İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Hadi gözünaydin. Cok sevindim. 5-6 cm'lik kablo batıyor ister istemez... baska neler dedi. Banyo, masaj vs.
Yarın banyo yapabilirmisim.bi sonraki kontrol cumartesi.ogun nasıl masaj yapicakti anlaticakmis.birde Bepanthol gibi bı krem sürün dedi ama ben tam olarak nereye süreceğini sormayı unutmuşum.catlamaolmasin diye her yerinemi sürücem bu kremi bilen süren varsa anlatabilir mi?

Ben ilk 2 ay falan sporcu sütyeni ve medikal sütyen taktım. Medical evwt çokçirkin paraşüt gibi ortasının açık olması yapısal malesef. Ne kadar büyük olursa olsun birleşme ihtimali çok düşük. Ben ayrı olma sorununu ancak hafif destekli sütyenler kullanarak çözdüm. Açıkçası 3 ay sonra istediğin sütyeni takabilir sin bence. Ben öyle yaptım en azından :)

HAdi bakalım çok çok geçmiş olsun canım , misss gibi hissediyor insan değil mi Ben kendimi iyi hissettiğim için yüklendim galiba ve sol göğsümün dikiş yerinden hafif kan geldi ama A Aran da aynı sorunu yaşamıştı sanırım ? Yarın kontrolüm var soracağım. Umarım sadece zorlamadandır .

Tiramisu ameliyattan sonra bir sorun yaşamışsın baslik açmışsın o sıkıntın geçti mi

Evet benim de sol göğsümde kan gibi ama koyu renkte bi akıntı olmuştu normal olduğunu böyle sızıntı olabileceğini söylediler ve birdaha olmadı merak etme

havalar ısınmaya basladi o sıkıntı, sutyensizde her zmn çıkılmıyor. Kiyafetler inceliyor. Masaji ne kadar süre yaptin.

A Aran didolin GG Shine kizlar lütfen dikkat edin. Disaridaki kesi küçük ama iceride koca bir cep aciliyor. En az 15 gun zorlamayin. Az sabir hepsi geçecek. Bu anlarin keyfini cikarin. Aman bazı islerde olmayi versin.

Haklısın tatlım, bugünden itibaren yaymaya başladım zaten ben de Çok çok teşekkür ediyorum desteğin ve bilgilendirmelerin için

havalar ısınmaya basladi o sıkıntı, sutyensizde her zmn çıkılmıyor. Kiyafetler inceliyor. Masaji ne kadar süre yaptin.
Evet yazın sıkıntı doğru söylüyorsun. Masajı 1 1 buçuk ay falan yaptım. Sonra yapmadım açıkcası. İz kremi ni de çok az süre kullandım ama izlerim yok gibi oldu. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Tek problemim şuan hala his gelmedi. Sanki hep uyuşuk Muş gibi .o da olmasa miss :)

Haklısın tatlım, bugünden itibaren yaymaya başladım zaten ben de Çok çok teşekkür ediyorum desteğin ve bilgilendirmelerin için
Canim ne demek, elimden geldigince yasadiklarimi sizlerle paylaşmaya calisiyorum. inan ben hala birsey olacak diye cok korkuyorum. Hicbir organima bu kadar itinalı bakmamistim. Cok bekledik artık keyfini sürelim. (Kizim bazen üstüme atlamaya calisiyor. Esimde kızım dikkat annenin airbaglerine o kadar para verdik aman birsey olmasin diye espri yapiyor) minnosumda anlamiyor tabii... hayatımızın merkezi memisler oldu bu aralar.

Masaj belli süre sonra sıkmaya başlıyor. Aldığım bir kremi bile 5gun düzenli kullanmayan ben 1 aydır masaj yapıyorum bu istikrara ne kadar daha dayanirim. O iz kremini almadım, acikcasi cok inandırıcı gelmedi izleri yok etmesi. Hemşire arkadasim madecassol kullan daha iyi dedi onu kullaniyorum. Iz kalsada umrumda degil, meme altinda sonucta. His kaybim hic yok, daha hisli oldular. Cok sasirdim.

Sahi bu uyuşukluk hissi ne zaman gecicek?

Kızlar sizleri okuyarak kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Ameliyat günü yarın ve ben heyecan ve korkudan duramıyorum.Nasıl olacak,nasıl geçecek diye. merak ettiğim dren denilen şey dışardan gözüküyor mu?yani 3 gün sonra bir yere gitmem gerekli nasıl onlarla çıkabilir miyim?kıyafetlerle belli olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…