• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Hey millet Tiramisu35 Tiramisu35 muradiyee muradiyee S saraerdogan ve tüm kızlar. Direnler çıktı çok mutluyum. Resmen kelepçelerimden kurtulmuş gibiyim. Bu tabi normal hayata dönüşümü sağladı. Hatta şuan gezmelerdeyim direnler konusunda korkulcak hiçbirsey yokmuş. Hatta hissetmedim bile diyebilirim. Ama bugun boyle acayip bir gerginlik ve sıcaklik artisi var sanırım protezler yerine yerleşiyor galiba. Gunden güne değişiyor. Ölçüler bile değişiyor bir gün farklı ölçüde diğer gün daha küçülmüş olabiliyor. Dun foto koymayi denedim hata verip durdu bilgisayar. Bugun dönünce tekrar deniycem bakalim. Ama iyiyim en rahatsizlik veren direnler 3 gün onunla idare ederseniz başka bi eziyeti yok ameliyatın tabii kişiden kişiye değişir. Benim agri eşiğim düşük değil o yüzden cok gikimi çıkarmadım. Şuan gayet hoşuma gidiyorlar dahada güzel olacaktir zamanla

Jade1982 Jade1982 oooo direnler de gittiyse tamam demektir :)) o sıcaklık bende de oldu canım göğüslerim sanki vücudumdan daha sıcak gibi geliyordu ama bikaç güne o da geçer , hafiften yumuşama da başlamıştır değil mi?

hem senin adina hem de gun saymaya baslayan kendi adima cok sevindim jadecim. umarım istedigin gibi olur hersey :) Jade1982 Jade1982 Bu arada sen de bir gece kaldin anladigim kadariyla

hem senin adina hem de gun saymaya baslayan kendi adima cok sevindim jadecim. umarım istedigin gibi olur hersey :) Jade1982 Jade1982 Bu arada sen de bir gece kaldin anladigim kadariyla
Evet cnm 1 gece kaldım ertesi sabah 10-11gibu çıktım. Damar yolundan antibiyotik verildiği için iyide oldu drenleri boşaltıyorlar bide o yuzden herhalde kalınması gerekiyor. Beni en çok mutlu eden gelip geçmiş olmasi. Sende inan göz açıp kapayıncaya kadar bakmışsın yeni memislerin olmuş

Jade1982 Jade1982 oooo direnler de gittiyse tamam demektir :)) o sıcaklık bende de oldu canım göğüslerim sanki vücudumdan daha sıcak gibi geliyordu ama bikaç güne o da geçer , hafiften yumuşama da başlamıştır değil mi?
Yumusama başladı biraz ama gerginlik devam ediyor. Tiramisu35 Tiramisu35 sana daha öncede sormuştum kaynadi arada ölçüm yaptım kuculme vardı bu devam edermi yoksa artarmi ölçü senin nasıl oldu.

Yumusama başladı biraz ama gerginlik devam ediyor. Tiramisu35 Tiramisu35 sana daha öncede sormuştum kaynadi arada ölçüm yaptım kuculme vardı bu devam edermi yoksa artarmi ölçü senin nasıl oldu.

Yok kaynamadı verdim sanki cevabını canım. Kas altı olduğu için sonradan salacak kendini.. kasın kendini bırakması zaman alır . Benim ölçüm 78-90 şu anda ;)

Jade1982 Jade1982 ooo çok sevindim canım benim. zaman ne çabukta geçiyor en zor günleri atlattın geçti bitti bile..... yaşadığın iyi kötü her şeyi yazdıgın için teşekkür ederim bize guzel bi kılavuz oluyor gerçi tiramusudan sonra ne nezaman yaşanıyor hepsini ezberledim sağolsun ayrıntılı paylaştı bizimle her şeyi :D Tiramisu35 Tiramisu35
bu arada hepimiz yeni cicilerinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz

Kızlar fotolari yükledim bi bakın bakalim begencekmisiniz Tiramisu35 Tiramisu35 S saraerdogan muradiyee muradiyee yorumda istiyorum. Benimki kas alti 350 cc high profil canim

Harika olmuş canım ya yoruma da yazdım gerçi de belin de ince ya çok hoş duracak direnlerin de çıktı sıra yumuşayıp şekil almasını beklemekte :)))
Jade1982 Jade1982 ooo çok sevindim canım benim. zaman ne çabukta geçiyor en zor günleri atlattın geçti bitti bile..... yaşadığın iyi kötü her şeyi yazdıgın için teşekkür ederim bize guzel bi kılavuz oluyor gerçi tiramusudan sonra ne nezaman yaşanıyor hepsini ezberledim sağolsun ayrıntılı paylaştı bizimle her şeyi :KK70: Tiramisu35 Tiramisu35
bu arada hepimiz yeni cicilerinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz

Yaaa doğru söylüyorsun canım bi foto paylaşmadım sisinle Yen'i hali daha güzel oldu zaman geçtikçe daha oturuyor gerçekten dur heveslendim akşam eve gidince foto atıyım bari :D

Harika olmuş canım ya yoruma da yazdım gerçi de belin de ince ya çok hoş duracak direnlerin de çıktı sıra yumuşayıp şekil almasını beklemekte :)))

Yaaa doğru söylüyorsun canım bi foto paylaşmadım sisinle Yen'i hali daha güzel oldu zaman geçtikçe daha oturuyor gerçekten dur heveslendim akşam eve gidince foto atıyım bari :KK70:
Beni izlemekten çıkarmışsın eklede ben de göreyim yeni fotolarini

Back
X