Bende takibimi onda yaptım ama suda doğum istediğim için doğum orada olmadı. Harika bir insan kendisi.Evet çağlan beye gidiyorum canım.
Ben ondan memnunum ama hastanesinde epidural sezaryen yapılmıyor.tek sorun o.ilkini o şekilde yaptığım için izmirde , aynı yöntemi istiyorum napcam bilemiyorum
Allah bağışlasınBenim oğlum 17 aylık oldu:)
Amin canımAllah bağışlasın
Bende mehmet balı tavsiye edecektim.Canim Dr Mehmet Bal.
Adi gibi bal gibi bir dr gercekten.
Bir daha hamile kalsam hic dusunmeden yine ona giderim.
Valla ben hala öğrenemedimhala kent hastanesi ucretini ogrenen yokmu arkadaslar
Medical park ile görüştüm bugün. Doğum( normal, sezeryan, epidural fark etmiyor hepsi aynı dedi) +1 gece kalma 7800 lira ama bu şu anki fiyat şubatta zam gelecek dediler. Bunun dışında oda süslemesi, fotoğraf çekimi vs ekstra. Muayene ücreti sgk için 275 TL.Şimdi medicana yı aradım telefonda veriyolar fiyatı gitmeye gerek yokmuş. Muayene uzman Dr 250, doçent 300 doğum 1 gece kalma ve topuk kanı 8500 TL. Medical park ı aradım illa gelin görüşelim diyolar fiyat vermediler. Medicana daha iyi Bi hastane ama medical parktaki Mehmet bal'ı çok duydum arada kaldım çok. Tecrübeli arkadaslar varsa tavsiye alınır. Doktor mu önemli hastane mi
Ben de anlaştım orayla, doktorum da Mehmet bal ilk muayenemi oldum. Siz karar verdiniz miMedical park ile görüştüm bugün. Doğum( normal, sezeryan, epidural fark etmiyor hepsi aynı dedi) +1 gece kalma 7800 lira ama bu şu anki fiyat şubatta zam gelecek dediler. Bunun dışında oda süslemesi, fotoğraf çekimi vs ekstra. Muayene ücreti sgk için 275 TL.
Ben de Mehmet Bal’dan randevu aldım ama henüz gitmedim. Hala kararsızım aslında, fiyatlar çok yüksek geliyor.Ben de anlaştım orayla, doktorum da Mehmet bal ilk muayenemi oldum. Siz karar verdiniz mi