- 15 Mart 2013
- 131
- 107
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.361
Sagol canim , sali gununu iple cekiyorum , drenlerden sonra ki ilk kontrolum olcak ve bundan sonra ki kontroller de umarim alsancak ta olurO medikal sutyen cok sıkıcı. Bende sporcu falan giymek icin sordum. Sporcu kesinlikle yok dedi. Sekillenmesi acisisindan. Cok gerektigi durumlarda askilari gevşek olacak sekilde medikali tak dedi. Belki sende 15. Gunde kurtulursun.
Sagol canim , sali gununu iple cekiyorum , drenlerden sonra ki ilk kontrolum olcak ve bundan sonra ki kontroller de umarim alsancak ta olur
Evet ekol e cagirdi maalesefEkol mi? Çağırdı. Yoksa baska bir hastane mi? En son kontrole gittigimde Alsancakta devam edeceğiz demisti bana. Ben sabirsizlikla ay sonunu bekliyorum. Istedigin sutyeni alip giyebilirsin cümlesini duymayi. Dayanamdim pentiye gidip hangi cup denemesi bile yaptim cuma gunu.
31 martta tatlim... Hatta is çok yogundu bir daha hafta sonra geleyim dedim. Illa gel 8'de burda ilk seni kontrol edeyim dedi. O zmn soyledi.. cok sevinmiştim. Ekole gidip gelmek dert.Evet ekol e cagirdi maalesefsen ne zaman gittin kontrole ki oyle dedi ?
Ameliyatini ekol de mi oldun peki ? Ben kontrolde soyleyecegim alsancak icin.31 martta tatlim... Hatta is çok yogundu bir daha hafta sonra geleyim dedim. Illa gel 8'de burda ilk seni kontrol edeyim dedi. O zmn soyledi.. cok sevinmiştim. Ekole gidip gelmek dert.
Bence yerleşiyorGünaydın bugün drenlerim cikicak
Size bişey sormak istiyorum dünden beri fark ettim koluma güç geldi bisuri şey yapabiliyorum ama hafif öne egilerek bişey yapamıyorum mesela yüzümü yikayamiyorum.sehpadan bişey alamıyorum.sanki silikon vücuduma yapismista ben öne eğilince Lik diye çıkıyormuş gibi geliyor.
Bana fatih bey direnler çıktığı gün banyo yapabilirsin demişti. Ben ondan önce kuaföre gidip saçım yıkatmıştım :)
Merhaba. Evet bende de kitle vardı ama almadılar. Kötü huylu birşey değilmiş. O yüzden almadılar.Merhaba birşey sormak istiyorum. Sizdede kitle çıkmıştı sanırım. Ameliyat esnasında alındımı onlar acaba?
Canım penti den denedim ama kalıpları uymadığı. Normal sütyene geçtim hemn. Sonra bralet tarzı bişeyler aldım. Şimdi artık dagi nin sütyenler inden aldım. Kalıbı tam oldu. Onları kullanıyorum ama benimkiler biraz ayrı duruyor. O yuzden hafif destekli aldım. Birleşmesi için. Ama hangisi EN rahatı dersen her yerde bulabileceğiniz standart yarım atlet tarzı sporcu atletiAmeliyat sütyeni çıktıktan sonra hangi marka sütyene heçtin canım ?
Bana da çok kısa sürede çıkartabilirsin demişti canım. 15. Gün kontrolüne gittiğimde çıkart takmaya gerek yok artık demişti :)Merhaba kizlar öncelikle yeni ameliyat olanlara cok geçmiş olsun. Bende Fatih hocaya 13 martta kas alti oldum. Boy 1.74 kilom 58... meme ölçüm 80/84 idi. Yatinca düz bir tahta.. Hg profil 400 mentor takildi ve 1 ayda epeyce yumuşadılar. 7 günü masaja basladim ve 15 gunde kontrole gittigimde medikal sütyeni takma, odemler inmiş dedi. Bir daha ki kontrole kadar cicislerimle özgürce dolasiyorum. Bu kadar kısa sürede sutyenden kurtulan var mi ameliyat esnasinda çekilmiş fotoyu yükleyecektim. Ama yuklemiyor anlamadım neden. Fatih hocanın instgram hesabinda öne cikanlarda benim cicilerin yapılışını görebilirsiniz.
Ben kullanmıyorumBana da çok kısa sürede çıkartabilirsin demişti canım. 15. Gün kontrolüne gittiğimde çıkart takmaya gerek yok artık demişti :)
Cok normal yadırgama vücutta olmayan birsey takıldı. 15 gun sonra o his tamamen kayboluyor. Alisma süresi diyelim.Günaydın bugün drenlerim cikicak
Size bişey sormak istiyorum dünden beri fark ettim koluma güç geldi bisuri şey yapabiliyorum ama hafif öne egilerek bişey yapamıyorum mesela yüzümü yikayamiyorum.sehpadan bişey alamıyorum.sanki silikon vücuduma yapismista ben öne eğilince Lik diye çıkıyormuş gibi geliyor.
Kişiden kisiye değişiyor demekki. Ayni zamanda baska dr.larda ameliyat olan arkadaslarim hala sporcu kullaniyorBana da çok kısa sürede çıkartabilirsin demişti canım. 15. Gün kontrolüne gittiğimde çıkart takmaya gerek yok artık demişti :)
ne kadar süre sonra normal sutyen aldin. Simdi takmıyorum ama takacaksan yine medikali tak dedi bana. Medikalde cok cirkin.. Off ortasi benimde ayrik yapisal olarak biraz kapandı şükür yine arada 1.5 cm var..Canım penti den denedim ama kalıpları uymadığı. Normal sütyene geçtim hemn. Sonra bralet tarzı bişeyler aldım. Şimdi artık dagi nin sütyenler inden aldım. Kalıbı tam oldu. Onları kullanıyorum ama benimkiler biraz ayrı duruyor. O yuzden hafif destekli aldım. Birleşmesi için. Ama hangisi EN rahatı dersen her yerde bulabileceğiniz standart yarım atlet tarzı sporcu atleti
Hadi gözünaydin. Cok sevindim. 5-6 cm'lik kablo batıyor ister istemez... baska neler dedi. Banyo, masaj vs.Benim drenler çıktı.kuslar kadar hafifledim.megersem ne rahatsız edici biseymis.bana Fatih bey sütyen konusunda aynen şöyle dedi.medikal sütyenin herhangi bir tutucu özelliği yok.sadece eğer sütyen kullanıcalsan yalnıs bir seçim yapmamaman için bunu takın diyoruz.evde hiç bişey takmaya bilirsin dışarı çıkarken ilakı bı sütyen takıcaksin o yüzden yalnis seçim yapmamak adına medikali tak dedi.bukadar çabuk bu sütünden kurtulma çok sevindim.
Bendede kitle çıktı kötü değil ama her kitlenin ileride değişme ihtimali varmış aldırırsan iyi olur dedi. Kararsız kaldım.Merhaba. Evet bende de kitle vardı ama almadılar. Kötü huylu birşey değilmiş. O yüzden almadılar.