• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

arkadaşlar kent hastanesinin tüp bebek fiyatı konusunda bilgi verirmisiniz lütfen
ben israel beyin hastasıydım ilk denememden tuttu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu. dondurulmuşları denedik tutmadı. yenibir tedaviye başladık şükür 29 haftalık hamileyim. 6-7 arası bir şey tutuyor. izmirde sanırım gidilecek en iyi yerlerden birisi erol tavmergenide önermişlerdi ancak evime yakın olduğu için kenti tercih ettim ama iyikide gitmişiz. inşallah sende güzel sonuca ulaşırsın:49:

ben israel beyin hastasıydım ilk denememden tuttu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu. dondurulmuşları denedik tutmadı. yenibir tedaviye başladık şükür 29 haftalık hamileyim. 6-7 arası bir şey tutuyor. izmirde sanırım gidilecek en iyi yerlerden birisi erol tavmergenide önermişlerdi ancak evime yakın olduğu için kenti tercih ettim ama iyikide gitmişiz. inşallah sende güzel sonuca ulaşırsın:49:

sağol canım. sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına. darısı hepimizin başına :)

arkadaşlar merhaba ege üniversitesinde üç deneme yaptım sonuç negatif israil beye randevu aldım kasım ayında mini tüp bebek deneyeceğim fsh 22 mini tüp bebek hakkında bilgileri paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar merhaba ege üniversitesinde üç deneme yaptım sonuç negatif israil beye randevu aldım kasım ayında mini tüp bebek deneyeceğim fsh 22 mini tüp bebek hakkında bilgileri paylaşırsanız sevinirim

canım fsh yüksek olan kadınlarda dhea kullandıktan sonra tüp bebek yapılırsa şans artıyormuş. irenbede dr kaan bozkurta hiç değilse bir danış. dhea kullanıp sonra tüp bebek yapalım derken kendiliğinden gebe kaldım ben. fsh benimde 18 di.doktorum bunun mucize gibi bir şans olduğunu söyledi ama tüp bebekte şans arttığını çok dr söylüyor. allahım kucağımdada görmemede izin verir inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun saglıkla mutlulukla kucağına almakta nasip olsun, ben smyrna da tedavi görüyorum, kent hastanesi sgk karşılamıyo çok masraflı olmadı mı,aşa yukarı ne kadar tuttu.

merhaba,
umudunu hiçbir zaman yitirme.... gerçekten müthiş bir ekibin elindesin... israel bey çok çok iyi bir doktor... ekibide muhteşem.... şükrab hanımın bahsettiği mini tüp bebek uygulamasıyla ilk denememde hamile kaldım... tedavi süreci gerçekten çok kısa sürdü.... ve acısız.... umarım bu yöntemle bebişine kavuşursun.... Büyük Allahım isteyen herkese nasip etsin....

Merhaba bende de rezerv problemi var 1 negatif denemem oldu. İsrAel beyde ile mini tüp yaptırmak istiyorum. SBLBAYRAM Sen dHa önce klasik tüp denemiş miydin?

Selam ege üniversitesinde erol bey de mi tedavi gördün? Benimde fsh problemim var egede ilk denemem negatif. 2 yumi oluşmuştu 1 döllendi, transfer yapıldı. Senin kaç yumurta oluşmuştu kaçı transfer yapılabildi cnm?

Arkadaşlar herkese selam,
Ben de aynı merkezde 2. denememi yapıyorum. Birinci denemede normal tedavi uygulandı ama tek yumurta oluştu ve toplama sırasında boş olduğu ortaya çıktı.. Çok üzüldük tabi. Şimdi mini tüp bebek deniyoruz ve bugün tedavimin 7. günü ve 2 sağ - 2 sol 4 folikülüm oluştu. Önümüzdeki hafta toplama yapılacak, inşallah kaliteli yumurtalar olur.
İlginç olan; mini tüp denemesinde daha fazla folikül oluşması.. sanırım benim bünyemin cevap verme durumu böyle..
Herkese umarım isteklerine kavuşur.

