• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahh..:) rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin..kendine ve bebişine iyi bak:)

çok teşekkür ederim canım darısı isteyen uğraşan herkesin başına olsun

allah kucağıma almayı nasip etsin

karşımıza insanlıktan nasibini almış işini bilen doktorlar çıkarsın

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. ben de bebek aşkıyla yanıp tutuşanlardayım.evlendiğimizin ilk yılı istemedik. daha sonra kist çıktı onla uğraştık durduk. bununla beraber 1 senedir olmadı. en son laporoskopiyle aldırdım. şu an sıkıntım yok.
eşime yapılan testlerde sonuç kötü çıktı. hız sayı morfoloji sorunu var. varikosel çıktı ve önümüzdeki ay ameliyat olacak.
ameliyattan sonra tekrar doktor kontrolüne başlayalım diyorum. yani ben ilk aşamada tüp bebek için gitmeyeceğim. eşimin ameliyat sonrası durumunu takip etmek istiyoruz.bu süreçte kürlerden ve ilaçlardan faydalanmak istiyorum

şu an düşüncemiz 1 yıla yakın bir süre normal yoldan deneyelim. sonrası tüp bebek olur sanırım. çünkü yaşım 28 . artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum

sizce israel beye sadece tüp bebek için mi gidebiliyoruz. yoksa eşimin ve benim sürecimi takip etmek için de gidebilir miyiz?

Kızlar merhaba

Benim Kent Hastanesinde ilk denemem maalesef negatif oldu.Şubatta 2 adet dondurulmuşla deneyeceğiz inşallah sonuç olumlu olur :)
canım, ilk tedavi olduğun için üzülme lütfen, çünkü genelde birkaç denemeden sonra tutma ihtimali fazla. sanırım vücüdun ilaçlara alışma durumuyla ilgili. benim de dondurulmuşlarımla şubatta transfer olacağım. hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar ben pozitif aldım inşallah herkes benim kadar şanslı olur
inşallah kucağıma almak da nasip olur
evet merkez çok kalabalık dr çok az konuşur
fazladan kimseye umut vermez
dr u her zaman göremezsiniz

ama emin ellerde olduğunuzu her an hissediyorsunuz

tecrübeleri çok iyi

herkese sevgiler :16::16::16::16:
ikizlercim , aynen katılıyorum, emin ellerde olduğunu hissetmek de insanı pozitif kılıyor. darısı başımıza. gelişmelrini bekliyoruz.
Çok mutlu oldum.

Darısı dondurulmuşlarımla benim başıma olsun...
evet canım, benim de şubatta dondurulmuşlarla tranfser olacak. herkesin darıısı başına inşalllllahhhhh
bu sayfayı bayadır izliyorum aslında ben yazmayacaktım ama arkadaşımı buradan tebrik etmeden duramadım tebrik etmişken salı günü tüp bebek sonucumu alacağım çok şey yaşadım bu uğurda şimdi anlatmayacağım umarım sonucum olumlu olur da o zaman ben de bi umut olurrum bu uğurda emek veren tüm kızlara
niye yazmıyorsun arkadışım, deneyimlerimizle birbirimize umut ve destek olalım.. hayırlı sonuç alırsın inşallah.
merhaba arkadaşlar. ben de bebek aşkıyla yanıp tutuşanlardayım.evlendiğimizin ilk yılı istemedik. daha sonra kist çıktı onla uğraştık durduk. bununla beraber 1 senedir olmadı. en son laporoskopiyle aldırdım. şu an sıkıntım yok.
eşime yapılan testlerde sonuç kötü çıktı. hız sayı morfoloji sorunu var. varikosel çıktı ve önümüzdeki ay ameliyat olacak.
ameliyattan sonra tekrar doktor kontrolüne başlayalım diyorum. yani ben ilk aşamada tüp bebek için gitmeyeceğim. eşimin ameliyat sonrası durumunu takip etmek istiyoruz.bu süreçte kürlerden ve ilaçlardan faydalanmak istiyorum

şu an düşüncemiz 1 yıla yakın bir süre normal yoldan deneyelim. sonrası tüp bebek olur sanırım. çünkü yaşım 28 . artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum

sizce israel beye sadece tüp bebek için mi gidebiliyoruz. yoksa eşimin ve benim sürecimi takip etmek için de gidebilir miyiz?

mehelcim, herşey yolunda gider de bebeğine kavuşursun umarım, soruna gelince israel beye diğer işlemlerin için de gidebilirsin.

