• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım benim için ferah olsun çok kafaya takma...resimlerine baktm fark göremedim ki daha senin gögüslerin daha oturmadı ki.benim 1 yıla yaklaşti daha inanrmısın bu ay yerleştiğini hissediyorum.eşimde geçenlerde ilk defa fark etti göğüslern artk oturdu dedi.1 hafta bile fark ediyor..ben 1 ay masaj yapmıştm sonra fatih bey bıraktırmıştı..resim yükleyemiyorum telwfondan olmuyor malesef yoksa sana göstercem sırf rahat ol diye :KK48:.. zamana bırak beybi çok güzeller :nazar:

Sağol canım benim ... sana neden bıraktırdı acaba masajı?? Senin kontrolün ne zamandı bu arada??

Arkadaslar ya gün yaklastikca su genel anestezi olayi nedeniyle cok gerilmeye basladim ben. Napsam acaba :KK43:

Yanlış anlaşılmasın o kadar guzel fotolari gorup hayal kurduktan sonra hayatta donmem de, geriliyorum iste napiyim

Sağol canım benim ... sana neden bıraktırdı acaba masajı?? Senin kontrolün ne zamandı bu arada??
Ben bu ay içinde gelcem canm kontrol randevumu almadm daha ama aralıkta yani...masajı neden bıraktırdi bilmiyorum.1 ay yaptm sadece masaj.tahminim yumşama iyidi.her kontrolümde zaten fatih bey çok iyi ilerliyoruz diye dile getiriyordu...belkide bi daha beni çağrmaz kontrole 1 yıl doluyor benim neredeyse..ama ben fatih beye alıştm neremi düzeltsem acaba bırakmasam :KK48:

Yanlış anlaşılmasın o kadar guzel fotolari gorup hayal kurduktan sonra hayatta donmem de, geriliyorum iste napiyim
Hic gerilme canım o işin en basit kismi bi uyuyosun uyaniyosun herşey bitmis. Fatih beye bende bu durumdan çekindiğimi söylemiştim oda bana hic merak etme hicbirsey duymazsin anestezi ekibimiz cok iyi dedi. En yakin ameliyatini olmuş biri olarak soracağın herşeyi de sorabilirsin bana. Ben bile hala inanamıyorum olup bittiğine şaka gibi geliyo bazen

Hic gerilme canım o işin en basit kismi bi uyuyosun uyaniyosun herşey bitmis. Fatih beye bende bu durumdan çekindiğimi söylemiştim oda bana hic merak etme hicbirsey duymazsin anestezi ekibimiz cok iyi dedi. En yakin ameliyatini olmuş biri olarak soracağın herşeyi de sorabilirsin bana. Ben bile hala inanamıyorum olup bittiğine şaka gibi geliyo bazen[/QUOTE

kendine geldiginde odadamiydin jade, bir de bulanti kusma falan oldu mu

bir de normal hayatina dönebildin mi? Jade1982 Jade1982
Kendime geldiğimde odada yatagimdaydim. Bulantım biraz oldu hemşire bulanti iğnesi yapti. Zeliha hemşire adinda cok tatli bi hemşire var çok ilgilendi hatta bana nazar boncuğu bile takti☺☺ 8 saatte 1 agri kesici yapıyorlar arada agrin olursa yine söylersin. Gece sirt ağrısı oluyor biraz sürekli ayni pozisyonda olmaktan oda. Ameliyat yerinde batma tarzi bi agri oluyor sadece.
Normal hayata döndüm canim yemek yapabiliyorum ufak tefek is yapabiliyorum suan ilk günler yardım olmadan yataktan yada oturdugun yerden kalkamıyosun ama suan arada sizlasa cok yuklenmeden her isimi halllediyorum. Tabi benimde 5 gün oldu sonuçta yine iyiyim yani işe bile gitsen gidersin 5-6 gün sonra