mini tüp bebek hakkında bilgisi ve denwyimi olan varmı

Selam ege üniversitesinde erol bey de mi tedavi gördün? Benimde fsh problemim var egede ilk denemem negatif. 2 yumi oluşmuştu 1 döllendi, transfer yapıldı. Senin kaç yumurta oluşmuştu kaçı transfer yapılabildi cnm?

selam evet erol beyde tedavi gördüm benim fsh 22 üç denem yaptım üçüde negatif 6 yumurta toplandı ikisi döllendi ve transfer edildi
dün israil beye gittim çok memnun kaldım şimdi aralık ayında mini tüp bebeğe başlıyorum

merhaba,
umudunu hiçbir zaman yitirme.... gerçekten müthiş bir ekibin elindesin... israel bey çok çok iyi bir doktor... ekibide muhteşem.... şükrab hanımın bahsettiği mini tüp bebek uygulamasıyla ilk denememde hamile kaldım... tedavi süreci gerçekten çok kısa sürdü.... ve acısız.... umarım bu yöntemle bebişine kavuşursun.... Büyük Allahım isteyen herkese nasip etsin....

merhaba bende aralık ayında mini tüp bebek yöntemine başlıyorum israil bey gerçekten çok sıcak ve çok iyi bir doktor
mini tüp bebek süreci nasıl işliyor biraz bilgi verebilirmisin benim fsh 22 senin kaçtı

Son düzenleme:
merhaba bende aralık ayında mini tüp bebek yöntemine başlıyorum israil bey gerçekten çok sıcak ve çok iyi bir doktor
mini tüp bebek süreci nasıl işliyor biraz bilgi verebilirmisin benim fsh 22 senin kaçtı

arzu arkadaışım hayırlısı olsun, ben de aynı doktordayım ve çok memnunum, henüz sonucaa ulaşamadık ama eminim ki Allahın izniyle olacak, mini tüp için bilgilenmek istersen şuradan bilgilenebilirisin......
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-tup-bebek-anne-olanlar-19.html#post32735906

Arzua79 merhaba mini tüp e başladın mı? Ben dün israel bey ile görüştüm aralıkta mini yapalım dedi? Embriyo biriktircez bakalım nasıl olacak?? Gelişmelerden hBerdar et bizi..

umutluyum ben,,, nerelerdesin, seni merak ettim, umarım görürsün..........

Alisalis merhaba, dün israel bey ile mini tüp için görüştük ve bAna embriyo biriktiricez dedi ben çok yoğun çalışıyorum ve izin almam da zor oluo bu biriktirme her ay çok vakit alıyormu? Birde maliyet olarak her ay opu yaparsa yada 2 ayd 1 1750 usd+İlaclar+dobdurma ücretimi ödeniyor cnm?

arzu arkadaışım hayırlısı olsun, ben de aynı doktordayım ve çok memnunum, henüz sonucaa ulaşamadık ama eminim ki Allahın izniyle olacak, mini tüp için bilgilenmek istersen şuradan bilgilenebilirisin......
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-tup-bebek-anne-olanlar-19.html#post32735906

ARZU 79 merhaba ben de aynı doktorda 2.deneme mini tüp bebek tedavisi oluyorum. Şu anda serophene hap kullanıyorum. Az sayıda yumurta ve az ilaç ile yapılıyor bu iş. Benim ilk denememde 3 folikül vardı 1 yumurta çıktı o da döllenmedi.. Şimdi 2folikül var hayırlısı diyorum 2 si boş da çıkabilir tamamen şan yani. Hayırlısı ne ise oolsun hakkımızda

Alisalis merhaba, dün israel bey ile mini tüp için görüştük ve bAna embriyo biriktiricez dedi ben çok yoğun çalışıyorum ve izin almam da zor oluo bu biriktirme her ay çok vakit alıyormu? Birde maliyet olarak her ay opu yaparsa yada 2 ayd 1 1750 usd+İlaclar+dobdurma ücretimi ödeniyor cnm?

canım selam, yeni gördüm seni. nasıl gidiyor, başlamışssındır. biriktirme işi, kaç tane biriktireceğine bağlı.. her opu da ayrı ücret alınıryor ama dondurma da dahil...

