gibi geliyor bana ya da çok sert diyeler diye mi bilmiyorum.Senin nasıl oldu 1 ay sonra aradaki açıklık yumuşayınca daha iyi duracaktır diye umut ediyorum.Şu anda acayip gergin 2 füze taşıyor gibiyim.

400cc büyük değil mi? Ben ne olursa oldun 300den fazla koyma demeyi düşünüyorum. 1.66 boy 60 kiloyum dokum da 8cm gibi. 300 yetmez mi yaa??

400cc büyük değil mi? Ben ne olursa oldun 300den fazla koyma demeyi düşünüyorum. 1.66 boy 60 kiloyum dokum da 8cm gibi. 300 yetmez mi yaa??
154 boy ve 48 kilo ile 375 cc koydu doktorum fatih bay fakat bu bile küçük keşke daha büyüğünü al saydı vücudum diyorum. Sakın öyle bişey demeyin. İlerde çok pişman olursunuz.

Arası biraz açık gibi geliyor bana ya da çok sert diyeler diye mi bilmiyorum.Senin nasıl oldu 1 ay sonra aradaki açıklık yumuşayınca daha iyi duracaktır diye umut ediyorum.Şu anda acayip gergin 2 füze taşıyor gibiyim.
Arasının açıklığı biraz yapısal canım. Ama mutlak a yumuşadık tan sonra biraz fark eder. Benim ki de açık mesela. Ama yapısal yani yapacak bişey yok. Zaten Vücudumun alabildiğine en büyük silikon yapıldı. Bende artık sütyen ler falan birleştiriyor um napim :/

154 boy ve 48 kilo ile 375 cc koydu doktorum fatih bay fakat bu bile küçük keşke daha büyüğünü al saydı vücudum diyorum. Sakın öyle bişey demeyin. İlerde çok pişman olursunuz.
Oyle mi diyorsunuz çok kararsiz kaldım. Bazilari da eskiden küçük diye bikini giyemiyordum şimdi de büyük diye diyo. Sırf şu cc olayi bende strrss yaratyi şuan yiksa ameliyat stresim yok

tatlım yapısal olarak arası ayrıksa zaten sıfır bir kapanma bekleme... benimkilerin arasına el giriyordu. şu an o açıklık 1.5 cm'e indi.. memeler yumuşadıkça şekil alıyor. şu an ki durumlarına aldanma...

Sabah gidip 16.30da mi girdiin!!! Uuf zamsn grcmez isallah beni hemen alirlar ne olduğunu anlamadan. Simdi vsliz hazirliyorum tavsiyelerinizi alabilirim
en önemlisi; önden düğmelenen birsey al, kollarını kaldıramayacaksın...ıslak mendıl, terlik, içi camasırı yeterli.

X