ailem istemiyor değil tabi en son babalar duyar daha duymadı :) ama annemin teyzemin anneannemin ve onun ailesinin bakışı çok olumlu. sadece uzak olması çok sorun getiriyor önümüze aile yapılarımız farklı ama iki ailede orta yola varma düşüncesinde. ayrıca izmirde yada istanbulda yaşayacağımız belli değil. matematik okuyorum akedemisyenlik istediğim için sevdiğimde benim isteğime bırakıyor ne kadar istanbul istemesede. ayrıca söz için gelmeden önce annesi babası o gelip konuşacaklar bizimkilerle sonrada bir iki ay sonrasında gelip söz takılacak tabi bu bizim düşüncemiz. babamın duymamış olması olayın nasıl seyredeceğinide değiştiriyor nasıl söyleyeceğim onuda bilmiyorum. gözümün içine bakıyorlar bu durumda sevdiğim ayrı şehirden ya orda ya burda yaşayacağız nasıl denir bilmiyorum. kimse annesinin dibinden ayrılmak istemez ama ikna boyutu ne olur hiç bir fikrim yok. ve geldiklerinde burada kalacakları yerleride yok söze yalaşık 10 kişi gelecekler otelde kalırlar diyoruz ama işte çözüm olmuyor bunu diyip kenara çekilmekte.