İlk defa tüp bebek deniyoruz.yaşım 38.Endometriyozis sebebiyle tek yumurtam mevcut.yumurta rezervim düşük.225lik gonal-f merionalle başladık tedaviye.tek yumurta gelişti.Tedaviyi kesme veya devam etme konusunu bize bıraktı İsrael bey.devam kararı aldık.3.günde 3 hücreli embriyo transfer edildi.Şu an bekleme aşamasındayız.8 eylül test günümüz.Pek umudumuz yok.Benimle aynı durumda olan bir arkadaşın mesajını okudum bu topikte acaba mini ie mi başlasaydık diye düşünmedim değil:((
canım, buna en iyi doktor karar verir bence, hayrılsı olsun.
merhaba arkadaşlar,,
2010 yılında kent hastanesinde mini tüp bebek yöntemiyle (ilk denememde) hamile kaldım.... mükemmel bir ekip mükemmel bir hastane..... umarım tedavi gören herkesin yüzü güler.....
canım, çok mutlu odum okuyunca, benim de ilk denenem olacak, dondurulmuş ebriyom var 4 tane. dualarını eksik etme bizlerden.
sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar.... bende tam 3 yıl bekledim... ama o kadar zorduki anlayabilirsiniz.... en sonunda ani bir kararla kent hastanesine gittik eşimle fsh değerim her seferinde yüksek çıkıyodu.. ve israel bey bu durumda tüp bebek önermiyoruz ama isterseniz mini tüp bebek yöntemi uygulayabiliriz dediğinde hiç düşünmeden evet dedim ve kısa süren tedavinin ardından bebişimize kavuştuk... şimdi oğlum 17 aylık...Allahim isteyen herkese nasip etsin.... inşallah hepinizden teker teker güzel haberler gelir.... buradan sizlere olabildiğimce destek olurum herzaman...sağlıcakla kalın....:29:
inşallah güzel haberlerimizi sana verelim... bebeğine uzun sağlıklı bir ömür dilerim
kızlar sonucumu aldım hamileyimm....
mükemmmmmmelllllllllll, belki daha önce yazmışımdır, ama bazen geriden gelerek okuyorum o yüzden 2.kez olabilri..... tebriklerrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar sizlerin yazilarini okuyunca umutlanıyorum.hamile kalanları tebrik ederim Allh sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin.benim gibi hamile olmayanlarada Allah en kısa zamanda nasip etsin.Benm problemim çikolata kisti amleliyati oldum ve yumurta rezerv azliğim var.tüp bebek denemem kentte oldu 2 gün önce olumsuz sonucu aldım az yumurtam olmasına rağmen İYİ kaliteliydi ama olmadi.2 ay ara vericez tekrar 2.denemeye başliycaz kent hastanesinden çok memnunuz.ekip çok iyi.Evet İsrael bey az ve öz konuşuyor ama bence işini çok iyi yapıyor önemli olan bu zaten .Şükran hanimla görüştük şuanda İsrael bey yurtdışındaymiş Şükran hanım belkİ doktor bey size mini tüp bebekte deneyebilir dedi.İsrael bey yurt dişindan geldikten sonra görüşmeye gitmek istiyoruz.BU ARADA KIZLAR ADET NE ZAMAN OLURUM? ŞÜKRAN HANİM 1 HAFTA İÇİNDE OLURSUN DEDİ
akrepcim ne yaptın , bilgilendir bizi. ben de mini tüp yapıyorum , şubatta transferim var.
merhaba,
umudunu hiçbir zaman yitirme.... gerçekten müthiş bir ekibin elindesin... israel bey çok çok iyi bir doktor... ekibide muhteşem.... şükrab hanımın bahsettiği mini tüp bebek uygulamasıyla ilk denememde hamile kaldım... tedavi süreci gerçekten çok kısa sürdü.... ve acısız.... umarım bu yöntemle bebişine kavuşursun.... Büyük Allahım isteyen herkese nasip etsin....
teşekkürlllll errrrrrrrrrr , desteklerin için. kaderdaşımız sblbayrm.
slm kızlar bende israel bey ve ekibiyle ilk denememde hamile kaldım . allah tamamına da erdirir inşallah.. darısı isteyen herkesin başına..
hayırlı bir gelceğiniz olur inşallahl, darısı başımıza
benimde sorunlarım seninkiyle aynıydı tüp bebekte olumsuz sonucu başka bir kurumda aldık mini tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım ve tek yumurtaile umarım seninde öyle olur en kısa zamanda iyi haberi alırsın
ne müthiş mucizen bizlere de bulaşsınnnnnnnnn
Herkese merhaba;