Kendime geldiğimde odada yatagimdaydim. Bulantım biraz oldu hemşire bulanti iğnesi yapti. Zeliha hemşire adinda cok tatli bi hemşire var çok ilgilendi hatta bana nazar boncuğu bile takti☺☺ 8 saatte 1 agri kesici yapıyorlar arada agrin olursa yine söylersin. Gece sirt ağrısı oluyor biraz sürekli ayni pozisyonda olmaktan oda. Ameliyat yerinde batma tarzi bi agri oluyor sadece.
Normal hayata döndüm canim yemek yapabiliyorum ufak tefek is yapabiliyorum suan ilk günler yardım olmadan yataktan yada oturdugun yerden kalkamıyosun ama suan arada sizlasa cok yuklenmeden her isimi halllediyorum. Tabi benimde 5 gün oldu sonuçta yine iyiyim yani işe bile gitsen gidersin 5-6 gün sonra
Masallah canim.peki sislerin indimi

ya benim de 6-7gun sonra baslamam gerekiyor işe, toparlanmamdan baska care yok yani :) araba kullanabilir miyim peki sence ya da kullanmalimiyim jadecim

ya benim de 6-7gun sonra baslamam gerekiyor işe, toparlanmamdan baska care yok yani :) araba kullanabilir miyim peki sence ya da kullanmalimiyim jadecim

Ben 4. Günü araba kullandım hiçbi sorun olmadı ;) emniyet kemerini takmadım yalnızca baskı yapmasın diye . Yedek pijama bana Laz'ım olmadı canım, terliği zAten hastaneden veriyorlar . Zaten önce doktorun önerdiği kadar sürede ameliyat sütyenini takıyorsun sonra sporcu sütyenine geçiyorsun yani doktorun önermesi Laz'ım sporcu sütyeni takabilirsin diye .

Ben 4. Günü araba kullandım hiçbi sorun olmadı :KK66: emniyet kemerini takmadım yalnızca baskı yapmasın diye . Yedek pijama bana Laz'ım olmadı canım, terliği zAten hastaneden veriyorlar . Zaten önce doktorun önerdiği kadar sürede ameliyat sütyenini takıyorsun sonra sporcu sütyenine geçiyorsun yani doktorun önermesi Laz'ım sporcu sütyeni takabilirsin diye .
Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok.
ya bu arada tek pijama yeter mi yedek

Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok. Ben suan 6. Günümdeyim cok rahat ise giderim bu halde de çok zor bir isin yoksa zorlanmazsin cnm merak etme

Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok.

Ben 1 ay takmadım o sütyeni sevemedim hiç sanırım bi 15 gün filan taktım ama siz bana uymayın :p sütyensiz dolaşmak en güzeli kalın da giyiniyoruz zAten uçlar da belli olmuyor oh mis :p

o zaman toparlamak gerekirse
1. Bir takim pijama
2. Sporcu sutyenine gerek yok (yasasin 15 gün sonra free olabiliyoruz, tiramisu ne yaparsa o :)
3. Emniyet kemeri takmaksam esim beni mahveder o isi daha çözemedim bakalim hayırlısı :halay::21:

Ben 1 ay takmadım o sütyeni sevemedim hiç sanırım bi 15 gün filan taktım ama siz bana uymayın :p sütyensiz dolaşmak en güzeli kalın da giyiniyoruz zAten uçlar da belli olmuyor oh mis :p
Bende anca o kadar dayanirim gibi geliyor. Hiç rahat edemiyorum ama şekil almsi icin önemli galiba

Bende anca o kadar dayanirim gibi geliyor. Hiç rahat edemiyorum ama şekil almsi icin önemli galiba
Evet canım kesinlikle önemli ben iyi bi hasta değilim açıkcası , söz dinlemem :p doktorun söylediği gibi yapmak en iyisi. Benim ameliyat olduğum zaman hava sıcak sayılırdı yani ince şeyler giyiniyordum üstüme göğüslerimi ayrık gösteriyordu.. ama şu an zaten kazak üstüne kazak giydiğimiz için göğüs var mı Yok mu çok belli olmuyor ayrık dursa da birşey fark etmez :p

Back