• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Evet kızlar Yen'i fotoları attım sabah sabah ama fark ettim ki iki göğsümün arasında Hem boyut farkı var Hem de biri şiş gibi sanki ama pek şişlik de kalmadı moralim bozuldu doğru düzgün foto çekemedim çünkü zAten çıplak çekim yapmıyorum ama neyi giyip çektiysem hepsinde bariz bi şekilde boyut ve meme ucu farkı var biri aşağıya bakıyor biri daha dik :s

Evet kızlar Yen'i fotoları attım sabah sabah ama fark ettim ki iki göğsümün arasında Hem boyut farkı var Hem de biri şiş gibi sanki ama pek şişlik de kalmadı moralim bozuldu doğru düzgün foto çekemedim çünkü zAten çıplak çekim yapmıyorum ama neyi giyip çektiysem hepsinde bariz bi şekilde boyut ve meme ucu farkı var biri aşağıya bakıyor biri daha dik :s
Benim ameliyat öncesi cizimimde fatih bey ikisi arasında farki söyledi birinin ucu daha aşağıda benimde. Muhtemelen ödemler inince farkli olabilir benimde. Ama gayet güzel görünüyor bana moral oldun. Sen yinede fatih beye sor moralinj yerine getirir belki.

Benim ameliyat öncesi cizimimde fatih bey ikisi arasında farki söyledi birinin ucu daha aşağıda benimde. Muhtemelen ödemler inince farkli olabilir benimde. Ama gayet güzel görünüyor bana moral oldun. Sen yinede fatih beye sor moralinj yerine getirir belki.

İnşallah canım 1 aylıkken eşit gibilerdi ne zamandır böyle onu dahi bilmiyorum hiç bakmamışım :/ sorucam mutlaka

İnşallah canım 1 aylıkken eşit gibilerdi ne zamandır böyle onu dahi bilmiyorum hiç bakmamışım :/ sorucam mutlaka

@Tiramisu35 canım bence hiiic bozma moralini falan on numara bes yildiz seninkiler. ya ben soyle düşünüyorum tabiki en guzeli olsun istiyoruz hepimiz ama sonucta kiyaslamamiz gereken durum ameliyat oncesi hali. o yuzden her durumda ameliyat sonrasi cok daha iyi gorunuyorlar. Kaldı ki ben fotodan o dedigin şeyleri hic goremedim. Cok iyi gorunuyosun. Darisi basima...

Tşk ederim, ne zaman olmayı düşünüyorsun sen , ve kime olmak istiyorsun bellimi ?

ben olmaya karar verdim. biraz araştırdım. sonra buraya takıldım. tecrübe okumak iyi oluyo. sonra tiramisu tiramisu ben album yapmadan bi fotoğrafını paylaştı benimle Sagolsun. Bayildim super olmus. zaten kafamda fatih bey de vardi. kararimi verip gidip gorusup (yaklasimi cok iyi gorusursen hak verirsin bize) tarihimi aldim. yakindir post op foto paylasmam benim de :KK66:

canım sen nezamana aldın ameliyat tarihini? muradiyee muradiyee ben cuma gunu ilk randevuma gidicem ocak ayının sonuna almayı düşünüyorum ameliyat gününü sömestr tatiline denk getiricem okulum var çünkü sanırım yakın zamanlarda olucaz seninle

Tiramisu35 Tiramisu35 yeni resimlerine baktim mükemmel gözüküyolar. o dediğin eşitsizliği göremedim ben bence morelini bozma sakın ayrıca daha cok yeni 1 yıl içinde defalarca değişicek gorunumu. mesela benim burnum estetik 18 gun sonra 11. ay biticek hala tam oturmadi odemler tamamen geçmedi sabahları şişiyo sureklı goruntusu değişiyo ama takmıyorum artık doktor 1 yıl beklememi söylemişti

Tiramisu35 Tiramisu35 masaj yapiyor musun peki onerdi mi fatih bey

Masaja çoktan başladım ama şu sıralar çok aklıma gelmiyor ve yapamıyorum ne yalan söyleyim ..
Tiramisu35 Tiramisu35 yeni resimlerine baktim mükemmel gözüküyolar. o dediğin eşitsizliği göremedim ben bence morelini bozma sakın ayrıca daha cok yeni 1 yıl içinde defalarca değişicek gorunumu. mesela benim burnum estetik 18 gun sonra 11. ay biticek hala tam oturmadi odemler tamamen geçmedi sabahları şişiyo sureklı goruntusu değişiyo ama takmıyorum artık doktor 1 yıl beklememi söylemişti

inşallah canım ben de anlamadım neden böyle oldu .. seninkiler çok daha güzel olsun inşallah fıstık gibisin zAten :KK200:

Tiramisu35 Tiramisu35 canım bence hiiic bozma moralini falan on numara bes yildiz seninkiler. ya ben soyle düşünüyorum tabiki en guzeli olsun istiyoruz hepimiz ama sonucta kiyaslamamiz gereken durum ameliyat oncesi hali. o yuzden her durumda ameliyat sonrasi cok daha iyi gorunuyorlar. Kaldı ki ben fotodan o dedigin şeyleri hic goremedim. Cok iyi gorunuyosun. Darisi basima...

Sağol canım benim inşallah sen de sara da diğer arkadaşlar da tez zamanda olursunuz ameliyat :KK200:

Canım benim için ferah olsun çok kafaya takma...resimlerine baktm fark göremedim ki daha senin gögüslerin daha oturmadı ki.benim 1 yıla yaklaşti daha inanrmısın bu ay yerleştiğini hissediyorum.eşimde geçenlerde ilk defa fark etti göğüslern artk oturdu dedi.1 hafta bile fark ediyor..ben 1 ay masaj yapmıştm sonra fatih bey bıraktırmıştı..resim yükleyemiyorum telwfondan olmuyor malesef yoksa sana göstercem sırf rahat ol diye :KK48:.. zamana bırak beybi çok güzeller :nazar:

Back