Benim eşime 1 yıl önce vas deferens teşhisi kondu ve ameliyatla sperm alındı. Ege üniversitesinde 2 defa tüp bebek denedim ve olumsuz oldu daha sonra araştırdım ve izmirde en iyi doktorun israel bey olduğunu duydum. 19 aralıkta muayenehanesine gidicem hayırlısı olur inşallah hepimiz için. Benimle aynı durumda olan arkadaş varsa ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşırlarsa çok sevinirim
kesinlikle israel aruh diyorum, izmirin en iyisi
bizim bu topik biraz sakin sayımızda az galiba :51:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın allahın izniyle... doktor tercihinde doğru bir karar vermişsin hem dr hem embriyolog gerçekten işlerinin ehli...inşallah hayırlısı olur hakkında
bu arada ilk denemen galiba?
evet rashelcim, topik az kişi ama lütfen sahip çıkalım, hamileler artsın, sonra bebekler gelince de devam edelim, israel aruhun anneleri mi deriz artık, ama ilgilenelim yani...
rica ederim ben bu çaresiz zamanlarımda burdan çok destek gördüm
insanın konuşacak başka bir kimsesi olmuyor bu konuyu
o yüzden elimden geldiği kadar herkese bi şeyler yazmaya çalışırım bi işe yaradıysa ne ala..
ayrıca çok haklısın canım her dr dan başka bir yaklaşım kafamızı karıştırıyor
mini yada normal artık israel bey nasıl daha çok şansın var derse başlarsın
laparoskopi yi bakalım önerecek mi ?
bizi de bilgilendir buradan
kentte her gebe kalan bari burada bende varım desin kalamayan da olmadı desin
en azından kk da güzel bir israel aruh hastaları grubu oluşsun
1-2 ay 3-5 ay bekleyebilirsin zamanın var ama çok da gecikme derim

tekrar sevgiler :16::16::16::16:
haklısın canım, birbirimize destek olmaktan vazgeçmeliyim. derim. ben de.
selam,
hoşgeldin alısalıs,
tedavin bitince inşallah bebek(ler)in seninle olurlar
mini uygulanan kimseyi tanımıyorum ama haberlerde hep çıktı bu mini başarısı
şimdiden emriyoların ve bebeğin :) hayırlı olsun
inşallah senin ki de seninle olsun. sağlıklı bebişin olsun.
selam,
ben 3.denememde 2.mini denememde hamile kaldım fakat 10.haftada kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için.
benim 9 yaşında bir kızım var ondan sonra 2 dış gebelik geçiirdim tüplerim alındı 2.için tüp denemeye başladık
4.deneme düşünüyorum ama çok olumsuzluklar yaşadım korkuyorum ama karar verirsem yine kent hastanesi olur
ısrael bey ve ekip harika ben çok memnun kaldım
benim yumurta sayım çok az 3-4 tane oluyor ama çok şükür hepsi dölleniyor kaliteli oluyor
her operasyon sayıyı engelliyor ve benim kilo sorunun var çok kilo aldım biraz kilo verdikten sonra düşünüyorum
yaşım 34 hayırlısı diyorum artık
inşallah bebeğine kavuşursun
yazmıştım ama yine diyorum haklısın, sen de bebeğine kavuşursun insallahhhhhh
selam
sen hangi aşamada sın?
transfer ne zaman olacak?
elifcim bekliyorum hala, sen nasılsın..
Kızlar merhaba

