merhaba ben yardımcı olabilirim hala bulamadıysanız eger
merhaba ben de gümüşpalaya çıkarken naldökende oturuyorum.15 günde bir 50 TL düşünüyorum .evimde eşya çok yok 2+1 ve ben haftasonu dahil çalıştığım için evi kullanmıyorum sayılır.uzun süre çalışacak güvenilir birini arıyorum .ütü de yok.düşünen olursa yada tanıdıınız önerebileceğiniz biri varsa cvp verirseniz sevinirim .
Merhaba;
malesef bende hala birini bulamadım..Buraya bir daha yazan olmadı..Hala umutla bekliyorum...
Kızlar temizlik işi arayan kimse yok mu ya?Aslında burdan bir bayan yazmıştı bana ama özel mesajlarımda numarası gitmiş
Ben hala arıyorum...
Canım yazdığın tarih çok geçmiş ama bulmadıysan eğer anneme gelen yardımcı bir bayan var ama 75e gidiyor güvenilir birisi pazar günleri müsaitmiş sordum istersen telefon numarasıı verebilirim ama özele msj atamıyotum.
Canım çok teşekkür ederim buldum:)Ben zaten 75 lira kesinlikle vermem onun için onu alamazdım.Şuan 50+yol parası ile her hafta alıyorum...
Tekrar teşekkürler...Sevgiler
merhabalar.. siteye googledan temizlik şirketleri için arama yaparken üye oldum.. yeni ewliyim we izmire yeni taşındım çiğlide oturuyorum, yeni konu açmak istemedim acaba temizlikle ilgili yardımcı olabilecek biri war mı? aslında internetten bu şekilde güwenmek eşime çok mantıklı gelmedi ama güwendiğiniz birileri war mı tavsiye edeceğiniz?
merhaba hala istediginiz birini bulamadınızsa görüşelim güvenilir eli hızlı biriyimBu topiği açalı çok olmuş ama ben hala birini bulamadım..Bu arada bir kaç kişi geldi gitti ama memnun kalmadım..Necla Hanım artık girmiyor sanırım..Girerseniz ya da talip olan varsa yazarsa sevinirim...
Canım çok teşekkür ederim buldum:)Ben zaten 75 lira kesinlikle vermem onun için onu alamazdım.Şuan 50+yol parası ile her hafta alıyorum...
Tekrar teşekkürler...Sevgiler
merhaba ben de gümüşpalaya çıkarken naldökende oturuyorum.15 günde bir 50 TL düşünüyorum .evimde eşya çok yok 2+1 ve ben haftasonu dahil çalıştığım için evi kullanmıyorum sayılır.uzun süre çalışacak güvenilir birini arıyorum .ütü de yok.düşünen olursa yada tanıdıınız önerebileceğiniz biri varsa cvp verirseniz sevinirim .
temizlikte tercübem var isterseniz görüşelim 05425205143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?