ARZU 79 merhaba ben de aynı doktorda 2.deneme mini tüp bebek tedavisi oluyorum. Şu anda serophene hap kullanıyorum. Az sayıda yumurta ve az ilaç ile yapılıyor bu iş. Benim ilk denememde 3 folikül vardı 1 yumurta çıktı o da döllenmedi.. Şimdi 2folikül var hayırlısı diyorum 2 si boş da çıkabilir tamamen şan yani. Hayırlısı ne ise oolsun hakkımızda

canım. inşallah döludur ve döllenmiştir... benim açtığım bir topic var oradanda yazabilirsiniz bana... ben 1 yılda 6 tane biriktirebildim, rezerv az ... bir de aralarda boş çıkanlar olmuştu, bazen kist oluyor, es geçiyorsun..... başarılar

Sanırım ben de katılacağım aranıza kızlar. 44 sayfanın tamamını okumayı şu saatte bitirmiş bulunmaktayım. Bana hiç az ilaçla tedavi denenmedi. Aşılamam bile direk 300 gonal f ile yapıldı. Güzel hamile haberleri okudum bu arada, zcu, rashel, ikizler ve diğerleri..çok mutlu oldum. Ama topic biraz sessiz mi acaba?
Alisciğim, sana bir sürü topicte yazdım bu arada. Kendi kendime gülüyorum şimdi bu duruma.
Bu topicte de bir soru sorayım , yarın da mini tüp bebek topiğinde sorarım tam olur. Canım benim yumurtaların erken çatlama problemi var.O yüzden son cetrotide yaptığımda günde 2 tane yapıyorum. Bu mini tüp bebekte cetrotide falan yapıyor musunuz?

Sanırım ben de katılacağım aranıza kızlar. 44 sayfanın tamamını okumayı şu saatte bitirmiş bulunmaktayım. Bana hiç az ilaçla tedavi denenmedi. Aşılamam bile direk 300 gonal f ile yapıldı. Güzel hamile haberleri okudum bu arada, zcu, rashel, ikizler ve diğerleri..çok mutlu oldum. Ama topic biraz sessiz mi acaba?
Alisciğim, sana bir sürü topicte yazdım bu arada. Kendi kendime gülüyorum şimdi bu duruma.
Bu topicte de bir soru sorayım , yarın da mini tüp bebek topiğinde sorarım tam olur. Canım benim yumurtaların erken çatlama problemi var.O yüzden son cetrotide yaptığımda günde 2 tane yapıyorum. Bu mini tüp bebekte cetrotide falan yapıyor musunuz?

alfabeciğim, topicleri gezdikce senin sorularını görüyorum, canım ya , ne çok aramışsın beni, neyse ki kavuştum tatlım... 40 yaş topiğinde görüşürüz yine. veya mini tüp de görüşürüz. şu beğeni tuşu zorlasınça birbirimizi bulmak çok zor oldu.. inşallah düzelir:56:

Arkadaşlar israel beye giden yok mu? Forum çok sessiz nedense İzmirdeki en iyi tüp bebek uzmanı diye duydum. Tedaviye başlayacağım sonuç alanlar veya gidenlerden yorum alabilirmiyim? Başarı durumu nedir doktorumuzun gerçekten İzmirin en iyisi diyebilirmiyiz?

Arkadaşlar israel beye giden yok mu? Forum çok sessiz nedense İzmirdeki en iyi tüp bebek uzmanı diye duydum. Tedaviye başlayacağım sonuç alanlar veya gidenlerden yorum alabilirmiyim? Başarı durumu nedir doktorumuzun gerçekten İzmirin en iyisi diyebilirmiyiz?

selam, evet canım en iyisi diyebilirim. 2 yıldır gidiyorum ve bir sorun yaşamadım, süper ve profesyonel bir ekip. Hayırlısı olsun. İnşallah hepimiz kavuşacağız bebeklerimize. Sadece zamanını bekliyoruz. Nereye gidersen git , doktoruna güven duydu ise doğru yerdesin canım.

Back