Benim Kent Hastanesinde ilk denemem maalesef negatif oldu.Şubatta 2 adet dondurulmuşla deneyeceğiz inşallah sonuç olumlu olur :)
ben de şubatta dondurulmusla transfer olacağım, şubat hayırlı olsun hepimize.
kızlar ben pozitif aldım inşallah herkes benim kadar şanslı olur
inşallah kucağıma almak da nasip olur
evet merkez çok kalabalık dr çok az konuşur
fazladan kimseye umut vermez
dr u her zaman göremezsiniz

ama emin ellerde olduğunuzu her an hissediyorsunuz

tecrübeleri çok iyi

herkese sevgiler :16::16::16::16:
tekraren sağolasın, ne durumdasım ikizler5, canım haberlerini sık sık bekliyorum.

israel bey in sanırım pek vakti olmuyor takip yapmak için, yine de özeline gidersen en azından sana bir yol çizer...

canım, buna en iyi doktor karar verir bence, hayrılsı olsun.

canım, çok mutlu odum okuyunca, benim de ilk denenem olacak, dondurulmuş ebriyom var 4 tane. dualarını eksik etme bizlerden.

inşallah güzel haberlerimizi sana verelim... bebeğine uzun sağlıklı bir ömür dilerim

mükemmmmmmelllllllllll, belki daha önce yazmışımdır, ama bazen geriden gelerek okuyorum o yüzden 2.kez olabilri..... tebriklerrrrrrrrrrrrrr

akrepcim ne yaptın , bilgilendir bizi. ben de mini tüp yapıyorum , şubatta transferim var.

teşekkürlllll errrrrrrrrrr , desteklerin için. kaderdaşımız sblbayrm.

hayırlı bir gelceğiniz olur inşallahl, darısı başımıza

ne müthiş mucizen bizlere de bulaşsınnnnnnnnn

kesinlikle israel aruh diyorum, izmirin en iyisi

evet rashelcim, topik az kişi ama lütfen sahip çıkalım, hamileler artsın, sonra bebekler gelince de devam edelim, israel aruhun anneleri mi deriz artık, ama ilgilenelim yani...

haklısın canım, birbirimize destek olmaktan vazgeçmeliyim. derim. ben de.

inşallah senin ki de seninle olsun. sağlıklı bebişin olsun.

yazmıştım ama yine diyorum haklısın, sen de bebeğine kavuşursun insallahhhhhh

elifcim bekliyorum hala, sen nasılsın..

ben de şubatta dondurulmusla transfer olacağım, şubat hayırlı olsun hepimize.

tekraren sağolasın, ne durumdasım ikizler5, canım haberlerini sık sık bekliyorum.

canım cuma günü kent e keseyi görmeye gideceğim, umarım görünür her şey yolundadır allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin

Merhaba arkadaşlar olumsuz bi tüp bebek denemesi oldu benim ki.yaşım 39, tek yumurtam var.2.denemeyi de kentte düşünüyorum. Mini tüp bebek durumuma daha uygun görünüyor.Nasıl bir süreç bekliyor beni ?Deneyimi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.

teşekkür ederim peki özeli nerede? ve fiyat hakkında bilginiz varmı mı?

merhaba,ben de İsrael Beyin hastasıyım.muayenehanesi Alsancak ta.Muayene ücreti 230 lira canım.internetten aratırsan telefonunu bulursun.burdan vermek doğru olur mu bilemedim.eğer gideceksen hemen ara cünki çok yoğun anca 1 ay sonrasına randevu veriyorlar..hakkında hayırlısı olsun..

