- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Hiç bu kadar uygununı duymamıştımBunlar nasıl fiyatlar ya, hamileyken İzmir'den taşındığıma şükrettim. Ben mersinde normal doğum yaptım ,çok iyi bir doğumhanesi olan hastanede. Epidural aldım dayanamayıp, 1 gece de kaldım 1100 lira ödedim 2 sene önce. O zaman sezeryana da 1300 demişlerdi. Şu rakamlara bak
Evet orada yapacağımBende manisa salihlide can hastanesine gidiyorum ama işte burda epidural sezaryen yapmıyorlar.belki izmir canda yapılıyorsa düşünebilirim.siz ordamı yapacaksınız doğumunuzu
Kent soyguncu ya otoparkından bile para alıyomuş. Keşke büyütüp verseler şöyle ele avuca gelince 18 yaşında falan22bin nedir ya çocuğu 3 yaşında teslim ediyorlar herhaldedoğum bu yani sanırsın beyin ameliyatı tövbe estağfurullah
Ben isterim öneriKenti bilmiyorum ama medikal de yaptım iki doğumumu da.
Düşünürsen Dr önerebilirim :)
Diğer ihtimal de çocuğun sigortasını yatırmaya başlayacakları... başka türlü 22 bini aklım almadıKent soyguncu ya otoparkından bile para alıyomuş. Keşke büyütüp verseler şöyle ele avuca gelince 18 yaşında falan
Bide üniversiteye yazdırsalar ne güzel olurduDiğer ihtimal de çocuğun sigortasını yatırmaya başlayacakları... başka türlü 22 bini aklım almadı
Kent hastanesi malesef öyle çok pahalı.22bin nedir ya çocuğu 3 yaşında teslim ediyorlar herhaldedoğum bu yani sanırsın beyin ameliyatı tövbe estağfurullah
Daha maliyetli ve işlem daha detaylı oldugu içinmiş.Evet orada yapacağım
Neden yapmıyorlar peki ?
Kesinlikle söylenen rakamlar korkunç.Cok iyi bir durumunuz varsa olur ama orta halli iseniz bu fiyat korkunc..
Aynen bende duymadım valla mersine taşınasım geldiHiç bu kadar uygununı duymamıştım
Aslında doğum şekliniz derken spinal sezaryen mi epidural sezaryenmi demek istemiştim.Tabi ki bilgi veririm. Sezeryan oldum. Çok ama çok rahat bir doğumdu (gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmama rağmen) Ben doğum yaptığım zaman tüm doğumlar aynı katdaydı sonrasında ayırmıslar. Hemşireleri, ebeleri inanılmaz ilgili. Gerçekten korkcak bir sey yok. Sabah 8 de beni odadan aldılar 8.17 de bebeğim doğdu. Sizinde inşallah benim gibi(erken doğum hariç) rahat ağrısız doğumunuz olur.
Aklıma birşey takıldı ben şimdi gidip Bi hastaneyle anlaştığımda atıyorum medicana, burdaki doktorun fiyatı da içinde değil mi yoksa hastane ayrı para doktor ayrı para mı alıyorAynen bende duymadım valla mersine taşınasım geldi
Canim Dr Mehmet Bal.Ben isterim önerimedical ile medicana arasındayım
Konuya tesadüf rastgeldim canımız doktorumuz Mehmet beyi bende tavsiye ederim çok tatlı bi doktor bebişin her kontrolünde ona uğramadan dönmüyoruzCanim Dr Mehmet Bal.
Adi gibi bal gibi bir dr gercekten.
Bir daha hamile kalsam hic dusunmeden yine ona giderim.
Spinal canım.Aslında doğum şekliniz derken spinal sezaryen mi epidural sezaryenmi demek istemiştim.
Sevindim rahat bir doğum geçirmenize darısı başıma inşallah