İzmir kent hastanesi yakın zamanda doğum yapanlar

benm doktorums dsardan gelicek. bu sekilde ogrendgm hastane fiyatlari cinarli 3750
can 2650. kenti ogrenen olursa bende ogrenmek istyorm

Evet çağlan beye gidiyorum canım.
Ben ondan memnunum ama hastanesinde epidural sezaryen yapılmıyor.tek sorun o.ilkini o şekilde yaptığım için izmirde , aynı yöntemi istiyorum napcam bilemiyorum
Bende takibimi onda yaptım ama suda doğum istediğim için doğum orada olmadı. Harika bir insan kendisi.

Şimdi medicana yı aradım telefonda veriyolar fiyatı gitmeye gerek yokmuş. Muayene uzman Dr 250, doçent 300 doğum 1 gece kalma ve topuk kanı 8500 TL. Medical park ı aradım illa gelin görüşelim diyolar fiyat vermediler. Medicana daha iyi Bi hastane ama medical parktaki Mehmet bal'ı çok duydum arada kaldım çok. Tecrübeli arkadaslar varsa tavsiye alınır. Doktor mu önemli hastane mi
Medical park ile görüştüm bugün. Doğum( normal, sezeryan, epidural fark etmiyor hepsi aynı dedi) +1 gece kalma 7800 lira ama bu şu anki fiyat şubatta zam gelecek dediler. Bunun dışında oda süslemesi, fotoğraf çekimi vs ekstra. Muayene ücreti sgk için 275 TL.

Medical park ile görüştüm bugün. Doğum( normal, sezeryan, epidural fark etmiyor hepsi aynı dedi) +1 gece kalma 7800 lira ama bu şu anki fiyat şubatta zam gelecek dediler. Bunun dışında oda süslemesi, fotoğraf çekimi vs ekstra. Muayene ücreti sgk için 275 TL.
Ben de anlaştım orayla, doktorum da Mehmet bal ilk muayenemi oldum. Siz karar verdiniz mi

Ben de anlaştım orayla, doktorum da Mehmet bal ilk muayenemi oldum. Siz karar verdiniz mi
Ben de Mehmet Bal’dan randevu aldım ama henüz gitmedim. Hala kararsızım aslında, fiyatlar çok yüksek geliyor.😅 Memnun kaldınız mı Mehmet bey’den?

Bende tınaztepe hastanesi serkan güçlüye randevu aldım.ilk doğumumu o yaptırmıştı ama kent hastanesindeydi şimdi tınaztepeye geçmiş.muayne ücreti 500lira , doğum ücretinide cuma günü gittiğimde öğrenip yazarım.herkese genel bilgi olur.
Bu arada , sezaryen olacaksanız , epidural anesteziyi seçin , tabi anestezi ekibinin uzman oldugunu doktorunuzdan teyit ettikten sonra...uzman anestezicilerle epidural sezaryen muhteşem bir yöntem.ilk doğum yapcaklara tavsiyemdir..

X