Ben daha önceden de yazmıştım sana sanırım canım . Dilimde tüy bitireceksiniz tüyyyy
ameliyatta değişen beden değil meme cup ölçüsü değişiyor sadece ,80 dediğin sırt ölçüsü ameliyatta sırta müdahale edilmiyor ki, meme ölçüsü değişiyor
ben seni daha önceden izlemeye almamış mıydım , albüm yaparsan izlemeye alabilirim 325 cc hp yuvarlak silikon benimki . Yani şöyle bi gerçek var , doktorlar için ha 300 takmış ha 500 takmış fark etmiyor , ama her kişiye uyan bi cc var , doktorla görüştüğünde mutlaka anlat , hangi Cup olmak istediğini söyle , beğendiğin göğüs fotolarını göster böyle olsun istiyorum diye , ona göre doktor ya olur der ya bu kadar büyük olmaz der vs
Her kişide
protez duruşu farklı oluyor Google'a realself diye yazıp aratırsan orda değişik ebatlarda silikonu olan kişilerin fotoları var , İngilizce de biliyorsan çok güzel bir kaynak bence çünkü soru cevap kısmı var bi soruyu 3-5 doktor cevaplayabiliyor ve bu şekilde fikir sahibi olmuş oluyorsun , hem duruşunu da görüyorsun ..
@Jade1982 canım daha iyisin değil mi ben sana dedim çok ağrılı sızılı olmayacak diye
ilaçlarını içmeyi ihmal etme ve bol bol su iç canım bir de kollarını çok zorlama yukarı kaldıracak vs hareketlerden kaçın
) bu arada foto isterizzzzzz