• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İzmir İstanbul arası kız isteme

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
73
arkadaşlar foruma yeni üye oldum hayırlısı bakalım :) ailem istanbulda yaşıyor bende izmirde okuyorum. okul seneye bitecek inşallah. erkek arkadaşım ve aileside izmirli. aranızda ayri şehirlerde olup sözlenen var mı :)

arkadaşlar foruma yeni üye oldum hayırlısı bakalım :) ailem istanbulda yaşıyor bende izmirde okuyorum. okul seneye bitecek inşallah. erkek arkadaşım ve aileside izmirli. aranızda ayri şehirlerde olup sözlenen var mı :)

tabiki canım neden olmasın illa herkes aynı şehirden evlencek die bişey yokki okadar çokki ayrı şehirlerde olupta evlenen nie olması sen sevdikten istedikten sonra

ben bu konuda çok çekiyorum. ben eskişehirliyim sevgilim karabüklü. ailem asla istemiyor. ama çevremde ayrı şehrlerden evlenen çk insan var ailesi anlayışlı davranmış. ben benimki gibi bir aile görmedim. aile yapına bağlı açıkçası...

ben bu konuda çok çekiyorum. ben eskişehirliyim sevgilim karabüklü. ailem asla istemiyor. ama çevremde ayrı şehrlerden evlenen çk insan var ailesi anlayışlı davranmış. ben benimki gibi bir aile görmedim. aile yapına bağlı açıkçası...

yok canım öle deme inan ne aileler var genelde şu evlilik zamanı bütün kızlar hemen hemen aynı konudadert yakınıyo sanırımsorunsuz evlenen az benim ailemde asla asla hayır diolardı kesinlikle olamazmış ama sonunda galip gelen sevgi oluyor benim de ailem karşıydı hem ayrı şehir hem aile yapımız tutmuyomuş bir sürü ıvır zıvır o sırada kimse sevgini görmüo senin sen tek başına direniyosun ben 1 yıl boyunca hergün kavga bagrış çıgırışla geçirdim günleri ve sonunda artık herkes istemesede kabullenmek zorunda kalıp tanıştılar daha yeni bu hafta tanıştılar ve tanıştıkları zamn inan önyargılar gidio ailelerde biraz şöle bakmalı kızım seviyosa eger ben tanımak zorundayım demiolar sevgi bu vazgeç deyince vazgeçiliomu ozamn onlarda anasını babasını dinleseydi aileler çok aydın kesilio olmazmış neden olmasın istiyosak herşey olur sevgin kuvetliyse sende kazanırsın canım elbetteki çekersin ben ailemi ikna edene kadar gözümde gözyaşı kalmamıştı

ailem istemiyor değil tabi en son babalar duyar daha duymadı :) ama annemin teyzemin anneannemin ve onun ailesinin bakışı çok olumlu. sadece uzak olması çok sorun getiriyor önümüze aile yapılarımız farklı ama iki ailede orta yola varma düşüncesinde. ayrıca izmirde yada istanbulda yaşayacağımız belli değil. matematik okuyorum akedemisyenlik istediğim için sevdiğimde benim isteğime bırakıyor ne kadar istanbul istemesede. ayrıca söz için gelmeden önce annesi babası o gelip konuşacaklar bizimkilerle sonrada bir iki ay sonrasında gelip söz takılacak tabi bu bizim düşüncemiz. babamın duymamış olması olayın nasıl seyredeceğinide değiştiriyor nasıl söyleyeceğim onuda bilmiyorum. gözümün içine bakıyorlar bu durumda sevdiğim ayrı şehirden ya orda ya burda yaşayacağız nasıl denir bilmiyorum. kimse annesinin dibinden ayrılmak istemez ama ikna boyutu ne olur hiç bir fikrim yok. ve geldiklerinde burada kalacakları yerleride yok söze yalaşık 10 kişi gelecekler otelde kalırlar diyoruz ama işte çözüm olmuyor bunu diyip kenara çekilmekte.

Yeterki sevgi olsun arada bence büyütülecek bir durum söz konusu değil. Aynı şehirden biriyle evlenilir diye bi kural yok. Bende nişanlıyım farklı şehirlerde yaşıyoruz üstelik şubat ayında o karda kışta nişan yapıldı:9:Çok şükür bi problem olmadı şimdiye kadar. Zamanı gelince hepsi hallediliyo merak etme mutluluklar dilerim:71:

Bende İzmirdeyim nişanlım İstanbul'da..
Özlem dışında herşey güzel.. Gidip gelme sorunu olmuyor çok şükür..

sükürler olsun ki ben okuduğum için özlem derdimiz sadece ben istanbulda olduğum zamanlarda oluyor :)

Konu açılalı biraz olmuş ama bende cevap vereyim. 4 yıllık bi ilişkim var çok sorunlar atlattık ve yaklaşık 6 aydr ayrıydık barışmak istedi bende anca kocam olursan barışırım dedim ve ayın 7snde Rabbim nasip ederse istemeye gelicekler. Erkek arkadşım İstanbulda oturuyodu fakat 1 sene önce İzmir'e taşındılar ben İstanbul'da yaşıyorum inşallah ayın 7sinde görücez neler oluyo. :)

Back