İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tatlım daha önce ki 226 sayfada aklımda tek kalan bu dediğin fön makinası ahahaha , ahh ya hiç denk gelemiyoruz desen :KK43: ilaçlarıma akşam başlayacağım zaten damar yolundan sabah postamı aldım . Bu banyo yapamama süreci beni çok sinirlendiiryor ya :duduk: cuma kuaföre gidip saçımı yıkAtayım bari diyorum ama zorlanır mıyım o gün Görcez .

didolin didolin ekol de olursa cuma 2. Günü olcak , saatler tutarsa ben ziyaretine giderim artık ...

Zaten hepimiz iyilestikten sonra kesinlikle baskın yapıyoruz Fatih bey ‘ e değil mi ? A Aran S Sevi35 didolin didolin vee diğer kızlar
Shine ben Fatih beye ameliyat olmadım yanlış anlama olmasın,bu konuda az da olsa tecrübelerimi paylaşmak istedim

Hadi hayirlisi. Isallah brnim de su da olur. 8.30da orda olacaksin tahlilleri olmusmuydun yarin mi yapacaklar bana ayni gun orda yapicsz dediler. Kacta girecrkmossin o brlli mi?
Yok daha tahliller yapılmadı sabah önce onlar yapılacakmış.sonra ameliyat ilk ameliyat benimkiymis.buna sevindim.stresle beklemek zorunda kalmadan olcak bitecek inşallah.

Kizlar ya bana güvenip fotoğraf paylaşabilen yok mu☹kendimi sapık gibi hissettim vallahi keşke yardımcı olabilseniz

• Beğen
Reactions: Ybo
dogru Seni Ayri tutuyorum cevap yazdintesekkur ederim ,her Ne kadar uzulmus olsamda fiyat farkina :)))
Ben konu actigimi saniyorum Ama acamamista olabilirim 2 DR arasinda secim yapabilecegim Insallah
Valla görmemiş olabiliriz bence yoksa ayıpsın neden cevaplanmasın sorular :kahve:

• Beğen
Reactions: Ybo
Aaa senin dren erken çıkıyor. A Aran Perşembe ameliyat oldu dren pazartesi çıktı.acaba neye göre çıkıyor bu dren hafta sonuna denk geldi diyemi fazla kaldı dren acaba aranda.bende Perşembe ameliyat olacam ya bakalım benimki ne zaman çıkacak?
Hafta sonuna denk geldiği için biraz geç çıktı pazartesi sabah 10.30 da çıktı şükür bugün biraz sol meme altında kanama oldu galiba dün çok gezdim sokaklarda

:spor::spor:
E3F088AF-DBCD-4E3A-AC8F-A2BC17C24E64.png

Valla görmemiş olabiliriz bence yoksa ayıpsın neden cevaplanmasın sorular :kahve:

:KK14:Simdi Baktim Evet,genel gorunume acilmadan onay bekliyor yaziyor
Tek basimaymisim:KK49:yaziyorum okuyorum :işsiz:

Hafta sonuna denk geldiği için biraz geç çıktı pazartesi sabah 10.30 da çıktı şükür bugün biraz sol meme altında kanama oldu galiba dün çok gezdim sokaklarda
Geçmiş olsun canım ya belki de normaldir kanama ? Doktoru arayıp sordun mu ?

Yok daha tahliller yapılmadı sabah önce onlar yapılacakmış.sonra ameliyat ilk ameliyat benimkiymis.buna sevindim.stresle beklemek zorunda kalmadan olcak bitecek inşallah.
Canim nasil gecti ameliyat? Biliyorum fena narkozun etkisindesin ama cabucak gecmesi dilegiyle ...

Kizlar ya bana güvenip fotoğraf paylaşabilen yok mu☹kendimi sapık gibi hissettim vallahi keşke yardımcı olabilseniz
Kızlar illaki burdan fotoğraf açmaya gerek yok ki. İnstagram da bi çok doktorun yaptığı gögüslerr zaten görünüyor. Kaldı ki burda bile bazı arkadaşların albümü açık. Albümler kısmına girerek görebilirsiniz.

X