İzmir kent hastanesi yakın zamanda doğum yapanlar

Doktorunuz ayrı mı kızlar yoksa hastaneden mi seçiyorsunuz ben anlaştığım hastaneden doktor seçmeyi düşünüyorum. Yanlış mı olur öyle

Ben de gelcem İnş bu hafta gidip görüşcem. Doktorunuz kim, 5. Ayda alırlar mı acaba
İlkay n. Topaloğlu gayet güzel bir doktor çok rahatlatıyor bilmiyorum alırlar mı ama alırlar bence çünkü hastalarına değer verdiklerini onları yarı yolda bırakmadıklarını söylüyorlar şimdiden hayırlı olsun

İlkay n. Topaloğlu gayet güzel bir doktor çok rahatlatıyor bilmiyorum alırlar mı ama alırlar bence çünkü hastalarına değer verdiklerini onları yarı yolda bırakmadıklarını söylüyorlar şimdiden hayırlı olsun
Çok saolun içimi ferahlattınız. Sağlıkla alın kucağınıza.

22 bin ne ya abartmışlar da abartmışlar.
2018 kasım ayında ankara medicalpark ta oldu benim. Normal doğumdu özel sigortam varsı tss.
Sonra harcamaları kontrol ettiğimde 1666 tl fatura ettiklerini gördüm. O sıralarda doğum paketleri en sade haliyle 7000 civarı idi hastanede.

Medicanada muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba? Eşinizi alıyorlar mı? Açılışı yapıldığından beri gözüm var o hastanede ama yeni açıldığı için kimseden doktor tavsiyesi alamıyorum haliyle o yüzden gitmedim. Ama hala aklımda.

Medicanada muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba? Eşinizi alıyorlar mı? Açılışı yapıldığından beri gözüm var o hastanede ama yeni açıldığı için kimseden doktor tavsiyesi alamıyorum haliyle o yüzden gitmedim. Ama hala aklımda.
Muane ücretleri 260 ile 310 tl arasında ben 260 tl veriyorum doğum ücreti 8.500 tl eşimi alıyorlar hastane dediğiniz gibi yeni olduğu için çok temiz ve ilgililer ilkay hanim da gayet tatlı ve kibar herseyi düzgünce anlatıp rahatlatiyorlar.. 🙆

Prof. Dr Sermet sağol doktorum. Kendisi riskli doğum profu.Egede perinatoloji bölümünde hala ders veriyor (pandemiden önce veriyordu).muayneye eşleri alıyor tek eksisi cumartesi calismiyor maalesef
Muane ücretleri 260 ile 310 tl arasında ben 260 tl veriyorum doğum ücreti 8.500 tl eşimi alıyorlar hastane dediğiniz gibi yeni olduğu için çok temiz ve ilgililer ilkay hanim da gayet tatlı ve kibar herseyi düzgünce anlatıp rahatlatiyorlar.. 🙆
Çok teşekkürler.😊

Anladım :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kent biraz soyguncu geliyor bana ya.
ben can hastanesine gidiyorum. Anestezi ekibinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bir araştırın isterseniz
Ben de can da doğum yaptım. Dr um dışardan ben hastane oşarak can ı tercih ettim. İyi ki de orda olmus. Küvezi de var. Anestezi ekibi gercekten harika.

Anladım :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kent biraz soyguncu geliyor bana ya.
ben can hastanesine gidiyorum. Anestezi ekibinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bir araştırın isterseniz
Bende manisa salihlide can hastanesine gidiyorum ama işte burda epidural sezaryen yapmıyorlar.belki izmir canda yapılıyorsa düşünebilirim.siz ordamı yapacaksınız doğumunuzu

Doğum şekliniz nasıldı acaba, rica etsem bilgi vermeniz mümkün mü
Tabi ki bilgi veririm. Sezeryan oldum. Çok ama çok rahat bir doğumdu (gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmama rağmen) Ben doğum yaptığım zaman tüm doğumlar aynı katdaydı sonrasında ayırmıslar. Hemşireleri, ebeleri inanılmaz ilgili. Gerçekten korkcak bir sey yok. Sabah 8 de beni odadan aldılar 8.17 de bebeğim doğdu. Sizinde inşallah benim gibi(erken doğum hariç) rahat ağrısız doğumunuz olur.

Kenti bilmiyorum ama medikal de yaptım iki doğumumu da.
Düşünürsen Dr önerebilirim :)

Bunlar nasıl fiyatlar ya, hamileyken İzmir'den taşındığıma şükrettim. Ben mersinde normal doğum yaptım ,çok iyi bir doğumhanesi olan hastanede. Epidural aldım dayanamayıp, 1 gece de kaldım 1100 lira ödedim 2 sene önce. O zaman sezeryana da 1300 demişlerdi. Şu rakamlara bak 😱

X