• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

ben tarihi aldım ama buradan bu konulari takip edip okudugumu bilen kişiler var o yuzden tam günümü yazmadım :) :sus:cok cok az kaldi benim de ameliyat tarihime.:KK48: ayy cok heyecanlı. bu ortami da cok seviyorum ya. su vazgecsem mi acaba donemine giriyorum bazen ben de. sonra surda yazılanları okuyorum hemmmen yaptirmaliyim ben de diye degisiyo dusuncelerim. Gerçekten cok i destek oluyo :) Tiramisu35 Tiramisu35
kızlar yaa bugün noldu biliyomusunuz:kızgın:geçen hafta işyerinde sağlık taraması vardı röntgen falan bugün sonuçlar gelmiş.sekreter kız dedi abla seninkinde şöyle bişey yazıyo önemli bişey olmasın diye de(her iki meme lojunda proteze ait homojen opasite mevcuttur.):olamaz:bende aa ne ki o bi fotokopi alayaım sorarım tanıdık bi doktor var dedim:KK70:kime ne
s
orcaksam:KK70:diye yazmıştım diğer forma muradiyee muradiyee yani bak ne kadar saklarsan sakla çıkçak olunca çıkıyo bişekilde:KK70:hadi şimdi kış yazın napçaz bakalım tişörtlerle:KK70:

Sara ne kadar güzel fiziğin var canım maaşallah hayran kaldım :KK200: sen benim fotolarımı görebiliyor Musun ?
ya çok teşekkür ederimm bende gordum şimdi seninkileri maşallah nazar değmesin tam benim istediğim gibi bayıldım güle güle kullan :D ben göğüslerimin yakından bi resmini çekip atıcam şimdi benim cok az bi dokum var sen boydan fiziğimi gordun ne düşünüyosun sence kac cc olmalı

boyum 1.74 kilom 52 kızlar cok az bi göğüs dokum var zaten göğüslerimin daha net belli olduğu resimler koyucam Tiramisu35 Tiramisu35 Eliff16 Eliff16 ben baya büyük dolgun göğüsleri beğeniyorum ama bende abartı durur dimi 'bayan meme' gibi gezmeye gerek yok ortalıkta :KK70:
zaten sen istesende doktorların bi çoğu fazla cc koymuyor canım.dolgun olacakları kesin ama büyüklüğü de vücuduna orantılı olursa daha bi güzel olur.hem napçan kız koca meme bunun yazı sıcağıda var ter vıcık vıcık:KK70::KK53:olduktan sonra daha iri dursun dersen dolgulu sütyenlerle sağlarsın zaten:dondurma:

zaten sen istesende doktorların bi çoğu fazla cc koymuyor canım.dolgun olacakları kesin ama büyüklüğü de vücuduna orantılı olursa daha bi güzel olur.hem napçan kız koca meme bunun yazı sıcağıda var ter vıcık vıcık:KK70::KK53:olduktan sonra daha iri dursun dersen dolgulu sütyenlerle sağlarsın zaten:dondurma:
ay ne biliyim artık nasıl bi açlık varsa memeye en büyüğü olsun istiyorum :D doktora bırakıcam ya en uygunu neyse onu yapın dicem ya da bilmiyorum birazcik baskı yapabilirim ahahha :))

ya çok teşekkür ederimm bende gordum şimdi seninkileri maşallah nazar değmesin tam benim istediğim gibi bayıldım güle güle kullan :KK70: ben göğüslerimin yakından bi resmini çekip atıcam şimdi benim cok az bi dokum var sen boydan fiziğimi gordun ne düşünüyosun sence kac cc olmalı
Sara göğüs çevre ölçünü dE yazar mısın boyun posun çok güzel baaaayıldımmm :)) gerçekten benimkileri beğendiysen Fatih beye gösterebilirsin canım :D ya ben de seviyorum dolgun göğüs inşallah istediğin gibi olur herşey .. eğer sırt ölçün dE dar değilse azıcık göğüs dokun da varsa daha büyük ccler konulabilir ... 350-375 gibi mesela :)) ama tabii Fatih bey ölçüp biçip yaptığı için o ne derse doğrudur :)) sen yine büyük istiyorum diye baskı yap tabii :D ne çekti adamcağız elimizden yaaa :D

