- 17 Mart 2018
- 115
- 74
- 39
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.261
Tam karşımda TV ama pek izlemem normalde . Bir iki tur attım , ilaç zamanı gelince uyuyup kalmışım hahaAzıcık koridorda gezinmeye çıksan , yada aşağı yürümeye insen?
Bu arada tv izliyor musun bugün utc zamanıısenin odanda da tv yan tarafta mı kalıyor bu arada ?
Gunaydin canim , daha iyiyim ama burnum beni cok zorluyorGG Shine bugün nasılsınnn??
Gunaydin canim , daha iyiyim ama burnum beni cok zorluyordogru duzgun bir sey yiyemiyorum ... bugun cikcam insallah ... Bir sey soracagim drenler cikarken cok aci oluyor mu ya?
Fatih bey ekolden ayrildi.ben Alsancak ya muayene oldum zaten.orda bana dedi ki ya su yada gazi de yapıyorum.ameliyathanenin durumuna göre size1 gün önceden haber vericez. Çok heyecanlıyım ben yaa. Bugün hiç bişey yapamam işte.kafam sürekli ameliyatta.bu arada bana en iyi gelen şey forumda sizlerle konuşmak.Aaa acaba hastaneyi de mi değiştiriyor ? Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olacağım .
Ayyy guzel gecerr sakın heyecan yapma , bittiği zaman Nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile ama tabi insan hakim olamıyor heyecanınaFatih bey ekolden ayrildi.ben Alsancak ya muayene oldum zaten.orda bana dedi ki ya su yada gazi de yapıyorum.ameliyathanenin durumuna göre size1 gün önceden haber vericez. Çok heyecanlıyım ben yaa. Bugün hiç bişey yapamam işte.kafam sürekli ameliyatta.bu arada bana en iyi gelen şey forumda sizlerle konuşmak.
Ben hiç hissetmedim CanımGunaydin canim , daha iyiyim ama burnum beni cok zorluyordogru duzgun bir sey yiyemiyorum ... bugun cikcam insallah ... Bir sey soracagim drenler cikarken cok aci oluyor mu ya?
Bu konuda da içimi çok rahatlattınız kızlarrr teşekkür ederim size.Ben hiç hissetmedim Canım
Bu dren olayi tam olarak nedir. Birer delikten hottum mu sarkıyor? Ödem olmasin diye mi? Ne akiyor ordan? Onun deluk izi de ayri mi olacak? Bak amrliyata takmadim drene taktim suan
Suan 9000 yl ameliyat ucreti hersey dahilFatih beyim ameliyat ücreti nedir ?cevaplardan sevinirim:)
Mayısta git bence ayarla gününü oncedenArkadaşlar haziranın ilk haftası gibi Fatih beyden ameliyat tarihi alabilmem için benim ne kadar Zaman önce muayeneye gitmem gerekir?
Drenin çıkışı içeriden gelen sızıntıya göre oluyor,ben Çarşamba oldum Cuma çıktı,ama hiç korkmayın beni ne varlığı ne çıkışı hiç rahatsız etmedi
Suan 9000 yl ameliyat ucreti hersey dahil
anlamıyorum ben bu kadar fark ne için ,bana 3000 Euro dedi fiyat ,yurtdışında zaten ortalama bu fıyat ,uçak otel masrafımda olmayacak ,evimde dinleneceğim ayy
Canım bu sabah ki konrolde az kan aktığını söylediler ( sağ 40 sol 50 ) sanırım bu yüzden cumayı uygun gördğler . Aradılar mı hastaneden ?
Tatlım daha önce ki 226 sayfada aklımda tek kalan bu dediğin fön makinası ahahaha , ahh ya hiç denk gelemiyoruz desenYurtdışından mı geliyorsun ? Ama 2 gün hastanede kalırsın sanırım çünkü daha sonra sık sık kontrole gelme imkanın olmayacak.
GG Shine benim bugün oralarda yine işim vardı ama sen gidiyorsun bu sefer direnler çıkınca daha da rahat hissedeceksin . Ani hareketlerden kaçın ilaçlarını kullan banyo zamanı gelince (muhtemelen direnler çıktıktan 1 gün sonra ) banyo yapabilirsin diyecekler banyodan çıktıktan sonra dikiş üzerindeki bantları fon makinasının soğul havasıyla kurutmayı unutma :))
Tatlım daha önce ki 226 sayfada aklımda tek kalan bu dediğin fön makinası ahahaha , ahh ya hiç denk gelemiyoruz desenilaçlarıma akşam başlayacağım zaten damar yolundan sabah postamı aldım . Bu banyo yapamama süreci beni çok sinirlendiiryor ya cuma kuaföre gidip saçımı yıkAtayım bari diyorum ama zorlanır mıyım o gün Görcez .
didolin ekol de olursa cuma 2. Günü olcak , saatler tutarsa ben ziyaretine giderim artık ...
Zaten hepimiz iyilestikten sonra kesinlikle baskın yapıyoruz Fatih bey ‘ e değil mi ? A Aran S Sevi35didolin vee diğer kızlar