arkadaşlar,burası tüp bebek sayfası biliyorum ama sizlerinde tüp denemesine geçmeden önce aşılama denemiş olduğunuzu düşünerekten sormak istedim.eşimle tüm tetkiklerimiz yapıldı ancak bir soruna rastlanmadı.israel bey aşılama ya da tüp bebek ,karar sizin dedi.biz de bir defaya mahsus aşılama yapalım dedik.biliyorum başarı oranı cok düşük ama allahtan umut kesilmez.adetimi bekliyorum Kent hastanesinde aşılama yapılacak,takiplerimide israel beyin muaynehanesinde devam edeceğim...sorum şu;aranızda kent hastanesinde aşılama deneyen oldu mu?deneyim ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.tşkler.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

teşekkür ederim peki özeli nerede? ve fiyat hakkında bilginiz varmı mı?

zeynep de yazmış zaten alsancak ta spor salonuna çok yakın

fiyatta o civarda oluyor

kent hastanesini arayıp tüp bebek merkezini bağlatırsan özelinin de telini verirler..

sana yakınsa kentte de muayene olabilirsin tabi ki

Son düzenleme:
benimde sorunlarım seninkiyle aynıydı tüp bebekte olumsuz sonucu başka bir kurumda aldık mini tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım ve tek yumurtaile umarım seninde öyle olur en kısa zamanda iyi haberi alırsın

sevgili ifk_79 senden mini tüp bebekle ilgili deneyimlerini benimle paylaşmanı rica ediyorum çünkü durumlarımız çok benzer.Benim de tek yumurtalığım yok rezerv azlığı mevcut.İsrael bey de eylül ayında bi normal tüp bebek denemesi yaptık sonuç olumsuz maalesef,şubat da mini denemeyi düşünüyorum.maliyeti ,yapılan işlemler,süreci konusunda beni bilgilendirirsen sevinirim.sevgiler.

niye yazmıyorsun arkadışım, deneyimlerimizle birbirimize umut ve destek olalım.. hayırlı sonuç alırsın inşallah.

aliscim destek verebilecek durumda olmayınca moral bozmak istemedim 4. demem kimyallal gebelikle tanıştırdı beni değerlerim düşüktü iki güne bir kan verdim onların stresini çektim bugün dr ilaçları kullanmayı bırak dedi cuma günü tekrar kanda baktıracam değerin düşmesi takip edilecek bu sefer kendimde değilim desem yeri var bazen isyanlardayım bazen tevekküle çalışıyorum ben de bilmiyorum ruhum koptu benden ama dr güveniyorum kendimi toparlayınca tekrar denerim kentte diye düşünüyorum

herkeze merhaba bende suanda israel beyle mini tüp bebek denemeye başladım gecen sene aralık ayında erken menepoza girdiğimi öğrendim öncesinde ne adet düzensizliği yaşadım neden başka birşey sadece 2 ay adet görmedim ve erken menepoz teshisi onuldu sadece donasyon ile anne olabileceğim söylendi uzun süre cyclo diye bir ilac kullandım son baktırsığım hormon değerlerim fsh 31 lh :3 e2 :23 çıkınca ve 1 tane yumurtada gözlennce şansımın % 10 danda az olduğunu söyledi doktorum ama eşim yinede denemek istiyor sizce benim gibi fsh bu kadar yüksek olupta sağlıklı bir yumurta elde edilebilirmi lütfen yorumlarınızı paylaşın

herkeze merhaba bende suanda israel beyle mini tüp bebek denemeye başladım gecen sene aralık ayında erken menepoza girdiğimi öğrendim öncesinde ne adet düzensizliği yaşadım neden başka birşey sadece 2 ay adet görmedim ve erken menepoz teshisi onuldu sadece donasyon ile anne olabileceğim söylendi uzun süre cyclo diye bir ilac kullandım son baktırsığım hormon değerlerim fsh 31 lh :3 e2 :23 çıkınca ve 1 tane yumurtada gözlennce şansımın % 10 danda az olduğunu söyledi doktorum ama eşim yinede denemek istiyor sizce benim gibi fsh bu kadar yüksek olupta sağlıklı bir yumurta elde edilebilirmi lütfen yorumlarınızı paylaşın

