• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

GG Shine GG Shine geçmiş olsun benimde son 2 gün cok heyecanlıyım.
A Aran seninde 5.gunde sokaklarda olmana sevindim.
Bu arada sanırım İzmirli kadınların memeleri Fatih beyden soruluyor

Canım sana da kolaylıklar diliyorum şimdiden . Sen nerde olacaksın kimde olacaksın ameliyatını göğüs dokun var mı kaç cc konuşuldu anlatsana biraz :))

Duru hoşgeldin benim tubuler ya da tuboroz denilen bir memem var dı yani normal bi memem yok tu onun için benim ameliyat surecim bile uzun sürdü toplam 4 saat bayılıp ayılıp odaya gelmem fiyat olarak ta normal memelerin 9 bin olarak duydum benim 14 TL tuttu

Geçmiş olsun sevindim iyi olmana. Darisi başıma ben de böyle derim işallah çıkınca
11 ameliyat beni şok etti yalniz
Senin tahlillerin daha once mi olmuştu da hemen girdin?
Benim Murat Bey le farklı bir görüşmem daha olmuştu 10 gün onceden yaptirmistim hazir aç gitmişken . Ağrısız sızısız geçmesi dileğiyle canım .

Hosbulduk arkadaşlar geçmiş olsun hepinize. Musmutlu olun inşallah. Ben hala cesaret edemiyorum ama etmem gerek silikon vücudumun dışında olacağına içind e olsun dedim. Ama hala cesaretim yok bir kere tonla para verip saçıma kaynak yaptırmıştım o gece uyuyamamış sabah sokturmustum☹ ben emziriyorum iki kızım var zaten bu meme denen şeyin nasıl bir güven aracı olduğunu emzirip göğsün hafif büyüdüğünde anladim☹şimdi emzirmeyi bırakıcam ilk kızımda o günü hiç unutamıyorum. Resmen dümdüz olmuştu. Kendimi kadın gibi hissetmek bi kenara dursun☹

Oyuzden kendimi ikna etmeye calisiyorum cok mutsuzum. Bana guvenip fotoğraf paylaşabilir mısınız? Yeni uyeyim güvenmemekte çok haklısınız ama inanın buna da ihtiyacım var sizler de evli mısınız buarada eşlerinizin tutumu neoldu sanırım ben eş kısmını fazla kafama taktim☹

GG Shine GG Shine canım şimdi nasıl oldun daha iyisin de mi ? Ya hatta içimden uğramak dahi geçti hastaneye ama kiminle görüşücem ne görüşücem bilemedim :)) gerçi Zeliha hemşireye sorsam belki yardımcı olurdu bilemiyorum , hemşiren Zeliha hemşire mi bu arada ? Gece kalan Büşra hemşire de iyidir ama Zeliha hemşire Fatih betin hemşiresiydi dünyalar tatlısıdır :) görürsen benden selam söyle :))

A Aran , shine şöyle yapalım sizler de biraz iyileşin shine da kendini iyi hissetsin biraz şu toplanma işini eskilere de bi bildireyim bakalım kaç kişi olucaz ona göre yapalım ... ekole gelmek bana daha uygun oluyor Alsancak karmaşık kabalık geliyor bana .

Shine eğer yağ enjektesi yapılmadıysa yeterli dokun var demektir en azından yağ alınan yerlerin acısıyla uğraşmayacaksın bir de . Benim en çok bacaklarım acımıştı göğsümden ziyade :/

Duru hoşgeldin aramıza canım şu an ameliyat fiyatları değişti benim olduğum zamana göre . En yakın amelşyat olan shine ve Aran var onlara sorabilirsin :KK66: bu arada albümü olmayanları ve yeni üyeleri izlemeye almıyorum açık seçik fotoğraflarım olmasa bile hiç iletişim kurmadığım birine özel fotoğraflarımı göstermek uygun bir davranış gelmiyor bana açıkcası . Ama sorun varsa seve seve ben de kızlar da yanıtlarız tabi :KK66:

Iyiyim iyiyim ama sırt ağrım başladı yatmaktan hahaha iyileşince benim için hiç fark etmez kızlar , hastanede bulunmadığı için alsancak demiştim :halay:

Beni de 8 de çağrdılar hemen aldılat . Az önce geldi Fatih Bey , 325 takmış ama yağ enjektesi yok tatlım ... Valla heyecandan telefona bakamıyordum ki ogff ya , kaçırmışım desene :KK43: bence de ziyarete gidelim ama dediğiniz gibi daha açmamış galiba yeni muayenehanesini .
Senin olculerin nasıldı önceden? Bana 350 alir dsha da büyük olabilir demişti ama bana cok büyük olur gibi geliyo

Iyiyim iyiyim ama sırt ağrım başladı yatmaktan hahaha iyileşince benim için hiç fark etmez kızlar , hastanede bulunmadığı için alsancak demiştim :halay:

Azıcık koridorda gezinmeye çıksan , yada aşağı yürümeye insen?

Bu arada tv izliyor musun bugün utc zamanıı :KK53: senin odanda da tv yan tarafta mı kalıyor bu arada ? :KK45:

Canım sana da kolaylıklar diliyorum şimdiden . Sen nerde olacaksın kimde olacaksın ameliyatını göğüs dokun var mı kaç cc konuşuldu anlatsana biraz :))
Bende Fatih beye ameliyat olucam.hastane belli değil.1 gün önceden arayıp soylicekmis.yani yarın telefon bekliyor olucam. Göğüs dokum yok gibi yani iki küçük çıkıntı düşün.sanki 13 yaşında memeleri yeni cikan kız çocuğuyum.fatihbey CC söylemedi.yakisani yaptigini fazla büyük sevmediğini dogalliktan yana olduğunu söyledi.benimde tam istediğim bu doğal olsun fazla büyük olmasin.

Bende Fatih beye ameliyat olucam.hastane belli değil.1 gün önceden arayıp soylicekmis.yani yarın telefon bekliyor olucam. Göğüs dokum yok gibi yani iki küçük çıkıntı düşün.sanki 13 yaşında memeleri yeni cikan kız çocuğuyum.fatihbey CC söylemedi.yakisani yaptigini fazla büyük sevmediğini dogalliktan yana olduğunu söyledi.benimde tam istediğim bu doğal olsun fazla büyük olmasin.

Fıyat nedir Fatih beyin ameliyat için ?

Senin olculerin nasıldı önceden? Bana 350 alir dsha da büyük olabilir demişti ama bana cok büyük olur gibi geliyo
Önceden destekli 75b takıyordum ama göğüs altı ölçüsünden uç ölçü farkı (kendi ölçümümle) 2,3 cm falandı . Bu da dokumun olduğunu gösteriyoröuş . Ben birz fazla minik olduğum için fatih bey böyle yaptı ve kendisi de söyledi zaten

Aaa acaba hastaneyi de mi değiştiriyor ? Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olacağım .

Back
X