- 17 Mart 2010
- 348
- 117
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.321
Bide bişey sormak istiyorum ilk gün daha iyiydim bugün gerginlik ve baskı çok fazla sanki günden güne iyilesicegime kötü oldum.bu memeler ne zaman yumusicak.yani tam oturması 1 yil mis ama biraz yumuşayıp aşağı inmeleri nekadar zamanda oluyo
Ay en büyük hayalim sütyen takmadan dolaşmak.hele su günleri atlattyim evde hiç takmicam.disardada en hafif kumaştan sütyen takicamKizlar tek soyleyecegim sey masaji ihmal etmeyin onceden ayrik ve tubuler memeye yakin göğüslerim vardi ilk 1 ay hergun duzenli masaj yaptim ve o sekil oturdu goguslerim. ortasinda olsa olsa 1parmak bosluk vardir sutyenle o bosluk da kapaniyor ama hic sutyen takmadim 1.5yildir yalan yok
Su hastanesinde oldumBen de salı günü söyleyeceğim muayenehanesine gitmek istediğimi çünkü ekol çoook uzak bana :)
Drenleri bir süre idare et canım sonrasında yaşadığın his mükemmel oluyor ...Çoook çokkk geçmiş olsunn şimdiden , pazartesiyi iple çektiğini biliyorum , güzel ve ağrısız haberlerini bekliyorumSonunda evimddeyim dün yazamadım elime taktıkları damar yolu çok rahatsız etti.saat 10 buçuk gibi beni ameliyata aldılar odaya 1 de geldim.narkozdan uyanırken acayip bı titreme oluyor.neyseki çabuk geçti.sonra akşama kadar uyukladim.geceyide güzel geçirdim ama düz yatmaktan sirtim çok ağrıdı.bide su direnler çok rahatsız ediyor psikolojik olarak.surekli kanlı bı torbaya dolaştığım için hasta psikolojisi den çıkamıyor insan.pazartesi çıkacakmış.agri öyle aman aman yok baskı hissi var.seliklleride şuan çok çirkin ve hiç doğal değil.aslinda böyle olacağını biliyorum ama görmek bile istemiyorum şuan çok cirkinler.bir an önce bu günler geçsin istiyorum.
Geçmiş olsunBakalım bu gecem nasıl geçecek dün hastanede konforlu yatakta iyiydi.bugun nasıl yatıcam bilemiyorum.sirtim çok ağrıyor yatsam olmuyor otursam olmuyo. Ayakta iyiyim ama hep ayakta da durulmuyoki.
2-3 yastık yeterli olacaktır . En altta ki sert olursa daha iyi olur yani hiç değilse bende işe yaradı . En üstte ki yastığı sırt ağrına göre yatay ve dikey olarak değiştirebilirsin canım .Bakalım bu gecem nasıl geçecek dün hastanede konforlu yatakta iyiydi.bugun nasıl yatıcam bilemiyorum.sirtim çok ağrıyor yatsam olmuyor otursam olmuyo. Ayakta iyiyim ama hep ayakta da durulmuyoki.
Günaydın , benim cuma çıktı bugün akşamüstü banyo izni verdi . Kuaföre gidebiliyorsan git bence ama çok zorlanırım gerilemem dersen bekle derim.Yarın drenlerin cikicak.peki ne zaman banyo yapabilirim.artik banyo yapmazsan bitlenicem bide masajla ne zaman başlanıyor.