İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

K kenuvera yardim edebilecek biri olursa çocuk icin rahat gecerirsin. Istekleri bitmiyor çünkü. Benimkine annem bakti benle kaldılar, annemde kaldilar. O şekilde idare ettik. Kalkarken sırtta ağırlık oldugu icin zorluyor.

Benimde 3 yaşında çocuğum var.gündüzleri bakıcısı geceleri babası bakıyor.degil cocugun bakimini ustlenmeyi.yanima bile yaklaştırmiuorum hiç üzerime atlar dreni çeker diye.uf oldu falan dedik.simdilik alıştı gibi.eskiden herşeyi benden isterdi şimdi hep babasına söylüyor.ben şarkı söylüyorum masal anlatıyorum.bebeklerini konuşturuyorum öyle oyaliyorum ancak.

O medikal sutyen cok sıkıcı. Bende sporcu falan giymek icin sordum. Sporcu kesinlikle yok dedi. Sekillenmesi acisisindan. Cok gerektigi durumlarda askilari gevşek olacak sekilde medikali tak dedi. Belki sende 15. Gunde kurtulursun.
Sagol canim , sali gununu iple cekiyorum , drenlerden sonra ki ilk kontrolum olcak ve bundan sonra ki kontroller de umarim alsancak ta olur

Ekol mi? Çağırdı. Yoksa baska bir hastane mi? En son kontrole gittigimde Alsancakta devam edeceğiz demisti bana. Ben sabirsizlikla ay sonunu bekliyorum. Istedigin sutyeni alip giyebilirsin cümlesini duymayi. Dayanamdim pentiye gidip hangi cup denemesi bile yaptim cuma gunu.
Sagol canim , sali gununu iple cekiyorum , drenlerden sonra ki ilk kontrolum olcak ve bundan sonra ki kontroller de umarim alsancak ta olur

Evet ekol e cagirdi maalesef sen ne zaman gittin kontrole ki oyle dedi ?

Günaydın bugün drenlerim cikicak
Size bişey sormak istiyorum dünden beri fark ettim koluma güç geldi bisuri şey yapabiliyorum ama hafif öne egilerek bişey yapamıyorum mesela yüzümü yikayamiyorum.sehpadan bişey alamıyorum.sanki silikon vücuduma yapismista ben öne eğilince Lik diye çıkıyormuş gibi geliyor.

Bence yerleşiyor

Ameliyat sütyeni çıktıktan sonra hangi marka sütyene heçtin canım ?
Canım penti den denedim ama kalıpları uymadığı. Normal sütyene geçtim hemn. Sonra bralet tarzı bişeyler aldım. Şimdi artık dagi nin sütyenler inden aldım. Kalıbı tam oldu. Onları kullanıyorum ama benimkiler biraz ayrı duruyor. O yuzden hafif destekli aldım. Birleşmesi için. Ama hangisi EN rahatı dersen her yerde bulabileceğiniz standart yarım atlet tarzı sporcu atleti

Bana da çok kısa sürede çıkartabilirsin demişti canım. 15. Gün kontrolüne gittiğimde çıkart takmaya gerek yok artık demişti :)

Cok normal yadırgama vücutta olmayan birsey takıldı. 15 gun sonra o his tamamen kayboluyor. Alisma süresi diyelim.

Bana da çok kısa sürede çıkartabilirsin demişti canım. 15. Gün kontrolüne gittiğimde çıkart takmaya gerek yok artık demişti :)
Kişiden kisiye değişiyor demekki. Ayni zamanda baska dr.larda ameliyat olan arkadaslarim hala sporcu kullaniyor
ne kadar süre sonra normal sutyen aldin. Simdi takmıyorum ama takacaksan yine medikali tak dedi bana. Medikalde cok cirkin.. Off ortasi benimde ayrik yapisal olarak biraz kapandı şükür yine arada 1.5 cm var..

Benim drenler çıktı.kuslar kadar hafifledim.megersem ne rahatsız edici biseymis.bana Fatih bey sütyen konusunda aynen şöyle dedi.medikal sütyenin herhangi bir tutucu özelliği yok.sadece eğer sütyen kullanıcalsan yalnıs bir seçim yapmamaman için bunu takın diyoruz.evde hiç bişey takmaya bilirsin dışarı çıkarken ilakı bı sütyen takıcaksin o yüzden yalnis seçim yapmamak adına medikali tak dedi.bukadar çabuk bu sütünden kurtulma çok sevindim.

Hadi gözünaydin. Cok sevindim. 5-6 cm'lik kablo batıyor ister istemez... baska neler dedi. Banyo, masaj vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…