Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir Meme Büyütme Ameliyatı
- Konu Sahibi Tiramisu35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.242
Canım sana da kolaylıklar diliyorum şimdiden . Sen nerde olacaksın kimde olacaksın ameliyatını göğüs dokun var mı kaç cc konuşuldu anlatsana biraz :))
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.243
Duru hoşgeldin benim tubuler ya da tuboroz denilen bir memem var dı yani normal bi memem yok tu onun için benim ameliyat surecim bile uzun sürdü toplam 4 saat bayılıp ayılıp odaya gelmem fiyat olarak ta normal memelerin 9 bin olarak duydum benim 14 TL tuttu
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.244
Benim Murat Bey le farklı bir görüşmem daha olmuştu 10 gün onceden yaptirmistim hazir aç gitmişken . Ağrısız sızısız geçmesi dileğiyle canım .Geçmiş olsun sevindim iyi olmana. Darisi başıma ben de böyle derim işallah çıkınca
11 ameliyat beni şok etti yalniz
Senin tahlillerin daha once mi olmuştu da hemen girdin?
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.245
O sessiz o kadar huzurlu ki başkasını düşünemiyorsun bile sana da muhteşem ağrısız bulantısız bir operasyon diliyorum tatlım ...
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.246
Hosbulduk arkadaşlar geçmiş olsun hepinize. Musmutlu olun inşallah. Ben hala cesaret edemiyorum ama etmem gerek silikon vücudumun dışında olacağına içind e olsun dedim. Ama hala cesaretim yok bir kere tonla para verip saçıma kaynak yaptırmıştım o gece uyuyamamış sabah sokturmustum☹ ben emziriyorum iki kızım var zaten bu meme denen şeyin nasıl bir güven aracı olduğunu emzirip göğsün hafif büyüdüğünde anladim☹şimdi emzirmeyi bırakıcam ilk kızımda o günü hiç unutamıyorum. Resmen dümdüz olmuştu. Kendimi kadın gibi hissetmek bi kenara dursun☹
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.247
Oyuzden kendimi ikna etmeye calisiyorum cok mutsuzum. Bana guvenip fotoğraf paylaşabilir mısınız? Yeni uyeyim güvenmemekte çok haklısınız ama inanın buna da ihtiyacım var sizler de evli mısınız buarada eşlerinizin tutumu neoldu sanırım ben eş kısmını fazla kafama taktim☹
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.248
GG Shine canım şimdi nasıl oldun daha iyisin de mi ? Ya hatta içimden uğramak dahi geçti hastaneye ama kiminle görüşücem ne görüşücem bilemedim :)) gerçi Zeliha hemşireye sorsam belki yardımcı olurdu bilemiyorum , hemşiren Zeliha hemşire mi bu arada ? Gece kalan Büşra hemşire de iyidir ama Zeliha hemşire Fatih betin hemşiresiydi dünyalar tatlısıdır :) görürsen benden selam söyle :))
A Aran , shine şöyle yapalım sizler de biraz iyileşin shine da kendini iyi hissetsin biraz şu toplanma işini eskilere de bi bildireyim bakalım kaç kişi olucaz ona göre yapalım ... ekole gelmek bana daha uygun oluyor Alsancak karmaşık kabalık geliyor bana .
Shine eğer yağ enjektesi yapılmadıysa yeterli dokun var demektir en azından yağ alınan yerlerin acısıyla uğraşmayacaksın bir de . Benim en çok bacaklarım acımıştı göğsümden ziyade :/
Duru hoşgeldin aramıza canım şu an ameliyat fiyatları değişti benim olduğum zamana göre . En yakın amelşyat olan shine ve Aran var onlara sorabilirsin bu arada albümü olmayanları ve yeni üyeleri izlemeye almıyorum açık seçik fotoğraflarım olmasa bile hiç iletişim kurmadığım birine özel fotoğraflarımı göstermek uygun bir davranış gelmiyor bana açıkcası . Ama sorun varsa seve seve ben de kızlar da yanıtlarız tabi
Iyiyim iyiyim ama sırt ağrım başladı yatmaktan hahaha iyileşince benim için hiç fark etmez kızlar , hastanede bulunmadığı için alsancak demiştim
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.249
Senin olculerin nasıldı önceden? Bana 350 alir dsha da büyük olabilir demişti ama bana cok büyük olur gibi geliyoBeni de 8 de çağrdılar hemen aldılat . Az önce geldi Fatih Bey , 325 takmış ama yağ enjektesi yok tatlım ... Valla heyecandan telefona bakamıyordum ki ogff ya , kaçırmışım desene bence de ziyarete gidelim ama dediğiniz gibi daha açmamış galiba yeni muayenehanesini .
