İzmir kent hastanesi yakın zamanda doğum yapanlar

Ben iki sene önce doğum yaptım 8 bin spinal epidural geçen kontrole gittim kızlarla konuştum 12 bin falan en fazla 22 yalan öyle bişey yok tabiki kaldiki sezeryanla daha ucuz . Tabi doktorunuz namık bey değilse 😀
Doktor dahil mi bu fiyata, bana da burdan Bi hanım söyledi 22 bin diye şaşırmıştım

Kent hastanesi aldigi paraya uzay bebegi doguruyor heralde.Kuzenim dogum yapti.Aman aman ultra bir hizmet yok.Suit oda dediler oda oda icinde.Tuvaleti banyosu kucuk.Bilemedim o paraya deger mi ? Zaten 2. Bebegi de can hastanesinde dogurdu.Cok daha az fiyata cok daha rahat etti.

Ssvd yapacağım ben ona rağmen fiyatlar bu rakamda değil ve Acıbadem, medipol gibi hastaneler de olacak çünkü ameliyathaneyi hazır bekletiyorlar dolayısıyla x2 oluyor fiyat ama 20.000 değil sezeryan Doğuma o kadar ücret verilmez Emin’im diğer hastanelerde iyidir

Şimdi medicana yı aradım telefonda veriyolar fiyatı gitmeye gerek yokmuş. Muayene uzman Dr 250, doçent 300 doğum 1 gece kalma ve topuk kanı 8500 TL. Medical park ı aradım illa gelin görüşelim diyolar fiyat vermediler. Medicana daha iyi Bi hastane ama medical parktaki Mehmet bal'ı çok duydum arada kaldım çok. Tecrübeli arkadaslar varsa tavsiye alınır. Doktor mu önemli hastane mi

Şimdi medicana yı aradım telefonda veriyolar fiyatı gitmeye gerek yokmuş. Muayene uzman Dr 250, doçent 300 doğum 1 gece kalma ve topuk kanı 8500 TL. Medical park ı aradım illa gelin görüşelim diyolar fiyat vermediler. Medicana daha iyi Bi hastane ama medical parktaki Mehmet bal'ı çok duydum arada kaldım çok. Tecrübeli arkadaslar varsa tavsiye alınır. Doktor mu önemli hastane mi
Doktor işin ehli olursa sorunsuz doğum olur ve toparlanması kısa sürer. Benim tercihim ilk önce iyi bir doktor ve küvezi olan hastane.

Doktor işin ehli olursa sorunsuz doğum olur ve toparlanması kısa sürer. Benim tercihim ilk önce iyi bir doktor ve küvezi olan hastane.
Kuvezi sormadım ama medical e odaları sordum tek kişilik ferah falan dimi diye ama biraz geveledi 2 kişilik olabiliyor gelin seçeriz dedi biraz şüphe uyandırdı bende. Ameliyathaneyle ilgili sormam gereken bişi var mı hastaneye

Kuvezi sormadım ama medical e odaları sordum tek kişilik ferah falan dimi diye ama biraz geveledi 2 kişilik olabiliyor gelin seçeriz dedi biraz şüphe uyandırdı bende. Ameliyathaneyle ilgili sormam gereken bişi var mı hastaneye
Ameliyathaneyle ilgili anestezi ekibi önemli. Onu araştırabilirsin. Mesela can ın anestezisi çok iyidi. Benim dr dışardandı ama. Can da odalar tek. Ama diğer hastaneleri bilemem. Can da küvezde var. Medical e çok muayene oldum hizmet süper ama odaları, anestezi ekibini hiç bilmiyorum

Ameliyathaneyle ilgili anestezi ekibi önemli. Onu araştırabilirsin. Mesela can ın anestezisi çok iyidi. Benim dr dışardandı ama. Can da odalar tek. Ama diğer hastaneleri bilemem. Can da küvezde var. Medical e çok muayene oldum hizmet süper ama odaları, anestezi ekibini hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim

Can hastanesini çok duyuyorum ünlü galiba izmirde doğum için

Medicanada yeni doğan yoğun bakım yok sanırım göremedim ben. Can’da, Medicalde ve Egepolde var gözüküyor.

