- 17 Mart 2010
- 348
- 117
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.381
Yarın banyo yapabilirmisim.bi sonraki kontrol cumartesi.ogun nasıl masaj yapicakti anlaticakmis.birde Bepanthol gibi bı krem sürün dedi ama ben tam olarak nereye süreceğini sormayı unutmuşum.catlamaolmasin diye her yerinemi sürücem bu kremi bilen süren varsa anlatabilir mi?Hadi gözünaydin. Cok sevindim. 5-6 cm'lik kablo batıyor ister istemez... baska neler dedi. Banyo, masaj vs.
Fatih bey mi dedi bunuBendede kitle çıktı kötü değil ama her kitlenin ileride değişme ihtimali varmış aldırırsan iyi olur dedi. Kararsız kaldım.
Yarın banyo yapabilirmisim.bi sonraki kontrol cumartesi.ogun nasıl masaj yapicakti anlaticakmis.birde Bepanthol gibi bı krem sürün dedi ama ben tam olarak nereye süreceğini sormayı unutmuşum.catlamaolmasin diye her yerinemi sürücem bu kremi bilen süren varsa anlatabilir mi?
Ben ilk 2 ay falan sporcu sütyeni ve medikal sütyen taktım. Medical evwt çokçirkin paraşüt gibiKişiden kisiye değişiyor demekki. Ayni zamanda baska dr.larda ameliyat olan arkadaslarim hala sporcu kullaniyor
ne kadar süre sonra normal sutyen aldin. Simdi takmıyorum ama takacaksan yine medikali tak dedi bana. Medikalde cok cirkin.. Off ortasi benimde ayrik yapisal olarak biraz kapandı şükür yine arada 1.5 cm var..
Yok ben istanbuldayım kendi doktorum dedi.Fatih bey mi dedi bunu
HAdi bakalım çok çok geçmiş olsun canım , misss gibi hissediyor insan değil miBenim drenler çıktı.kuslar kadar hafifledim.megersem ne rahatsız edici biseymis.bana Fatih bey sütyen konusunda aynen şöyle dedi.medikal sütyenin herhangi bir tutucu özelliği yok.sadece eğer sütyen kullanıcalsan yalnıs bir seçim yapmamaman için bunu takın diyoruz.evde hiç bişey takmaya bilirsin dışarı çıkarken ilakı bı sütyen takıcaksin o yüzden yalnis seçim yapmamak adına medikali tak dedi.bukadar çabuk bu sütünden kurtulma çok sevindim.
Tiramisu ameliyattan sonra bir sorun yaşamışsın baslik açmışsın o sıkıntın geçti mi@ch1 @takoe @arzum77 @Pemberuj_lu @gulenaygul @hayal_alemi @NVLN @newhope
Kızlar çok sağolun 12 gibi kendime geldim anca yazabildim.. Haberlere gelince
Doktor çok zayıfsın Tiramisu Dedi durdu ... Göğüs kafesim geniş ama maalesef meme tabanım geniş değilmiş 375 cc yazmış ilk kağıda ana ölçüm yapınca 300-375 arası demişti 325 cc takılmış şu an bile çok güzeller ayağa kalkıp bakamadım ama, sütyenimin köşesine de nazar boncuğu iliştirmişler , nefes almak çok zor geliyor Bikaç yudum su harici birşey de yiyip içmedim aklıma bile gelmiyor ,sürekli Nasıl aç dururum diye düşünüp duruyordum ama şu an aklıma gelmiyor :) sadece sorun derin nefes almada bir de ameliyatta hortum koymuşlar sanırım boğazım çok tahriş olmuş ve balgamlı gibi öksürük geliyor gürültülü ama öksüremiyorum felaket acıyor. Direnler var bunlar çıkmazsa ben yanımda mı taşıyacağım acaba akordeon gibi .. Onun harici çok iyiyim inşallah biraz gezme fırsatı bulursam daha iyi olacağım eşim ara ara geliyor ama pek fazla kalmıyor. Odada yalnız kalıyorum gelip gidip ört kız göğüslerini diye üstümü çekiyor çeneme kadar
