İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

didolin canımmm geçmiş olsun gözün aydın diyeyim :) nasıl oldun kaç cc takıldı bahsetsene biraz :)

GG Shine shineee sen nasıl oldun kuzuuu ?

A Aran sen nasılsın canım ?
Bugun 3. Gun tatlim ama nedene azalacagina agrilarim artti , yarin drenler cikiyor bakalim o zaman sorcam doktora sikinti mi var diye ? Bir de sag taraftan daha fazla kan gelmeye basladi bugun , sanirim fazla zorladim onun disinda iyiyim daha da iyi olacagim insallah ... sen neler yaptin ?

Ya neden yordun kendini kuzum nedeeeeennnn o yüzden fazla kan gelmiş olabilir . Yorma kendini zorlama ani hareket yapma . Sonra gerçekten geç iyileşebilirsin :/

Ben grip oldum bayağı bi öksürük var hadi onlar neyse ne de sınavlarım kapıdaaaa bitmemiş konularım var ve aksine hiç çalışasım yoookkk

Sorma ya bende de burunda ki tamponlardan dolayı alerjik hapşırmalar başladı , allahtan doktor ilaç vermişti ama çok korkuyorum hasta olmaktan ki sen de dikkat et kendine hava tam yamultmalık hava geçsin hemen. ....
Çalışırsın sen çalışırsın

Kizlaaaar drenler ve tamponlar cikti ohh ve nefes almak varmis drenler cikarken hic acimadi , tamponlarda tuhaf oldum o kadar sali kontrolum var, hastaneden ayrildigi icin denk gelemedik bugun kendisiyle
Tiramisu35 A Aran didolin

K kenuvera
Agri sizi durumum normaldi , sadece ilk 2 gun zorlandim , uyurken yastik destekli uyudum ki Tiramisu35 sagolsun haha tek dezavantajim regl donemindeydim ... ilgisi her zaman ki gibi mukemmel ama hastaneden ayrildigi icin ameliyat gunlerine denk gelmek kontrol gunlerini ayarlamasi onun icin de hastalari icin de zor oluyor ama bu ilgilenmedigi anlamina gelmiyor tabi ki

Su hastanesindemiydin

Sonunda evimddeyim dün yazamadım elime taktıkları damar yolu çok rahatsız etti.saat 10 buçuk gibi beni ameliyata aldılar odaya 1 de geldim.narkozdan uyanırken acayip bı titreme oluyor.neyseki çabuk geçti.sonra akşama kadar uyukladim.geceyide güzel geçirdim ama düz yatmaktan sirtim çok ağrıdı.bide su direnler çok rahatsız ediyor psikolojik olarak.surekli kanlı bı torbaya dolaştığım için hasta psikolojisi den çıkamıyor insan.pazartesi çıkacakmış.agri öyle aman aman yok baskı hissi var.seliklleride şuan çok çirkin ve hiç doğal değil.aslinda böyle olacağını biliyorum ama görmek bile istemiyorum şuan çok cirkinler.bir an önce bu günler geçsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…