- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.281
Aradılar yarın saat 8.30 da su hastanesinde olucam.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz . Albüm yapsanıza bu topicte albümü olan bi tek ben varım sanırım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradılar yarın saat 8.30 da su hastanesinde olucam.
Ahh ya keşke ben de su da olsaydım bana çok yakınn .... hadi bakalım heyecanla bekliyoruz güzel sonuçlarınıAradılar yarın saat 8.30 da su hastanesinde olucam.
Shine ben Fatih beye ameliyat olmadım yanlış anlama olmasın,bu konuda az da olsa tecrübelerimi paylaşmak istedimTatlım daha önce ki 226 sayfada aklımda tek kalan bu dediğin fön makinası ahahaha , ahh ya hiç denk gelemiyoruz desen ilaçlarıma akşam başlayacağım zaten damar yolundan sabah postamı aldım . Bu banyo yapamama süreci beni çok sinirlendiiryor ya cuma kuaföre gidip saçımı yıkAtayım bari diyorum ama zorlanır mıyım o gün Görcez .
didolin ekol de olursa cuma 2. Günü olcak , saatler tutarsa ben ziyaretine giderim artık ...
Zaten hepimiz iyilestikten sonra kesinlikle baskın yapıyoruz Fatih bey ‘ e değil mi ? A Aran S Sevi35 didolin vee diğer kızlar
Düşün ne kadar heyecanlıyım hahahaYa sen çok fenasınnn o kadar yazdık ettik bi tek fön makinası öyle mi denk geliriz illa kuzum bi şekilde , baskın olayına kesinlikle katılıyorummm hadi çabuk iyileşinnn
Kuaförde saç yıkatmak iyi fikir bu arada
Sevi pardon , genelde Fatih Bey den bahsedildiği için yanlış anlamışı canımShine ben Fatih beye ameliyat olmadım yanlış anlama olmasın,bu konuda az da olsa tecrübelerimi paylaşmak istedim
Hadi hayirlisi. Isallah brnim de su da olur. 8.30da orda olacaksin tahlilleri olmusmuydun yarin mi yapacaklar bana ayni gun orda yapicsz dediler. Kacta girecrkmossin o brlli mi?Aradılar yarın saat 8.30 da su hastanesinde olucam.
Yok daha tahliller yapılmadı sabah önce onlar yapılacakmış.sonra ameliyat ilk ameliyat benimkiymis.buna sevindim.stresle beklemek zorunda kalmadan olcak bitecek inşallah.Hadi hayirlisi. Isallah brnim de su da olur. 8.30da orda olacaksin tahlilleri olmusmuydun yarin mi yapacaklar bana ayni gun orda yapicsz dediler. Kacta girecrkmossin o brlli mi?
Kizlar ya bana güvenip fotoğraf paylaşabilen yok mu☹kendimi sapık gibi hissettim vallahi keşke yardımcı olabilseniz
Haberlerini bekliyoruz simfidrn geçmiş olsun cok iyi geçsin isallah..Yok daha tahliller yapılmadı sabah önce onlar yapılacakmış.sonra ameliyat ilk ameliyat benimkiymis.buna sevindim.stresle beklemek zorunda kalmadan olcak bitecek inşallah.
Valla görmemiş olabiliriz bence yoksa ayıpsın neden cevaplanmasın sorulardogru Seni Ayri tutuyorum cevap yazdintesekkur ederim ,her Ne kadar uzulmus olsamda fiyat farkina :)))
Ben konu actigimi saniyorum Ama acamamista olabilirim 2 DR arasinda secim yapabilecegim Insallah
Hafta sonuna denk geldiği için biraz geç çıktı pazartesi sabah 10.30 da çıktı şükür bugün biraz sol meme altında kanama oldu galiba dün çok gezdim sokaklarda
Valla görmemiş olabiliriz bence yoksa ayıpsın neden cevaplanmasın sorular
Geçmiş olsun canım ya belki de normaldir kanama ? Doktoru arayıp sordun mu ?Hafta sonuna denk geldiği için biraz geç çıktı pazartesi sabah 10.30 da çıktı şükür bugün biraz sol meme altında kanama oldu galiba dün çok gezdim sokaklarda
Sekreteri ile görüştüm normal sizintilar olabilir dediGeçmiş olsun canım ya belki de normaldir kanama ? Doktoru arayıp sordun mu ?
Canim nasil gecti ameliyat? Biliyorum fena narkozun etkisindesin ama cabucak gecmesi dilegiyle ...Yok daha tahliller yapılmadı sabah önce onlar yapılacakmış.sonra ameliyat ilk ameliyat benimkiymis.buna sevindim.stresle beklemek zorunda kalmadan olcak bitecek inşallah.
Kızlar illaki burdan fotoğraf açmaya gerek yok ki. İnstagram da bi çok doktorun yaptığı gögüslerr zaten görünüyor. Kaldı ki burda bile bazı arkadaşların albümü açık. Albümler kısmına girerek görebilirsiniz.Kizlar ya bana güvenip fotoğraf paylaşabilen yok mu☹kendimi sapık gibi hissettim vallahi keşke yardımcı olabilseniz