Elifim dalgalanmalar var maalesef Fatih bey çağırıyor gel diye ama biraz zaman geçsin istiyorum .. hep şu zayıflıktan oluyor bunlar ne yapıcam ben bilmiyorum ya .. beklemek en iyisi belki kilo alırım Hem :D

Elifim dalgalanmalar var maalesef Fatih bey çağırıyor gel diye ama biraz zaman geçsin istiyorum .. hep şu zayıflıktan oluyor bunlar ne yapıcam ben bilmiyorum ya .. beklemek en iyisi belki kilo alırım Hem :KK70:
Kilo almakla duzelse keske olsun takma cok en kotu ihtimal yag enjekte edilir gene canim:KK19:

Sara göğüs çevre ölçünü dE yazar mısın boyun posun çok güzel baaaayıldımmm :)) gerçekten benimkileri beğendiysen Fatih beye gösterebilirsin canım :KK70: ya ben de seviyorum dolgun göğüs inşallah istediğin gibi olur herşey .. eğer sırt ölçün dE dar değilse azıcık göğüs dokun da varsa daha büyük ccler konulabilir ... 350-375 gibi mesela :)) ama tabii Fatih bey ölçüp biçip yaptığı için o ne derse doğrudur :)) sen yine büyük istiyorum diye baskı yap tabii :KK70: ne çekti adamcağız elimizden yaaa :KK70:
ay şu ölçme işlerinden hiç anlamıyorum ama yarın denicem senin için yazarım sana :D

ben tarihi aldım ama buradan bu konulari takip edip okudugumu bilen kişiler var o yuzden tam günümü yazmadım :) :sus:cok cok az kaldi benim de ameliyat tarihime.:KK48: ayy cok heyecanlı. bu ortami da cok seviyorum ya. su vazgecsem mi acaba donemine giriyorum bazen ben de. sonra surda yazılanları okuyorum hemmmen yaptirmaliyim ben de diye degisiyo dusuncelerim. Gerçekten cok i destek oluyo :) Tiramisu35 Tiramisu35
Merhaba daha önce tanışmadık büz ama bende Fatih beye aml olacağım. Tarihi aldım derken 15 tatil için mi almıştınız yani ben şimdi alsam o tatihe verirler mi onu merak ediyorum aslında

Eliff16 Eliff16 canım biraz zaman geçsin Fatih beyle görüşmeye gideceğim tekrardan .. zamana ihtiyacım var biraz bakalım ne olacak

Eliff16 Eliff16 canım biraz zaman geçsin Fatih beyle görüşmeye gideceğim tekrardan .. zamana ihtiyacım var biraz bakalım ne olacak
Aynen dogrusun canim hepimizin farkli bi olumsuzlugu var hemen hemen.benimde hala tam his gelmedi mesela.ucundada alt kisimlari 3 ay olacak nerdeyse bi uyusukluk var nasil diyim donukluk gibi iste:işsiz:

Aynen dogrusun canim hepimizin farkli bi olumsuzlugu var hemen hemen.benimde hala tam his gelmedi mesela.ucundada alt kisimlari 3 ay olacak nerdeyse bi uyusukluk var nasil diyim donukluk gibi iste:işsiz:

Senin de doktorun Fatih bey miydi?? Ya zaten ameliyat olan yer öyle olurmuş annem öyle diyor yanı ben başka ameliyat olmadım kesi yerim Yok ama annemin karnında kesi yeri var his gelmesi zaman alıyor diyor. His geri gelir ama bi yerde okumuştum 2 yılı bulabilir diye...

Senin de doktorun Fatih bey miydi?? Ya zaten ameliyat olan yer öyle olurmuş annem öyle diyor yanı ben başka ameliyat olmadım kesi yerim Yok ama annemin karnında kesi yeri var his gelmesi zaman alıyor diyor. His geri gelir ama bi yerde okumuştum 2 yılı bulabilir diye...
Yok canim ben Bursadayim.insallah gelir ya ama ara ara boyle igne batar gibi oluyo cok kısa bi an acaba diyorum sinirler mi yeniliyo kendini:110:

selam jade bugün nasılsın? malum en yakın örnegimizsin sensin su anda. Donebildin mi biraz normal hayatina?

Back
X