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.250
Iyiyim iyiyim ama sırt ağrım başladı yatmaktan hahaha iyileşince benim için hiç fark etmez kızlar , hastanede bulunmadığı için alsancak demiştim
Azıcık koridorda gezinmeye çıksan , yada aşağı yürümeye insen?
Bu arada tv izliyor musun bugün utc zamanıı senin odanda da tv yan tarafta mı kalıyor bu arada ?
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.251
MerhabalarO sessiz o kadar huzurlu ki başkasını düşünemiyorsun bile sana da muhteşem ağrısız bulantısız bir operasyon diliyorum tatlım ...
Fatih beyin ameliyat ücretli nedir ?ben de Dr araştırıyorum ve ınsallah Mayıs’ta karar vermiş olacağım :) şimdiden teşekkürler
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.252
GG Shine
geçmiş olsun.güzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.253
GG Shine geçmiş olsun.güzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
Fatih beyim ameliyat ücreti nedir ?cevaplardan sevinirim:)
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.254
Ben meme ameliyatın henüz olmadım fiyat da bilmiyorum.25 nisan da rasit Midillye burun ameliyatı olacağım. Haziranda da Fatih beye meme ameliyatını düşünüyorum.Fatih beyim ameliyat ücreti nedir ?cevaplardan sevinirim:)
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.255
Arkadaşlar haziranın ilk haftası gibi Fatih beyden ameliyat tarihi alabilmem için benim ne kadar Zaman önce muayeneye gitmem gerekir?
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.256
Teşekkürler cevabın için :)Ben meme ameliyatın henüz olmadım fiyat da bilmiyorum.25 nisan da rasit Midillye burun ameliyatı olacağım. Haziranda da Fatih beye meme ameliyatını düşünüyorum.
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.257
Bende Fatih beye ameliyat olucam.hastane belli değil.1 gün önceden arayıp soylicekmis.yani yarın telefon bekliyor olucam. Göğüs dokum yok gibi yani iki küçük çıkıntı düşün.sanki 13 yaşında memeleri yeni cikan kız çocuğuyum.fatihbey CC söylemedi.yakisani yaptigini fazla büyük sevmediğini dogalliktan yana olduğunu söyledi.benimde tam istediğim bu doğal olsun fazla büyük olmasin.Canım sana da kolaylıklar diliyorum şimdiden . Sen nerde olacaksın kimde olacaksın ameliyatını göğüs dokun var mı kaç cc konuşuldu anlatsana biraz :))
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.258
Bende Fatih beye ameliyat olucam.hastane belli değil.1 gün önceden arayıp soylicekmis.yani yarın telefon bekliyor olucam. Göğüs dokum yok gibi yani iki küçük çıkıntı düşün.sanki 13 yaşında memeleri yeni cikan kız çocuğuyum.fatihbey CC söylemedi.yakisani yaptigini fazla büyük sevmediğini dogalliktan yana olduğunu söyledi.benimde tam istediğim bu doğal olsun fazla büyük olmasin.
Fıyat nedir Fatih beyin ameliyat için ?
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.259
Önceden destekli 75b takıyordum ama göğüs altı ölçüsünden uç ölçü farkı (kendi ölçümümle) 2,3 cm falandı . Bu da dokumun olduğunu gösteriyoröuş . Ben birz fazla minik olduğum için fatih bey böyle yaptı ve kendisi de söyledi zatenSenin olculerin nasıldı önceden? Bana 350 alir dsha da büyük olabilir demişti ama bana cok büyük olur gibi geliyo
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.260
Aaa acaba hastaneyi de mi değiştiriyor ? Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olacağım .Bende Fatih beye ameliyat olucam.hastane belli değil.1 gün önceden arayıp soylicekmis.yani yarın telefon bekliyor olucam. Göğüs dokum yok gibi yani iki küçük çıkıntı düşün.sanki 13 yaşında memeleri yeni cikan kız çocuğuyum.fatihbey CC söylemedi.yakisani yaptigini fazla büyük sevmediğini dogalliktan yana olduğunu söyledi.benimde tam istediğim bu doğal olsun fazla büyük olmasin.