İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Daha öncekilerden farklı olarak bu ameliyatımda anesteziden uyanırken titreterek uyandım,çok üşüyordum başka olumsuz hiçbirşey yok,bulantı kusma hiç yaşamadım ,yağlanma falan da olnadı

GG Shine canım hayırlı olsun şimdiden . Bu ara sınavlarım var Fazla dalmasam foruma iyi olacak ama bi yandan da aklım burda kalıyor :)) ya bi albüm yapmadınız öncesini sonrasını göreydik.

A Aran hep kendine sakladın valla güzel oldu dedin ama senden özellikle foto bekliyordum ama yok anacım yoook , tembel misiniz nesiniz bilemedim

Shine narkozdan uyanmam her zaman tiremeyle oluyor böyle deeerrriiinnn uykum varmış da gözümü açmışım gibi . Üstüme yorgan örtmüşlerdi ben sonra tekrar uyumuştum . 2 dk için geçti sanıyorsun halbuki 2 saattir uyuyor oluyorsun . Narkoz çok fena birşey . Aslında uyuyamadığımızda evde olsa bir iki çeksek dümdüz uyku çekerdik herhalde işin şakası tabii en korktuğum şeylerden biri de narkozdan kusarak veya mide bulantısıyla uyanmaktı . Kusma fobim var çünkü ameliyatlı olduğumu unutup türlü şeyler yapabilirim . Kusma varsa ben yokum yani :/ inşallah sende de Olmaz . 8de çağırdıklarına göre 10-11 gibi gireceksin demek ki ameliyata . 2. Sıradasın muhtemelen . Kan tahlili filan yaptırmış mıydın? Bir de hangi hastanede olacaktın ameliyatını ? Before after yapmak adına ameliyat olmadan fotoğraf çek derim

Tahlillerimin hepsi tamam , ekol de olacağım canım . Valla eskiyi hatırlamamak adına hiç çekmedim desem ayyy umarım kusma umarım ya o kafayla hahaha

Senin ameliyatın ne zamandı canım ?
Canim 9:15 te girdim 11:30 da ciktim , ilk ameliyat bendim ‍ kızlarrrr hiç ağrım yok desem mükemmel bir şekilde ama tabi nazar değmesin de , sadece midem berbat ve 2 defa deli çıkardım offff ya hatırladıkça utanıyorum kendimden ,.. Ufak tefek olduğum için 300 325 dedi fatih bey , deneyeceğim dedi . Daha gelmedi odaya , bugun 11 tane ameliyatı varmış yeni yeni kendime geliyorum . Ayrıca deviasyon ve konka operasyonu da olduğum için nefes almakta cok zorlanıyorum ... Bugün ikizler benimleydi anlayacağınız hahaha şimdi tek sıkıntım tuvalete kalkmak . Hemşirenin drenle ilgili dediği şeye gelirsek cok pis kan atmadığı için belki yarın çıkarılır falan diye söyledi . Sürekli uyku halindeyim yoksa sizi ihmal ediyorum sanmayın A Aran K kenuvera

Shinee iyi olmana çok sevindim kuzu ya bugün ben de o civarlardaydım sabah yazıma cevap verseydin yanına gelmeyi düşünüyordum kısmet olmadı :)) eeee kaç cc takılmış sormadın mı?? Düşündüğüm gibi olmamış ilk seni ameliyata almışlar 9da çağırıp 9:15te jet hızıyla almışlar ameliyata :)) ben de ilk girmiştim ama beni daha erken çağırmışlardı diye hatırlıyorum ..

Peki yağ enjektesi yapıldı mı ? Akşam üzeri bu uyku hali bi nebze geçiyor istifra içinse ilaç isteseydin daha iyi Olmaz mıydı ya :/

Ya bu arada benim uzun zamandır düşündüğüm birşey var ama kimse tamam ben gelirim demiyor . Fatih hocayı ziyaret edelim şaşırtalım bi gün istiyorum Olmaz mı? Hem tanışmış kaynaşmış oluruz çok da güzel olurdu kızlarrr kimler gelebilir acaba ??

Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim ameliyatında kısa sürmüş fatih beyin eli hafiftir.benim bugün 5 gün oldu sokaklardaydım

Muayenehanesi daha açılmamış ben pazartesi kontrole gideceğim ama nasıl yapalım bilemedim isterseniz muayenehanesi açılınca gidelim

Geçmiş olsun sevindim iyi olmana. Darisi başıma ben de böyle derim işallah çıkınca
11 ameliyat beni şok etti yalniz
Senin tahlillerin daha once mi olmuştu da hemen girdin?

Arkadaşlar baştan sona okuyamadım ben de izmirliyim tiramisu35 sanırım sen de izmirliyim nekadara yapıldı konu 2016 da açılmış yeni değil sanırım senin ameliyatın fotoğraf göremiyor muyuz ben yeni uyeyim anlamadim

Beni de 8 de çağrdılar hemen aldılat . Az önce geldi Fatih Bey , 325 takmış ama yağ enjektesi yok tatlım ... Valla heyecandan telefona bakamıyordum ki ogff ya , kaçırmışım desene bence de ziyarete gidelim ama dediğiniz gibi daha açmamış galiba yeni muayenehanesini .

GG Shine canım şimdi nasıl oldun daha iyisin de mi ? Ya hatta içimden uğramak dahi geçti hastaneye ama kiminle görüşücem ne görüşücem bilemedim :)) gerçi Zeliha hemşireye sorsam belki yardımcı olurdu bilemiyorum , hemşiren Zeliha hemşire mi bu arada ? Gece kalan Büşra hemşire de iyidir ama Zeliha hemşire Fatih betin hemşiresiydi dünyalar tatlısıdır :) görürsen benden selam söyle :))

A Aran , shine şöyle yapalım sizler de biraz iyileşin shine da kendini iyi hissetsin biraz şu toplanma işini eskilere de bi bildireyim bakalım kaç kişi olucaz ona göre yapalım ... ekole gelmek bana daha uygun oluyor Alsancak karmaşık kabalık geliyor bana .

Shine eğer yağ enjektesi yapılmadıysa yeterli dokun var demektir en azından yağ alınan yerlerin acısıyla uğraşmayacaksın bir de . Benim en çok bacaklarım acımıştı göğsümden ziyade :/

Duru hoşgeldin aramıza canım şu an ameliyat fiyatları değişti benim olduğum zamana göre . En yakın amelşyat olan shine ve Aran var onlara sorabilirsin bu arada albümü olmayanları ve yeni üyeleri izlemeye almıyorum açık seçik fotoğraflarım olmasa bile hiç iletişim kurmadığım birine özel fotoğraflarımı göstermek uygun bir davranış gelmiyor bana açıkcası . Ama sorun varsa seve seve ben de kızlar da yanıtlarız tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…