merhaba canım,

cylclo ilacı adeti düzenlemek için veriliyor, sanırım,,
mini tüp tedavisi için fsh önemli değil,, sadece düzenli adet olmak, yani yumurta üretmek önemli... o yüzden şansını dene, çünkü mini tüp ile bebek sahibi olanların sayısı hergeçen gün artıyor......
başarılar dilerim, ben de şubatta donmuşlarla mini tüp transferi olacağım, 4 tane donmuşum var, bilgi veririm sizlere hayırlısıyla

merhaba canım,

cylclo ilacı adeti düzenlemek için veriliyor, sanırım,,
mini tüp tedavisi için fsh önemli değil,, sadece düzenli adet olmak, yani yumurta üretmek önemli... o yüzden şansını dene, çünkü mini tüp ile bebek sahibi olanların sayısı hergeçen gün artıyor......
başarılar dilerim, ben de şubatta donmuşlarla mini tüp transferi olacağım, 4 tane donmuşum var, bilgi veririm sizlere hayırlısıyla

Mini yaptırmayı düşünüyorum ben de.Her ay 1 yumurta toplanıp,döllenip belli bir sayıya ulaşınca mı transfer yapılıyor? Maliyeti nedir?Her opu da ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa pakete dahil mi?Bu ve bunun gibi bilgilere ihtiyacım var bilgi verirseniz ben gibilere ışık tutmuş olursunuz.Teşekkürler...

Mini yaptırmayı düşünüyorum ben de.Her ay 1 yumurta toplanıp,döllenip belli bir sayıya ulaşınca mı transfer yapılıyor? Maliyeti nedir?Her opu da ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa pakete dahil mi?Bu ve bunun gibi bilgilere ihtiyacım var bilgi verirseniz ben gibilere ışık tutmuş olursunuz.Teşekkürler...

adetin 2.günü gidiyorsun, ultrason muayesinde bir aksilik (kist vs) yoksa, 5 gün kullanılan bir hap var, sonra gün aşırı folikül ölçümüne gidiyorsun, bir kaç içinde de yine az sayıda iğne verililyor, yumurta büyümesi, çatlamaması için, sonra kaç yumurta varsa alınıp donduruluyor, eğer endimetrium musaitse hemen transferde olabilir, fakat mini tüp tedavisinde ilaç az olduğu için endimetrium genelde ince oluyor ve bir ay ilaçla rahim hazır hale gelince transfer oluyor, yani hastanın durumuna göre ya hemen ya da 1 ay sonra transfer olabilir.. bu arada yumurta bir de olabilr, birden fazla da olabilir... menapoz vs korkusu varsa bir müddet yumurta biriktirilebilir... sana kalmış yanı... ayrıca her opu 1750 usd, 100-200 tl de ilaç parası.... transfer için ayrı ücret yok... benim bir opuda 3 tane, 1 opu da 1 tane donduruldu...yani toplam iki kez de 4 embriyo oldu.. ama ilk tedavim iptal olmuştu, iptal olunca o ana kadar ki tahlilleri ödüyorsun, başka ödeme yok.... 2. cisinde de opu oldum ama boş çıktı... yani biraz sabır işi... şubatta da aksilik olmazsa transferim olacak....... sana başarılı tedavi diliyorum

adetin 2.günü gidiyorsun, ultrason muayesinde bir aksilik (kist vs) yoksa, 5 gün kullanılan bir hap var, sonra gün aşırı folikül ölçümüne gidiyorsun, bir kaç içinde de yine az sayıda iğne verililyor, yumurta büyümesi, çatlamaması için, sonra kaç yumurta varsa alınıp donduruluyor, eğer endimetrium musaitse hemen transferde olabilir, fakat mini tüp tedavisinde ilaç az olduğu için endimetrium genelde ince oluyor ve bir ay ilaçla rahim hazır hale gelince transfer oluyor, yani hastanın durumuna göre ya hemen ya da 1 ay sonra transfer olabilir.. bu arada yumurta bir de olabilr, birden fazla da olabilir... menapoz vs korkusu varsa bir müddet yumurta biriktirilebilir... sana kalmış yanı... ayrıca her opu 1750 usd, 100-200 tl de ilaç parası.... transfer için ayrı ücret yok... benim bir opuda 3 tane, 1 opu da 1 tane donduruldu...yani toplam iki kez de 4 embriyo oldu.. ama ilk tedavim iptal olmuştu, iptal olunca o ana kadar ki tahlilleri ödüyorsun, başka ödeme yok.... 2. cisinde de opu oldum ama boş çıktı... yani biraz sabır işi... şubatta da aksilik olmazsa transferim olacak....... sana başarılı tedavi diliyorum

