- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet alıyorlar. Normal doğum olursa ona da girecek. Sezaryen’e almıyorlar bir tekEşinizi muayenelere alıyorlar mı acaba?
Teşekkür ederimEvet alıyorlar. Normal doğum olursa ona da girecek. Sezaryen’e almıyorlar bir tek
Ben medicana dayım güzel hastaneBen 22 bin diye duymuştum kent hastanesi, medicana ya gitmeyi düşünüyorum o yüzden
Ben de gelcem İnş bu hafta gidip görüşcem. Doktorunuz kim, 5. Ayda alırlar mı acabaBen medicana dayım güzel hastane
İlkay n. Topaloğlu gayet güzel bir doktor çok rahatlatıyor bilmiyorum alırlar mı ama alırlar bence çünkü hastalarına değer verdiklerini onları yarı yolda bırakmadıklarını söylüyorlar şimdiden hayırlı olsunBen de gelcem İnş bu hafta gidip görüşcem. Doktorunuz kim, 5. Ayda alırlar mı acaba
Çok saolun içimi ferahlattınız. Sağlıkla alın kucağınıza.İlkay n. Topaloğlu gayet güzel bir doktor çok rahatlatıyor bilmiyorum alırlar mı ama alırlar bence çünkü hastalarına değer verdiklerini onları yarı yolda bırakmadıklarını söylüyorlar şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim sizde inşallahÇok saolun içimi ferahlattınız. Sağlıkla alın kucağınıza.
Medicanada muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba? Eşinizi alıyorlar mı? Açılışı yapıldığından beri gözüm var o hastanede ama yeni açıldığı için kimseden doktor tavsiyesi alamıyorum haliyle o yüzden gitmedim. Ama hala aklımda.İlkay n. Topaloğlu gayet güzel bir doktor çok rahatlatıyor bilmiyorum alırlar mı ama alırlar bence çünkü hastalarına değer verdiklerini onları yarı yolda bırakmadıklarını söylüyorlar şimdiden hayırlı olsun
Eşinizi muayenelere alıyorlar mı acaba?
Prof. Dr Sermet sağol doktorum. Kendisi riskli doğum profu.Egede perinatoloji bölümünde hala ders veriyor (pandemiden önce veriyordu).muayneye eşleri alıyor tek eksisi cumartesi calismiyor maalesefDoktorunuz kimdi acaba?
Muane ücretleri 260 ile 310 tl arasında ben 260 tl veriyorum doğum ücreti 8.500 tl eşimi alıyorlar hastane dediğiniz gibi yeni olduğu için çok temiz ve ilgililer ilkay hanim da gayet tatlı ve kibar herseyi düzgünce anlatıp rahatlatiyorlar..Medicanada muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba? Eşinizi alıyorlar mı? Açılışı yapıldığından beri gözüm var o hastanede ama yeni açıldığı için kimseden doktor tavsiyesi alamıyorum haliyle o yüzden gitmedim. Ama hala aklımda.
Prof. Dr Sermet sağol doktorum. Kendisi riskli doğum profu.Egede perinatoloji bölümünde hala ders veriyor (pandemiden önce veriyordu).muayneye eşleri alıyor tek eksisi cumartesi calismiyor maalesef
Çok teşekkürler.Muane ücretleri 260 ile 310 tl arasında ben 260 tl veriyorum doğum ücreti 8.500 tl eşimi alıyorlar hastane dediğiniz gibi yeni olduğu için çok temiz ve ilgililer ilkay hanim da gayet tatlı ve kibar herseyi düzgünce anlatıp rahatlatiyorlar..
Ben de can da doğum yaptım. Dr um dışardan ben hastane oşarak can ı tercih ettim. İyi ki de orda olmus. Küvezi de var. Anestezi ekibi gercekten harika.Anladım :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kent biraz soyguncu geliyor bana ya.
ben can hastanesine gidiyorum. Anestezi ekibinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bir araştırın isterseniz
Bende manisa salihlide can hastanesine gidiyorum ama işte burda epidural sezaryen yapmıyorlar.belki izmir canda yapılıyorsa düşünebilirim.siz ordamı yapacaksınız doğumunuzuAnladım :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kent biraz soyguncu geliyor bana ya.
ben can hastanesine gidiyorum. Anestezi ekibinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bir araştırın isterseniz
Doğum şekliniz nasıldı acaba, rica etsem bilgi vermeniz mümkün müBen de can da doğum yaptım. Dr um dışardan ben hastane oşarak can ı tercih ettim. İyi ki de orda olmus. Küvezi de var. Anestezi ekibi gercekten harika.
Tabi ki bilgi veririm. Sezeryan oldum. Çok ama çok rahat bir doğumdu (gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmama rağmen) Ben doğum yaptığım zaman tüm doğumlar aynı katdaydı sonrasında ayırmıslar. Hemşireleri, ebeleri inanılmaz ilgili. Gerçekten korkcak bir sey yok. Sabah 8 de beni odadan aldılar 8.17 de bebeğim doğdu. Sizinde inşallah benim gibi(erken doğum hariç) rahat ağrısız doğumunuz olur.Doğum şekliniz nasıldı acaba, rica etsem bilgi vermeniz mümkün mü
22bin nedir ya çocuğu 3 yaşında teslim ediyorlar herhalde doğum bu yani sanırsın beyin ameliyatı tövbe estağfurullahBen 22 bin diye duymuştum kent hastanesi, medicana ya gitmeyi düşünüyorum o yüzden