Evet benim de sol göğsümde kan gibi ama koyu renkte bi akıntı olmuştu normal olduğunu böyle sızıntı olabileceğini söylediler ve birdaha olmadı merak etme
havalar ısınmaya basladi o sıkıntı, sutyensizde her zmn çıkılmıyor. Kiyafetler inceliyor. Masaji ne kadar süre yaptin.Ben ilk 2 ay falan sporcu sütyeni ve medikal sütyen taktım. Medical evwt çokçirkin paraşüt gibiortasının açık olması yapısal malesef. Ne kadar büyük olursa olsun birleşme ihtimali çok düşük. Ben ayrı olma sorununu ancak hafif destekli sütyenler kullanarak çözdüm. Açıkçası 3 ay sonra istediğin sütyeni takabilir sin bence. Ben öyle yaptım en azından :)
A Aran
Haklısın tatlım, bugünden itibaren yaymaya başladım zaten ben de
Evet yazın sıkıntı doğru söylüyorsun. Masajı 1 1 buçuk ay falan yaptım. Sonra yapmadım açıkcası. İz kremi ni de çok az süre kullandım ama izlerim yok gibi oldu. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Tek problemim şuan hala his gelmedi. Sanki hep uyuşuk Muş gibi .o da olmasa miss :)havalar ısınmaya basladi o sıkıntı, sutyensizde her zmn çıkılmıyor. Kiyafetler inceliyor. Masaji ne kadar süre yaptin.
Ölene kadar :)Merhaba.benim size bir sorum olacak bu silikonların ömrü diyelim ki 10-15 yıl mı yoksa ölene kadar mı ?
O zamn bişey diyemicem canım. Her doktorun bakış açısı farklı. FYok ben istanbuldayım kendi doktorum dedi.
Canim ne demek, elimden geldigince yasadiklarimi sizlerle paylaşmaya calisiyorum. inan ben hala birsey olacak diye cok korkuyorum. Hicbir organima bu kadar itinalı bakmamistim. Cok bekledik artık keyfini sürelim. (Kizim bazen üstüme atlamaya calisiyor. Esimde kızım dikkat annenin airbaglerine o kadar para verdik aman birsey olmasin diye espri yapiyor) minnosumda anlamiyor tabii... hayatımızın merkezi memisler oldu bu aralar.Haklısın tatlım, bugünden itibaren yaymaya başladım zaten ben deÇok çok teşekkür ediyorum desteğin ve bilgilendirmelerin için
Masaj belli süre sonra sıkmaya başlıyor. Aldığım bir kremi bile 5gun düzenli kullanmayan ben 1 aydır masaj yapıyorum bu istikrara ne kadar daha dayanirim. O iz kremini almadım, acikcasi cok inandırıcı gelmedi izleri yok etmesi. Hemşire arkadasim madecassol kullan daha iyi dedi onu kullaniyorum. Iz kalsada umrumda degil, meme altinda sonucta. His kaybim hic yok, daha hisli oldular. Cok sasirdim.Evet yazın sıkıntı doğru söylüyorsun. Masajı 1 1 buçuk ay falan yaptım. Sonra yapmadım açıkcası. İz kremi ni de çok az süre kullandım ama izlerim yok gibi oldu. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Tek problemim şuan hala his gelmedi. Sanki hep uyuşuk Muş gibi .o da olmasa miss :)
Sahi bu uyuşukluk hissi ne zaman gecicek?Evet yazın sıkıntı doğru söylüyorsun. Masajı 1 1 buçuk ay falan yaptım. Sonra yapmadım açıkcası. İz kremi ni de çok az süre kullandım ama izlerim yok gibi oldu. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım. Tek problemim şuan hala his gelmedi. Sanki hep uyuşuk Muş gibi .o da olmasa miss :)