Canım; verdiğin bilgiler için çok sağol. Daha önce israel beyde negatif bi denemem oldu normal tüp bebekle.39 yaşındayım tek yumurtalığım var işim zor anlayacağın.kafam da çok karışık.'İstanbula bahçeciye git burada zaman ve para kaybı yaşama! mininin şansı %25 'diye çevremde yorum yapıyo insanlar.Ekonomik anlamdada beni zorluyor bu denemeler nihayetinde öğretmenim.sen ne dersin yorumların önemli benim için.inşallah sen olumlu bi sonuç alırsın.sevgilerimle...

Canım; verdiğin bilgiler için çok sağol. Daha önce israel beyde negatif bi denemem oldu normal tüp bebekle.39 yaşındayım tek yumurtalığım var işim zor anlayacağın.kafam da çok karışık.'İstanbula bahçeciye git burada zaman ve para kaybı yaşama! mininin şansı %25 'diye çevremde yorum yapıyo insanlar.Ekonomik anlamdada beni zorluyor bu denemeler nihayetinde öğretmenim.sen ne dersin yorumların önemli benim için.inşallah sen olumlu bi sonuç alırsın.sevgilerimle...

canım, rica ederim. negatifi ne zaman aldın. fsih kaç idi,,, mini tüp için görüşme yaptınızmı, fsh ve yumurta durumun müsait ise klasik tüp bebek de şansın daha fazla diye mi bunu seçtiniz.... ayrıca mini için ne dedi israel bey.. mini diğerine göre daha az yumurta olduğu için başarı düşük olabilir, ama en doğruya dr karar verir, sen biraz detaylı anlat ki , ben de sana yardımcı olmaya çalışayım, internettten çok araştırıyorum, eminim sen de araştırıyorsundur. . sana kendimle ilgili inşallah olumlu haber veriririm, ve senden de olumlu haber bekliyorum..... vazgeçme lütfen henüz ... bir yumurta bile olsa şansımız var biliyorsun.... görüşürüz..........

canım, rica ederim. negatifi ne zaman aldın. fsih kaç idi,,, mini tüp için görüşme yaptınızmı, fsh ve yumurta durumun müsait ise klasik tüp bebek de şansın daha fazla diye mi bunu seçtiniz.... ayrıca mini için ne dedi israel bey.. mini diğerine göre daha az yumurta olduğu için başarı düşük olabilir, ama en doğruya dr karar verir, sen biraz detaylı anlat ki , ben de sana yardımcı olmaya çalışayım, internettten çok araştırıyorum, eminim sen de araştırıyorsundur. . sana kendimle ilgili inşallah olumlu haber veriririm, ve senden de olumlu haber bekliyorum..... vazgeçme lütfen henüz ... bir yumurta bile olsa şansımız var biliyorsun.... görüşürüz..........

Merhaba canım;ağustos sonunda başladık tedaviye eylülde negatifle sonuçlandı.fsh 11,56 amh 0,68 di.tek yumurtalığmın olduğunu da söylediğimde israel bey karar size ait ,mini de deneyebilirsin normali de diye yorum yaptı.bende siz benim yerimde olsaydınız hangisini yapardınız dediğimde normali denememi söyledi.yumurtalığım 225 gonalf e rağmen cevap vermedi iki yumurta oluştu biri gelişemedi tek yumurta toplandı döllendi fakat 3 e bölündü.3.gün transfer oldu sonuç malumun:(((

Back