selam,uzun zaman oldu foruma girmeyeli
kent hastanesinde mini deneyen birileri olması çok güzel
ben 2.denememde hamile kalmıştım fakat 10.hafta da kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum
şimdi 4.denemeyi düşünüyoruz
izmir de gidilecek tek yer kent hastanesi bence
temizlik,ilgi alaka tecrübe hepsi burada
dün şükran hanım ile konuştum bıesteron ve folıc başlayacağım 1-2 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşallah
ikizler sen ne yaptın canım tekrar denedin mi? son durum nedir?
görüşmek üzere...
selam,
benim ilk deneme olacak daha yeni başlıyorum yani...
1. ve 3. denemelerin nerde oldu elif?
sizin sorun neydi?
miniyle mi hamile kalmıştın? Çok üzüldüm çok zor bi deneim yaşamışsın .
umarım 4. de kucağına alman nasip olur ...
yaşın kaçtı ? çok soru sordum ama kusura bakma.
selam,
1.deneme Smyrna
2. ve 3. deneme Kent Hastanesi
4. de inşallah Kent hastanesi
2 dış gebelik sonrası tüpler alındı
yaş 34
8 yaşında kızım var
nıck ım değişti (baharkus)
görüşmek üzere
selam,
hoşgeldin alısalıs,
tedavin bitince inşallah bebek(ler)in seninle olurlar
mini uygulanan kimseyi tanımıyorum ama haberlerde hep çıktı bu mini başarısı
şimdiden emriyoların ve bebeğin :) hayırlı olsun
uzun zaman oldu foruma girmeyeli
kent hastanesinde mini deneyen birileri olması çok güzel
ben 2.denememde hamile kalmıştım fakat 10.hafta da kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum
şimdi 4.denemeyi düşünüyoruz
izmir de gidilecek tek yer kent hastanesi bence
temizlik,ilgi alaka tecrübe hepsi burada
dün şükran hanım ile konuştum bıesteron ve folıc başlayacağım 1-2 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşallah
ikizler sen ne yaptın canım tekrar denedin mi? son durum nedir?
görüşmek üzere...
elif2004, ben mini tüp tedavisi görüyorum, kent hastanesinde 2.ci mini tüpte mi hamile kaldın. tam anlayamadım, bu arada kentte mini tüp tedavisi olan çok kişi var, sürekli tanışıyorum. geçtiğimiz bayramda gazetelerde çıkar mini tüpte bilimsel bebeği okudunmu, internetten bilimsel bebek yazarsan çıkar, oku bak , çok büyük bir yenilik ve başarı.
benim sorun rezerv ve yaş. 35 sonrası sorun biliyorsun, senin sorunun nedir, görüşmek dileğiyle
selam kızlar yaşım 24 tüp bebek merkezi araştırıyorum..bursa yada izmir de denemeyi düşünürüz karar veremedik. kent hastanesinde tek ebriyomu yoksa 2 embriyo koyuyorlarmı cevap verirseniz ona göre degerlendirecem
SLM canım ben smyrna tedavi gördüm gayet memnunum şükür rabbime 6 yıl bekledim meleğimi:)) 35 yaş altı tek embiyo koyuluyor canım.
selam,
ben 3.denememde 2.mini denememde hamile kaldım fakat 10.haftada kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için.
benim 9 yaşında bir kızım var ondan sonra 2 dış gebelik geçiirdim tüplerim alındı 2.için tüp denemeye başladık
4.deneme düşünüyorum ama çok olumsuzluklar yaşadım korkuyorum ama karar verirsem yine kent hastanesi olur
ısrael bey ve ekip harika ben çok memnun kaldım
benim yumurta sayım çok az 3-4 tane oluyor ama çok şükür hepsi dölleniyor kaliteli oluyor
her operasyon sayıyı engelliyor ve benim kilo sorunun var çok kilo aldım biraz kilo verdikten sonra düşünüyorum
yaşım 34 hayırlısı diyorum artık
inşallah bebeğine kavuşursun
selam kızlar yaşım 24 tüp bebek merkezi araştırıyorum..bursa yada izmir de denemeyi düşünürüz karar veremedik. kent hastanesinde tek ebriyomu yoksa 2 embriyo koyuyorlarmı cevap verirseniz ona göre degerlendirecem
su2333 selam, izmir alternafin varsa, kesinlikle kent hastanesi diyorum, kesinlikle çok profesyonel ve sıcak bir ekip. ben ve tanıştığım tüm insanlar çok memnun, sana şimdiden başarılar dilerim. yaşın çok müsait, insallah probleminiz büyük değildir de, hemen bebek sahibi olurusun
selam ALISALIS.. sorun eşimde varikosel ameliyat oldu degerlerimizde artma var ama doktor tüp bebek yapın dedi balıkesirdeyim burda seni hazırlar yumurta toplanmasında 4-5 günlügüne bursa veya izmire gidersiniz dedi..mart ayında yaptırmayı düşünüyoruz....inşAllah tutar..Rabbimm emeklerimizi boşa çıkarmasın
kızlar nerelerdesiniz, aşkolsun yarı yolda bırakmak varmı, sonuçlar ne olursa olsun yazışalım, hastaneye gidince hamileleri duyuyorum, nerede bu pozitif alanlar, ya da tedaviye yeni başlayanlar , haydi bilgisayar başına, hastane ve dr bir numara, ama, hastalardan ses yok. görüşmek üzere .......
sonucu bi alsam yazıcam ama zaman geçmek bilmiyor ki :18::18::18:
su2333, ben de tedaviye devam ediyorum. belki aynı zamanda mart ayında yani transfer olacağım, görüşmek üzere.... hayırlı haberlerini bekliyorum
sonucu bi alsam yazıcam ama zaman geçmek bilmiyor ki :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?