Merhaba canım;ağustos sonunda başladık tedaviye eylülde negatifle sonuçlandı.fsh 11,56 amh 0,68 di.tek yumurtalığmın olduğunu da söylediğimde israel bey karar size ait ,mini de deneyebilirsin normali de diye yorum yaptı.bende siz benim yerimde olsaydınız hangisini yapardınız dediğimde normali denememi söyledi.yumurtalığım 225 gonalf e rağmen cevap vermedi iki yumurta oluştu biri gelişemedi tek yumurta toplandı döllendi fakat 3 e bölündü.3.gün transfer oldu sonuç malumun((
selam herkese
son durumlarınıznedır kızlar.
ben subatta baslıyorum
ya sızlerrrrrrrrrrr
Ben de 27 şubatta gidicem bahçeciye bakalım o ne diyecek
arkadaşlar merhaba,
2010 yılında israel beye gittim fsh değerim yüksekti devamlı yükselince de israel bey mini tüp bebeği tavsiye etti ve hemen kabul ettik... ilk denemem de ve tek yumurtayla hamile kaldım....oğluşum şimdi 22 aylık.... ve ücret olarak da tüp bebek tedavisinden daha uygundu.... deneyimlerini her zaman istediğiniz zaman sizlerle paylaşabilirim ve biribirimize umut olabiliriz.....
umarım hepiniz bebişlerine kavuşursunuz....
venüscuğum, ben de ptesi 11 şubatta dr gidiyorum,, yani donmuş embriyolar için transferim başlayacak, mini tüp hatırlarsan...
sblciğim, ben de geçen şubattan beri ara ara yumurta toplatıp dondurttum, ptesi mini tüp ile ilgili kısmın transferine başlayacağım...... israel beye çok güveniyorum, bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz..... iyi dileklerin için teşekkürler. bizi yalnız bırakma.
Ben 1. denememi ve dondurulmuşlarla 2. denememi Kent Hasatnesi'nde yaptırdım.2 denememde hamile kaldım ama 2 gün sonra değerim düştü
İsrael Bey iyi bir doktor olabilir ama sorularına doğru düzgün cevap alamazsın,istediğin zaman ulaşamazsın.İlaç dozları vs.koordinatör ile halletmeye çalışırsın.Benim gebelik testinden sonra kanamam oldu,düşük tehlikesi diye dan diye yüzüme söyledi koordinatör telefonda,doktora ise ancak akşam 9 da ulaşabildim oda cevap olarak ilk araba kullanıyorum dedi.Ben açıkçası memnun falan kalmadım.İsterse dünyanın en iyi doktoru olsun ilgi alaka,psikoloji tayini sıfır.
Yorumuna aynen katılıyorum.Ben de hiç memnun kalmadım kent has.den.EN önemli sorulara bile siz bilirsiniz diye cevap veren bir doktoru ilk defa burada gördüm.Saatlerce sıra bekle sana günaydın bile demeden 5 dakikada muayene sonrasında sürekli koordinatör hemşireyle muhattap ol.Soru bile soramıyorsun dr.a.Şu an 2.denemeye hazırlanıyorum istanbulda.kesinlikle ilgi alaka çok farklı.Bir kere insanın psikolojisinden anlıyor adamlar...
Evet canım bende İstanbul Memorial la görüştüm,oraya gidicem Allah kısmet ederse.Bunlar İzmir de adam yokluğunda popüler olmuşlar ama benim göresi gözüm yok.Danışmadaki sekreter bile canı nasıl isterse öyle davranıyor.Bir gün çok iyi bir gün suratına bakmıyor.Değerim düştüğünde dan diye önüme koydu sonucu sonra o halde 15 dakika doktoru bekledim.Ben ağlarken o kahkahalarla gülüyordu içerde,söyleyecek birşeyim yok.
Yorumuna aynen katılıyorum.Ben de hiç memnun kalmadım kent has.den.EN önemli sorulara bile siz bilirsiniz diye cevap veren bir doktoru ilk defa burada gördüm.Saatlerce sıra bekle sana günaydın bile demeden 5 dakikada muayene sonrasında sürekli koordinatör hemşireyle muhattap ol.Soru bile soramıyorsun dr.a.Şu an 2.denemeye hazırlanıyorum istanbulda.kesinlikle ilgi alaka çok farklı.Bir kere insanın psikolojisinden anlıyor adamlar...
canım, ne yaptın, memorial görüşmen oldu mu.
venuscuğum, nereye karar verdin, son durumun nedir.
Venüs35 sen nereye gidiyorsun İstanbul'da
çarşamba günü istanbula gittim bahçeci umut'a .süleyman tosunla yoluma devam edeceğim:)))süper bir doktor.Yaklaşımı çok pozitif.Acayip moral verdi.düşük doz gonal f deneyecek.femara protokolü deneyeceğiz.bu arada biesteron,efadaily omega3,co enzim q 10,folidoce ve coraspin içiyorum yaklaşık bir aydır.Yumurta sayımın artacağı konusunda bayağı umutlu konuştu.ÇOk umut doluyum bu defa allahım yüzümüzü güldürür inşallah...
Ben henüz karar veremedim canım.Ama aklıma en çok yatam Memorial
venüscuğum, hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum, gelişmeleri yazmayı unutma,, inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki arkanızdan gelirimm,
umutluym, senin için de hayırlısı ne ise inşallah ona karar verir ve bebişini kucağına alırsın.. gelişmelerini yaz canım,
inşallah gerek kalmaz ama gerekirse ben de belki sizlerin ardından gelirm....
Hiç aklımıza getirmeyelim,gerek kalmasın arkamızdan gelme :) ama hamile olduğumuzda bir gün buluşalım İzmir'de çookk keyifli olur,kafamız rahat musmutlu sohbet eder,portakal suyu içeriz(sağlıklı olsun diye) Hayallerim hep hamilelik üzerine Allahım göstersin o günleri
Hiç aklımıza getirmeyelim,gerek kalmasın arkamızdan gelme :) ama hamile olduğumuzda bir gün buluşalım İzmir'de çookk keyifli olur,kafamız rahat musmutlu sohbet eder,portakal suyu içeriz(sağlıklı olsun diye) Hayallerim hep hamilelik üzerine Allahım göstersin o günleri
Bence de güzel olur tanışmak,aynı dilden konuşuruz hem.Dertlerimiz ortak ne de olsa...Ben bu defa çok umutluyum. Gittiğim Merkezin isminden de anlaşılacağı gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?