- 17 Mart 2010
- 348
- 117
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.301
Hadi bakalimİyiyim kızlar çıktım.biraz toparliyim yazicam.haala inanamıyorum
Hadi bakalimcok coook gecmis olsun
FaTih UygurDr’u Kim ?
Bugun 3. Gun tatlim ama nedene azalacagina agrilarim artti , yarin drenler cikiyor bakalim o zaman sorcam doktora sikinti mi var diye ? Bir de sag taraftan daha fazla kan gelmeye basladi bugun , sanirim fazla zorladim
Bugun 3. Gun tatlim ama nedene azalacagina agrilarim artti , yarin drenler cikiyor bakalim o zaman sorcam doktora sikinti mi var diye ? Bir de sag taraftan daha fazla kan gelmeye basladi bugun , sanirim fazla zorladimonun disinda iyiyim daha da iyi olacagim insallah ... sen neler yaptin ?
Sorma ya bende de burunda ki tamponlardan dolayı alerjik hapşırmalar başladı , allahtan doktor ilaç vermişti ama çok korkuyorum hasta olmaktan ki sen de dikkat et kendine hava tam yamultmalık havaYa neden yordun kendini kuzum nedeeeeennnno yüzden fazla kan gelmiş olabilir . Yorma kendini zorlama ani hareket yapma . Sonra gerçekten geç iyileşebilirsin :/
Ben grip oldum bayağı bi öksürük var hadi onlar neyse ne de sınavlarım kapıdaaaa bitmemiş konularım var ve aksine hiç çalışasım yoookkk
Gunaydinnnn . Senin doktorun da Fatih Bey mi ?Şimdi sırada ben varım sanırım. Haftaya bugün ben olucam heyecanlandım valla..
Evet fatih bey. Srn nasılsın memnunsun di mi? Ameliyat sonrasi ilgisi falan nasil? Ağrı sızı durumun?Gunaydinnnn . Senin doktorun da Fatih Bey mi ?
Su hastanesindemiydinKizlaaaar drenler ve tamponlar cikti ohh ve nefes almak varmisdrenler cikarken hic acimadi , tamponlarda tuhaf oldum o kadar sali kontrolum var, hastaneden ayrildigi icin denk gelemedik bugun kendisiyle
Tiramisu35 A Aran didolin
K kenuvera
Agri sizi durumum normaldi , sadece ilk 2 gun zorlandim , uyurken yastik destekli uyudum kiTiramisu35 sagolsun haha tek dezavantajim regl donemindeydim ... ilgisi her zaman ki gibi mukemmel ama hastaneden ayrildigi icin ameliyat gunlerine denk gelmek kontrol gunlerini ayarlamasi onun icin de hastalari icin de zor oluyor ama bu ilgilenmedigi anlamina gelmiyor tabi ki
Ben 11 de oradaydimSu hastanesindemiydin
Ekol deydim canim , hastanelerde zor artik denk gelmemiz ama muayenehanede olabilirBen 11 de oradaydim
Ben de salı günü söyleyeceğim muayenehanesine gitmek istediğimi çünkü ekol çoook uzak bana :)Bugün kontrole gittim su hastanesindeydim haftaya cumartesi muayenehanesine gideceğim şükür iyiyim
Bir şey daha sormak istiyorum sen hangi hastahanede ameliyat olmuştun ?Bugün kontrole gittim su hastanesindeydim haftaya cumartesi muayenehanesine gideceğim şükür iyiyim