İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Merhaba kizlar öncelikle yeni ameliyat olanlara cok geçmiş olsun. Bende Fatih hocaya 13 martta kas alti oldum. Boy 1.74 kilom 58... meme ölçüm 80/84 idi. Yatinca düz bir tahta.. Hg profil 400 mentor takildi ve 1 ayda epeyce yumuşadılar. 7 günü masaja basladim ve 15 gunde kontrole gittigimde medikal sütyeni takma, odemler inmiş dedi. Bir daha ki kontrole kadar cicislerimle özgürce dolasiyorum. Bu kadar kısa sürede sutyenden kurtulan var mi ameliyat esnasinda çekilmiş fotoyu yükleyecektim. Ama yuklemiyor anlamadım neden. Fatih hocanın instgram hesabinda öne cikanlarda benim cicilerin yapılışını görebilirsiniz.

Merhaba kizlar öncelikle yeni ameliyat olanlara cok geçmiş olsun. Bende Fatih hocaya 13 martta kas alti oldum. Boy 1.74 kilom 58... meme ölçüm 80/84 idi. Yatinca düz bir tahta.. Hg profil 400 mentor takildi ve 1 ayda epeyce yumuşadılar. 7 günü masaja basladim ve 15 gunde kontrole gittigimde medikal sütyeni takma, odemler inmiş dedi. Bir daha ki kontrole kadar cicislerimle özgürce dolasiyorum. Bu kadar kısa sürede sutyenden kurtulan var mi ameliyat esnasinda çekilmiş fotoyu yükleyecektim. Ama yuklemiyor anlamadım neden. Fatih hocanın instgram hesabinda öne cikanlarda benim cicilerin yapılışını görebilirsiniz.

AA o senmiydin

Direnlerim 4 gün kaldi, ama banyo olayi 2 gun daha atti. Ilk 10 gün sırtımda resmen semer vardi. 34 yıl sırtı üstü uyuyaman benim icin bile lüks oldu. Oturur poziyonda uyudum. 15 günde yan yatmaya başladım. Sezaryende bile 3 gün sokaktaydim. 10 gün cikamadim biryere. eşim cok yardimci oldu. Ama simdi aynalardan alamiyorum kendimi. Keske daha önce yaptirsaydim.

Sagol canim verdigin bilgiler icin , gecmis olsun bu arada sana da

Benim kontrol cumartesi günü muayenehanesine gideceğim ben tubulerim ya herhalde ondan daha sık kontrollerim var neyse birgun fatih beye ameliyat olanlar bulusacagiz unutmayın
Bakarsin aynı güne denk gelir. Günü tam belli degil. Ara dedi. Ama alsancak'a klinik açması benim icin cok iyi oldu. Isyerimde orda.

10 gün çıkamadın mi!!! Ben 1 haftaya cikarim diye düşünüyordum. 2.5yasinda da oğlum var çok mu zorlanırım??

O medikal sutyen cok sıkıcı. Bende sporcu falan giymek icin sordum. Sporcu kesinlikle yok dedi. Sekillenmesi acisisindan. Cok gerektigi durumlarda askilari gevşek olacak sekilde medikali tak dedi. Belki sende 15. Gunde kurtulursun.

10 gün çıkamadın mi!!! Ben 1 haftaya cikarim diye düşünüyordum. 2.5yasinda da oğlum var çok mu zorlanırım??
Canim benimde 5 yasinda kızım var. Enerjileri cok fazla oldugu cocuklarin hizina yetisemiyorsun, ancak kendi isini gorebiliyorsun. Kaplumbağa hiziyla ilerledim. Kesinin nerden olacağı onemli. Kas alti zorluyor biraz. Meme altı olanlar bizden daha çabuk toparliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…