Of benim de kafam çok karıştı. Ne zormuş hastane ve doğum işleri. Egepole gidiyorum şu an ama eşimi almıyor olmaları hoşuma gitmiyor. O da şahit olsun o anlara istiyorum, ilk çocuğumuz olacak. Can’a yakındım bi ara orda da içime sinen doktor bulamadım. Doktoru sinen yerde de hastaneyi beğenemiyorum. :deli:

Dogumunuz ne zaman eğer 6 ay ve üzerinde iseniz siz değil doktorunuz yoksa doktor sizi kabul etmez zaten. Başta hangi hastaneye gidiyorsanız orda devam edin. Ayrıca otel aramiyorsunuz arkadaşlar yok odası yok banyosu altbtarafi 1 gece kaliyorsinuz. Benim oğlum bayramda doğdu ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım uzmanı bizim için Bolu dan geldi. Kaldı ki oğlum çok şükür saglikliydi. Ama iki bebeğimi kaybettigim için nolur nolmaz diye hemen geldi Allah razı olsun. O yüzden mantıklı düşünün öncelikle hastane yenidoğan yoğun bakım ünitesi uzman doktor kim ebenin bile rolü o kadar önemli ki .benim oğlum doğunca hemen aglamadi ebemiz 40 dk uğraştı aglatti. Verdiğim her bir kuruş yerden göğe kadar helal olsun. Bebeğim kordona oturmuş Dr geldi 10 dk çocuğu aldı . Şuan ikimizde hayatta olmayabilirdik. Kısacası önce doktor sonra hastane

Yeri burasımıdır bilmiyorum ,
2.doğumumu yine ilk çocuguma doğum yaptığım hastanede yapmak istiyorum ama epidural sezaryenin 3 sene öncesine göre 2 kat fiyata çıktığını duydum.hastanedeki bir doktora gitmediğim için görüşmeye gelmeden fiyat bilgilendirmesi vermiyorlar.
Doğuma daha var eğer dedikleri gibi 20bin civarı ise hiç zorlamayacağız kendimizi.
Eğer söylentiden ibaretse , makul rakamlardaysa , plan programımızı ona göre yapmak istiyoruz.
İnşallah yakın zamanda doğum yapan birileri bana bilgi verebilir, zira aşırı doğum korkusu olan biriyim ve bulundugum yerde sadece spinal anestezi yapılıyor ve ben kardeşimden şahit oldugum için büyük konuşmuyorum ama hiç içim istemiyor.
Okuyan herkese teşekkür ederim....
İyi günler bende yeni doğum yaptım .ama başka özel hastanede yaptım bana uygun geldi fiyatı .özel İzmir Karabağlar cerrahi tıp merkezi çok memnun kaldm. Epiduralli doğum 3250 TL. Yinede hepsini bir araştırın derim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder bebisinizi😊😊♥️

Zaman aleyhinize işliyor son dakka hastaneye gidip ben geldim hadi beni dogurt demekle olmuyor bu işler . Dr sizi tanıması lazım herşey para değil .

Bende manisa salihlide can hastanesine gidiyorum ama işte burda epidural sezaryen yapmıyorlar.belki izmir canda yapılıyorsa düşünebilirim.siz ordamı yapacaksınız doğumunuzu
Bende salihlidenim. Doktorun kim Çağlan bey mi? Ben ata sağlıkta yapmıştım çok memnun kaldım ama benim normal doğumdu.

Bende salihlidenim. Doktorun kim Çağlan bey mi? Ben ata sağlıkta yapmıştım çok memnun kaldım ama benim normal doğumdu.
Evet çağlan beye gidiyorum canım.
Ben ondan memnunum ama hastanesinde epidural sezaryen yapılmıyor.tek sorun o.ilkini o şekilde yaptığım için izmirde , aynı yöntemi istiyorum napcam bilemiyorum

X