Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

canım inşAllah hayırlı sonuçlar getirsin trasferin. bende kentte tedavi görüp hamile olanlardanım,Allah sizlerede nasip etsin.banada sağ sağlim kuçağıma almayı sağlıkla sıhhatle inşAllah.

canım inşAllah hayırlı sonuçlar getirsin trasferin. bende kentte tedavi görüp hamile olanlardanım,Allah sizlerede nasip etsin.banada sağ sağlim kuçağıma almayı sağlıkla sıhhatle inşAllah.

canım inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elimizden maalesef, sevgiyle kal.....

canım inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elimizden maalesef, sevgiyle kal.....

canım sanırım bugün trasferin olacaktı ,inşAllah 12 gün sonra müjdeli haberle gelirsin yüzün güler.Allaha emanet ol

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben gelemedim ne zamandır taşınma telaşı sardi bizi. Nasıl herkesler bakalim. Ben pzt gittim östrojen desteğine başladık 10unda randevum var. Transfer tarihi kesinlesirmis o gün.
Zeynep nasıl geçti yumurta toplama işlemin sana cevap yazamamisiz ama ben zor geçirdiğim için yazmadigim iyi olmuş :) gerçi istisnai bir durumdu benimki. Kaç yumurta toplandı kaçı dollendi anlat bakem
Alisaliscim yetisemedim demek oldu transferin ay allahim inşallah biri olsun tutunur anneciğine. Zorbir karar olmuş cidden ama herseyde vardır bi hayir 3 ude mi kondu kaçıncı gün embriyosu yani 12 gün sonra mi test. Blastosistlerde daha erken oluyoda galiba ondan

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

Canımmmmm güzel haberlerini bekliyorum içime doğdu meleklerin heeepp seninle olacak :)

Canımmmmm güzel haberlerini bekliyorum içime doğdu meleklerin heeepp seninle olacak :)

umutluyum canım, inşallah içine doğan olur , olsun yaaaaaaaa , ne güzel olur Allahımmmm . teşkkür.

chabliss, inşallah tutunur canlarım, bebeşlerim,, cidden zor bir karar oldu, ama birazda mecbur kaldım, mucizeme 11 gün kaldı,,, darısı herkesin başınaa.............

canım sanırım bugün trasferin olacaktı ,inşAllah 12 gün sonra müjdeli haberle gelirsin yüzün güler.Allaha emanet ol

evettttttttt, inşallah müjdeli haberi vereceğim herkese umut olacağım, saoğol canımmm

merhaba canım.ilgin için cok sağol.yumurta toplamam cok rahat geçti ,sonrasındada iyiydim.6 yumurta toplandı.5 i olgun cıkmış.3 ü döllenmiş.bugün transferim oldu canım.biraz zorlandım transferde ama çok şükür atlattım.artık bekleme sürecine girdik.allahım hayırlısını nasip etsin...sen hangi durumdasın canım?

kızlar sonucum negatif, inşallah bir daha ki sefere.... sizlere başarılı tedaviler

merhaba arkadaşlar, 10sayfa kadar okudum ama tabı daha fazla ılerleyemedım. Sanırım herkes memnun doktordan ve hastaneden.
Tavsıye edılebılecek bır yer gıbı.
Randevu saatlerınde sorun oluyor mu?doktorun ve hemşirenın ılgısı nasıl? yeterı kadar vakıt ayırıyor mu ? benı bılgılendırır mısınız?

merhaba.ben de Kent te tedavi görenlerdenim ve çok şükür ilk denememde hamile kaldım.randevu saatlerinde sorun olmuyor ancak baya yoğun bir merkez olduğundan muayenelerde uzun süreler beklenebiliyor ancak herşey çok sistemli bir şekilde ilerliyor.ben dr undan hemşiresine,çalışanlarına kadar çok güven duydum.eğer olmasaydı 2.yine orda denerdim.dr ve hemşirenin ilgisini sormuşsunuz şunu söyleyebilirim İsrael Beyden duymak istediklerinizi duyamazsınız çok fazla ayrıntıya girmez ve fazla konuşmayan bir dr.ama yine de işini ciddiyetle yapıyor ben dr uma güvendim ve çok soru sorma ihtiyacıda hissetmedim.hemşireler sorularınıza cvp veriyor tabi ancak onlarda okadar yoğun ve sistemli çalışıyorlarki kısacası Kent te çalışanlardan gebeliğe dair bir ümit vaadi beklemeyin ve psikolojik destek kesinlikle beklemeyin.ilk muayenelerimde bukadar robotlaşmış bir ekip canımı sıkmıştı ancak daha sonra karşımda işlerini ciddiyetle yapan insanlar gördüm.kısacası onlar ellerinden geleni yapıyorlar gerisi Allahın taktiri.şahsi fikrim Kent Hastanesini tavsiye ederim ve size başarılar dilerim,inşallah fazla beklemeden bebeğinize kavuşursunuz...

Çok çok teşekkür ederım zeynep, Allah bebegını hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın Ne mutlu sana..
Kafamda bazı şeylerın şekıllenmesıne yardımcı oldun, hastane secımı cok önemlı ve zor. Iyı düşünmek gerek.Sağolasın..

inşallah bende aranıza katılıcam en yakın zamanda zaten mini tüpten başka çarem kalmadı meleğine kavuşanları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsünler... hamileler sağsalim kucağınıza alırsınız inş. bekleyenler ise inş. en yakın zamanda kavuşurlar kuzucuklarına....

kızlar bn istanbul eurofertilde tüp bebk yaptrdm şimdi hamileym :):):) izmirde de yer açmşlar su hastansinde galiba bir bakn derim eğer hala merkz arayn varsa. izmirde bildiğm bir orası var umarım az çok yardmcı olmuşumdur.

umutluyum ben,,, nerelerdesin, seni merak ettim, umarım görürsün..........

merhaba. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini.canım izmirde nerde eurofertil. adı ne?

kentte tedavi olanlar nerelerdesinizzzzzzzz

hastane tıklım tıklım ama burda kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkk

kentte tedavi olanlar nerelerdesinizzzzzzzz

hastane tıklım tıklım ama burda kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkk

Selamlar, ben de aranıza yeni katıldım. hastane hakkında çok olumlu yorumlar duyduğum için büyük umutlarla Kent hastanesine gittim. Evet hastane oldukça yoğun ancak ilgi eksik bence. Bende yeterli takip yapılmadı. İsrail Bey e çoğu zaman ulaşamıyorsunuz. Yumurta takibi bence eksik ve gereksiz uzun aralıklarla yapılıyor. Ben erken yapılmış çatlatma iğnesinin kurbanı oldum ve ohss denilen durum gelişti. Vücudum şişti, çok sıkıntı çektim. Hastanedeki kimse sizinle ilgilenmiyor. sonuç olarak hastaneden hiç memnun kalmadım. Para kaybından çok manevi olarak çöktüm. Kimseye tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…