Canım ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu o kadar memnun kaldım ki anlatamam yiğit bey internette reklamı olan bi doktor değil ama git hastanede bi gör insanlar kuyrukta onu bekliyo geçen bi arkadaşım gitti gün almaya 30 temmuza verdi bir günde iki ameliyat yaptığı halde başını kaşıcak vakti yok benim arkadaşım plastik cerrah ben izmirin burunda en iyi doktorunu sorduğumda bana kesinlikle yiğit bey dedi kendi de ona yaptırdı annem burun göğüs göbek yaptırdı teyzem arkadaşlarım yaptırdı 5 senedir hastaneye gidip geliyorum çok hastasını gördüm konuştum hepsi çok memnunlardı bir tane bile şikayet edeni görmedim benim burnum hiç kötü değildi eski resimlerimi gösterebilirim eşim bile yaptırma neyi var burnunun diyodu ama o kadar güzel burunlar görünce kafaya taktım işte ama şimdi eşim inanamıyo iyi ki yaptırmışın diyo çok yoğun bi doktor olduğu için internette reklam yapıcak vakti de yok ihtiyacı da yok çok ilgili cana yakın gerçekten iyi kalpli bi doktor paraya hiç önem vermiyo zaten ege ünv yapıyo ameliyatları hastaneye 2 milyar civarı bağış yapıyon dışarda bunun iki katı para alıyolar ve kimse yiğit beyin eline su dökemez bu konu da büyük konuşuyorum şiddetle tavsiye ederim :))
mrb çok açıklayıcı olmuş yazdıkların teşekkrler.benimde msj sayım yeterli olmadığından fotoğraflarını göremedım rica etsem bana da fotoğraflarını gönderebilir misin?