İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Bide bişey sormak istiyorum ilk gün daha iyiydim bugün gerginlik ve baskı çok fazla sanki günden güne iyilesicegime kötü oldum.bu memeler ne zaman yumusicak.yani tam oturması 1 yil mis ama biraz yumuşayıp aşağı inmeleri nekadar zamanda oluyo

Ben ilk gun cok iyiydim 3.gun cok kotuydum oturamadim acıdan sanirim narkozun etkisi devam ederken daha iyi oluyoruz ama drenler ciktiktan sonra hiiic sıkıntım olmadi agri kesici bile icmedim. Ilk zamanlar goguslerime bakmak istemiyordum 350cc takildi cok yukarida ve sis duruyordu 21.gunden sonra coook güzellestiler 1.ayda da kendi gogsum gibi hissediyordum artik. 3.aydan sonra pek bi degisiklik olmadi yumusadilar sekil aldilar.

Kizlar tek soyleyecegim sey masaji ihmal etmeyin onceden ayrik ve tubuler memeye yakin göğüslerim vardi ilk 1 ay hergun duzenli masaj yaptim ve o sekil oturdu goguslerim. ortasinda olsa olsa 1parmak bosluk vardir sutyenle o bosluk da kapaniyor ama hic sutyen takmadim 1.5yildir yalan yok

Zaten doktor
Ay en büyük hayalim sütyen takmadan dolaşmak.hele su günleri atlattyim evde hiç takmicam.disardada en hafif kumaştan sütyen takicam

Drenleri bir süre idare et canım sonrasında yaşadığın his mükemmel oluyor ...Çoook çokkk geçmiş olsunn şimdiden , pazartesiyi iple çektiğini biliyorum , güzel ve ağrısız haberlerini bekliyorum

Bakalım bu gecem nasıl geçecek dün hastanede konforlu yatakta iyiydi.bugun nasıl yatıcam bilemiyorum.sirtim çok ağrıyor yatsam olmuyor otursam olmuyo. Ayakta iyiyim ama hep ayakta da durulmuyoki.

Bakalım bu gecem nasıl geçecek dün hastanede konforlu yatakta iyiydi.bugun nasıl yatıcam bilemiyorum.sirtim çok ağrıyor yatsam olmuyor otursam olmuyo. Ayakta iyiyim ama hep ayakta da durulmuyoki.
2-3 yastık yeterli olacaktır . En altta ki sert olursa daha iyi olur yani hiç değilse bende işe yaradı . En üstte ki yastığı sırt ağrına göre yatay ve dikey olarak değiştirebilirsin canım .

Kızlar ben buradan çok şey öğrendim,benim gibi ameliyat olmak isteyenlerle paylaşmazsam yaşadıklarımı haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum.2 yıldır buradan Fatih beye meme ameliyatı olanları takip ettim.sonunda bende çarşamba günü Fatih Uygur'a meme büyütme ameliyatı oldum.Hiç dokum yoktu.375 cc high profil takıldı.su hastanesinde oldum.anestezi ameliyat çok rahat geçti.Bugün direnlerim çıktı.
Benim memeler hiç şişmedi.öyle ağzıma girecekmiş gibi olmadılar.
sadece dikiş yerlerinde gerilme var ağrım sızım olmadı.Koltuktan, yataktan kalkarken yardım gerekti ilk 2 gün. 375cc takıldı ama bana hiç büyük gelmediler.Fatih beye ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ederim.Su hastanesinde kontrolde sanırım A Aran la karşılaştık.

A ashh sizden 1 gün sonrada ben ameliyat oldum.ama benim direnler hafta sonuna denk geldiği için pazartesi cikicak. Bende şişlik gerginlik var.bugunde kaşınıyor dikiş yerlerim.

didolin benimde dikiş yerleri kaşınıyor ve deride gerginlik hissediyorum.şişlik yok dediysem hiç yok değil var tabi ama herkesin dediği gibi ağzıma girecek kadar değil.Direnlerin çıksın çok çok rahatlayacaksın.

Slm kızlar nasılsınız ? Bugün 5. günüm ve sadece sabahtan ağrım vardı sağ göğsümde saatler ilerledikçe geçti gitti . Salı günü kontrolüm var demiştim ya masajlar için çok ara vermiş olmadık mı sizce , cuma drenler çıktı çünkü ,? Bu sütyeni en az 20 gün takmak gerekiyor sanırım , gerçi kontrolde konuşacağım tekrardan. Siz hangi marka - model sütyene geçiş yapmıştınız ?

Yarın drenlerin cikicak.peki ne zaman banyo yapabilirim.artik banyo yapmazsan bitlenicem bide masajla ne zaman başlanıyor.

Yarın drenlerin cikicak.peki ne zaman banyo yapabilirim.artik banyo yapmazsan bitlenicem bide masajla ne zaman başlanıyor.
Günaydın , benim cuma çıktı bugün akşamüstü banyo izni verdi . Kuaföre gidebiliyorsan git bence ama çok zorlanırım gerilemem dersen bekle derim.

Bana fatih bey direnler çıktığı gün banyo yapabilirsin demişti. Ben ondan önce kuaföre gidip saçım yıkatmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…