• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

özel mesaj atamadım, henüz kotayı doldurmamışım. soruna gelince: evet izmirde kentte tedavideyim. sana da tavsiye ederim. çok profesyonel ekip, aklında soru işareti kalmıyor. doktora güvenmen çok önemli. eminim başarı şansını artırıyor. kadınlar kulübünden de araştır, izmirdeki diğer merkezleri. ben araştırdım, en iyisi kent . gerçi devamlı her merkez için iyi kötü yazılar görüyorum. ben bizzat dolaştım hepsini, içime sinen tek yer burası oldu. sana başarılar dilerim. soruların olursa tekrar yazarsın. yaptıracağın işleme göre fiyatlar değişir. mini tüp 1750 dolar ve 200 tl gibi ilaç tutuyor, klasik tüp 2500 dolar ve 1000-1500 tl sanırım ilaçlar. hastaneyi arayıp tüp bebek kısmını bağlatıp telefonla da sorabilirsin.

selam
sen hangi aşamada sın?
transfer ne zaman olacak?

oldu transferim ama daha çok var sonuca payşaşırım tabiki sonucu

sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler olacaksa neden ikiz olmasın tabiki olabilir:emir_bebek::emir_bebek:

sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler olacaksa neden ikiz olmasın tabiki olabilir:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah sağlıklı bebişine kavuşursun. kaçıncı gündesin, bekliyoruz sonucunu.

ben 3 ocakta rahim ölçümüne giderceğim.

selam
sen hangi aşamada sın?
transfer ne zaman olacak?

elifcim, ben yumoşları dondurdum, rahim duvarı inceymiş, kalınlaşınca transfer olacak. ben 2 ay önce myom ameliyatı oldum, hem iyileşme süresincediyim. hem de rahim duvarı kalınmlaşmasını bekliyorum. mini tüp bebek tedavisi benim. 4 yumoş bekliyor yani.

bizde kent hastanesine karar verdik,ilk denememiz olucak. eşimde sperm sayısı,hareketlilikte sıkıntı var.yaşım 24 bende sıkıntı yok,yılbasından sonra yeni yılda yeni umutlarla ön görüşme yapıcaz.hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese versin..

Kızlar merhaba

Benim Kent Hastanesinde ilk denemem maalesef negatif oldu.Şubatta 2 adet dondurulmuşla deneyeceğiz inşallah sonuç olumlu olur :)

merhaba ikizler5 bayaa yol katemişsin sen,transfer de olmuş maşşallah:)hadi bakalım inşallah bize hayırlı mutlu haberler haberler verirsin...dualarımız seninle...

kızlar ben pozitif aldım inşallah herkes benim kadar şanslı olur
inşallah kucağıma almak da nasip olur
evet merkez çok kalabalık dr çok az konuşur
fazladan kimseye umut vermez
dr u her zaman göremezsiniz

ama emin ellerde olduğunuzu her an hissediyorsunuz

tecrübeleri çok iyi

herkese sevgiler :16::16::16::16:

Son düzenleme:
ikizler tebrik ediyorum darısı benim de başıma, birşey sormak istiyorum ,tedavi ne kadara mal oluyor ,doktor bey hangi ilacları veriyor acaba

ikizler tebrik ediyorum darısı benim de başıma, birşey sormak istiyorum ,tedavi ne kadara mal oluyor ,doktor bey hangi ilacları veriyor acaba

6000 bini buluyor ilaç dahil
ama fiyat 2500 Dolar
1500 e yakın da ilaçlar tutuyor
dr un herkese verdiği ilaçlar farklı tabi rezervine göre değişiyor daha önce denemen varsa ona göre değişiyor
gonal f de verdiği oluyor puregon da
bunlar dışında 12-13 kalem ilaç var
ne bilim folik asitten, coraspinden tut da antibiyotik progestan iğne vb devam edip gidiyo :)

Son düzenleme:

tecrübeleri çok iyi

İKİZLER çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamileliğin:nazar::nazar::nazar:
kaç çıktı sonucun?
kese randevusu ne zaman?

İKİZLER çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamileliğin:nazar::nazar::nazar:
kaç çıktı sonucun?
kese randevusu ne zaman?

sağol canım

ilk sonucum 173 çıktı

katlanmaya bakılacak daha

keseyle ilgili bişey söylemediler henüz bilmiyorum ki

darısı deneyen herkesin başına

eski konuşmalarımızı düşünüyorum da demek mutluluğu yaşamak bugüne nasipmiş level 1 haa süperim mariom tüm levelleri başarıyla geçeceksin seni çooookkk öpüyorum:49::52:

bu sayfayı bayadır izliyorum aslında ben yazmayacaktım ama arkadaşımı buradan tebrik etmeden duramadım tebrik etmişken salı günü tüp bebek sonucumu alacağım çok şey yaşadım bu uğurda şimdi anlatmayacağım umarım sonucum olumlu olur da o zaman ben de bi umut olurrum bu uğurda emek veren tüm kızlara

ikizler cevabın için teşekkür ediyorum ,ben symrnada ve egede tüp bebek denemelerim oldu ve bana hiç progestan iğne vermediler ,sanırım bu iğne tutunmayı sağlıyormuş,diğer tedavimde doktor vermesede bu iğneyi kendim alıcam,

ikizler cevabın için teşekkür ediyorum ,ben symrnada ve egede tüp bebek denemelerim oldu ve bana hiç progestan iğne vermediler ,sanırım bu iğne tutunmayı sağlıyormuş,diğer tedavimde doktor vermesede bu iğneyi kendim alıcam,

çok ilginç valla
10. haftaya kadar devam ediyomuş burası
tutunmaya destek oluyo bildiğim kadarıyla ve düşüğü engelliyor

Son düzenleme:

tecrübeleri çok iyi

allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahh..:) rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin..kendine ve bebişine iyi bak:)

Back