- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #2.221
Heyecan nasıl bu gece uyuyamazsın (rica ederim ) iyi ki kadınlar kulübü ne üye olmuşum izmirdeki arkadaşlar birgun buluşalım
Daha öncekilerden farklı olarak bu ameliyatımda anesteziden uyanırken titreterek uyandım,çok üşüyordum başka olumsuz hiçbirşey yok,bulantı kusma hiç yaşamadım ,yağlanma falan da olnadıTiramisu35 A Aran S Sevi35 kızlar bir şey daha sormak istiyorum . Heyecandan hiç aklıma gelmemişti ama narkozdan uyanmak nasıl oluyor ? Bir de ameliyat sonrası cildinizde yağlanma oldu mu ? Deviasyon operasyonu geçiren bir arkadaşımın cildinde baya baya yağlanma ve minik minik isilik gibi kızarıklık , sivilce ve pütür pütürlük olmuştu.
Yatmaya hazırlanıyorum ama uyuyamayacağım sanırım hahhaa neyse sabah erken olması çok daha iyi tabi o ayrı ....Heyecan nasıl bu gece uyuyamazsın (rica ederim ) iyi ki kadınlar kulübü ne üye olmuşum izmirdeki arkadaşlar birgun buluşalım
Tahlillerimin hepsi tamam , ekol de olacağım canım . Valla eskiyi hatırlamamak adına hiç çekmedim desemGG Shine canım hayırlı olsun şimdiden . Bu ara sınavlarım var Fazla dalmasam foruma iyi olacak ama bi yandan da aklım burda kalıyor :)) ya bi albüm yapmadınız öncesini sonrasını göreydik.
A Aran hep kendine sakladın valla güzel oldu dedin ama senden özellikle foto bekliyordum ama yok anacım yoook , tembel misiniz nesiniz bilemedim
Shine narkozdan uyanmam her zaman tiremeyle oluyor böyle deeerrriiinnn uykum varmış da gözümü açmışım gibi . Üstüme yorgan örtmüşlerdi ben sonra tekrar uyumuştum . 2 dk için geçti sanıyorsun halbuki 2 saattir uyuyor oluyorsun . Narkoz çok fena birşey . Aslında uyuyamadığımızda evde olsa bir iki çeksek dümdüz uyku çekerdik herhaldeişin şakası tabii en korktuğum şeylerden biri de narkozdan kusarak veya mide bulantısıyla uyanmaktı . Kusma fobim var çünkü ameliyatlı olduğumu unutup türlü şeyler yapabilirim . Kusma varsa ben yokum yani :/ inşallah sende de Olmaz . 8de çağırdıklarına göre 10-11 gibi gireceksin demek ki ameliyata . 2. Sıradasın muhtemelen . Kan tahlili filan yaptırmış mıydın? Bir de hangi hastanede olacaktın ameliyatını ? Before after yapmak adına ameliyat olmadan fotoğraf çek derim
Tahlillerimin hepsi tamam , ekol de olacağım canım . Valla eskiyi hatırlamamak adına hiç çekmedim desemayyy umarım kusma umarım ya o kafayla hahaha
Akşam yetişememişim heralde şu siralar ameliyattasın. Allah yardimcin olsun guzel memislerle agrisiz sizisiz cikarsin umarim.
Haftaya cumaSenin ameliyatın ne zamandı canım ?
Haber bekliyoruz unuttun mu bizi nasıl geçtiTahlillerimin hepsi tamam , ekol de olacağım canım . Valla eskiyi hatırlamamak adına hiç çekmedim desemayyy umarım kusma umarım ya o kafayla hahaha
Canim 9:15 te girdim 11:30 da ciktim , ilk ameliyat bendim Senin ameliyatın ne zamandı canım ?
Canim 9:15 te girdim 11:30 da ciktim , ilk ameliyat bendim kızlarrrr hiç ağrım yok desem mükemmel bir şekilde ama tabi nazar değmesin de , sadece midem berbat ve 2 defa deli çıkardım offff ya hatırladıkça utanıyorum kendimden ,.. Ufak tefek olduğum için 300 325 dedi fatih bey , deneyeceğim dedi . Daha gelmedi odaya , bugun 11 tane ameliyatı varmış yeni yeni kendime geliyorum . Ayrıca deviasyon ve konka operasyonu da olduğum için nefes almakta cok zorlanıyorum ... Bugün ikizler benimleydi anlayacağınız hahaha şimdi tek sıkıntım tuvalete kalkmak . Hemşirenin drenle ilgili dediği şeye gelirsek cok pis kan atmadığı için belki yarın çıkarılır falan diye söyledi . Sürekli uyku halindeyim yoksa sizi ihmal ediyorum sanmayın A Aran K kenuvera
Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim ameliyatında kısa sürmüş fatih beyin eli hafiftir.benim bugün 5 gün oldu sokaklardaydımCanim 9:15 te girdim 11:30 da ciktim , ilk ameliyat bendim kızlarrrr hiç ağrım yok desem mükemmel bir şekilde ama tabi nazar değmesin de , sadece midem berbat ve 2 defa deli çıkardım offff ya hatırladıkça utanıyorum kendimden ,.. Ufak tefek olduğum için 300 325 dedi fatih bey , deneyeceğim dedi . Daha gelmedi odaya , bugun 11 tane ameliyatı varmış yeni yeni kendime geliyorum . Ayrıca deviasyon ve konka operasyonu da olduğum için nefes almakta cok zorlanıyorum ... Bugün ikizler benimleydi anlayacağınız hahaha şimdi tek sıkıntım tuvalete kalkmak . Hemşirenin drenle ilgili dediği şeye gelirsek cok pis kan atmadığı için belki yarın çıkarılır falan diye söyledi . Sürekli uyku halindeyim yoksa sizi ihmal ediyorum sanmayın A Aran K kenuvera
Muayenehanesi daha açılmamış ben pazartesi kontrole gideceğim ama nasıl yapalım bilemedim isterseniz muayenehanesi açılınca gidelimYa bu arada benim uzun zamandır düşündüğüm birşey var ama kimse tamam ben gelirim demiyor . Fatih hocayı ziyaret edelim şaşırtalım bi gün istiyorum Olmaz mı? Hem tanışmış kaynaşmış oluruz çok da güzel olurdu kızlarrr kimler gelebilir acaba ??
Beni de 8 de çağrdılar hemen aldılat . Az önce geldi Fatih Bey , 325 takmış ama yağ enjektesi yok tatlım ... Valla heyecandan telefona bakamıyordum ki ogff ya , kaçırmışım deseneShinee iyi olmana çok sevindim kuzu ya bugün ben de o civarlardaydım sabah yazıma cevap verseydin yanına gelmeyi düşünüyordum kısmet olmadı :)) eeee kaç cc takılmış sormadın mı?? Düşündüğüm gibi olmamış ilk seni ameliyata almışlar 9da çağırıp 9:15te jet hızıyla almışlar ameliyata :)) ben de ilk girmiştim ama beni daha erken çağırmışlardı diye hatırlıyorum ..
Peki yağ enjektesi yapıldı mı ? Akşam üzeri bu uyku hali bi nebze geçiyor istifra içinse ilaç isteseydin daha iyi Olmaz mıydı ya :/
Arkadaşlar baştan sona okuyamadım ben de izmirliyim tiramisu35 sanırım sen de izmirliyim nekadara yapıldı konu 2016 da açılmış yeni değil sanırım senin ameliyatın fotoğraf göremiyor muyuz ben yeni uyeyim anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?