How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Canım ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu o kadar memnun kaldım ki anlatamam yiğit bey internette reklamı olan bi doktor değil ama git hastanede bi gör insanlar kuyrukta onu bekliyo geçen bi arkadaşım gitti gün almaya 30 temmuza verdi bir günde iki ameliyat yaptığı halde başını kaşıcak vakti yok benim arkadaşım plastik cerrah ben izmirin burunda en iyi doktorunu sorduğumda bana kesinlikle yiğit bey dedi kendi de ona yaptırdı annem burun göğüs göbek yaptırdı teyzem arkadaşlarım yaptırdı 5 senedir hastaneye gidip geliyorum çok hastasını gördüm konuştum hepsi çok memnunlardı bir tane bile şikayet edeni görmedim benim burnum hiç kötü değildi eski resimlerimi gösterebilirim eşim bile yaptırma neyi var burnunun diyodu ama o kadar güzel burunlar görünce kafaya taktım işte ama şimdi eşim inanamıyo iyi ki yaptırmışın diyo çok yoğun bi doktor olduğu için internette reklam yapıcak vakti de yok ihtiyacı da yok çok ilgili cana yakın gerçekten iyi kalpli bi doktor paraya hiç önem vermiyo zaten ege ünv yapıyo ameliyatları hastaneye 2 milyar civarı bağış yapıyon dışarda bunun iki katı para alıyolar ve kimse yiğit beyin eline su dökemez bu konu da büyük konuşuyorum şiddetle tavsiye ederim :))

mrb çok açıklayıcı olmuş yazdıkların teşekkrler.benimde msj sayım yeterli olmadığından fotoğraflarını göremedım rica etsem bana da fotoğraflarını gönderebilir misin?

selam senin yorumlarından yola çıkarak bende yiğit beyden yarın için randevu aldım.sana sormak istediğim iki şey olacak umarım burdasındır yazarsın.muayeneden sonra ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyorlar ve senin burnunda estetik dışında solunumla ilgili bir problem varmıydı?ben ciddi derecede nefes alma problemi yaşıyorum ve yıllardır hangi dr a gittiysem ameliyat diyor ancak erteliyordum hep.şimdi bunun yanında estetik olarakta mudahale istiyorum fiyatı etkiler mi bu?

slm randevuyu nasıl aldığını öğrenebilir miyim ? tlfnlaysa hangi numaradan ulaştın??

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim :) benimde burnumda abartılacak bır durum yok aslında bende farkındayım bu yuzden daha kötü olmasından çekiniyorum.ailemin desteklediği bir ameliyat değil sonrasında karşıma çıkacak problemler revizyon, begenmeme vs. benim cesaretimi kırıyor açıkcası. resimleri için şimdiden teşekkür ederim :)

slm ameliyat yaptırdınızmı acaba? çünkü aynı şeyleri yaşamışız benimde burnumda ciddi bi sorun yok ve ailem kesinlikle karşı :) eğer ameliyat olduysanız bana özelden msj atabilirmisiniz?

ameliyattan sonra burun düşmesi yaşanıyomuş :( ben yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat yaptırmayı düşünüyorum da acaba bu doktora ameliyat olup burun düşmesi yaşayan varmı???

umarım korkularımız sadece korkuda kalır gerçekleşmez benimde sorunum sizinle hemen hemen aynı ocak 10 da amalyat olcam tabiki yardım ederim size ocak 3 de kan tahlili yaptırcam ozaman belki dr ile daha ayrıntılı konuşurum amalyatı sonrasını yatak evresini hepsini paylaşırım merak etmeyin:45:

merhaba bu gün ege ünv ye gittim .4 katta çıktım plastik cerrahi yiğit bey çok yoğun olduğundan 10 30 da geldi bi kod verdiler birinci katta bilgi işlemde numaralandırdım sonra asistanı kan isteği gönderdi zeminde kan alma labaratuvarında 200 kişi bekledim kan verdim ama saat öğleden sonra olmuştu sonuçları alamadım salı alcam kan 4 tüp alınıyor birisi anestezi polikinliğine götürülüyor onlar anesteziye uygun olup olmadığınıza bakıyorlar sonra dr ye götürülüyor işte asistanı bana ayın 9 unda gelin konuşun dedi ama ben salı günü tüm güücümle yiğit beyle amalyatı konuşcam yani hazır olup beynimde oturtmam için o süreye ihtiyacım var zira amalyat ayın onunda salı gününüde yazarım ondan sonrası malum ameliyat
:14: umarım herşey yolunda gidecek sağlıklı günleriniz olsun

acaba göz kapak yapıyormu

evet bu gün senin için sordum bilmiyorum yaptırdınmı ama evet yapıyormuş ve hatta çok övüyorlar yanımda bi bayan vardı arkadaş olduk o yaptıracaktı 2 000 tl fiyatı eğer orantı sorunu olursa çift göz değilse hasta taraf yiğit bey çiftide düzeltiyormuş hatta alttanda topluyormuş ameliyat yaklaşık birbuçuk iki saatmiş sağlıklı günler

merhaba bu gün ege ünv ye gittim .4 katta çıktım plastik cerrahi yiğit bey çok yoğun olduğundan 10 30 da geldi bi kod verdiler birinci katta bilgi işlemde numaralandırdım sonra asistanı kan isteği gönderdi zeminde kan alma labaratuvarında 200 kişi bekledim kan verdim ama saat öğleden sonra olmuştu sonuçları alamadım salı alcam kan 4 tüp alınıyor birisi anestezi polikinliğine götürülüyor onlar anesteziye uygun olup olmadığınıza bakıyorlar sonra dr ye götürülüyor işte asistanı bana ayın 9 unda gelin konuşun dedi ama ben salı günü tüm güücümle yiğit beyle amalyatı konuşcam yani hazır olup beynimde oturtmam için o süreye ihtiyacım var zira amalyat ayın onunda salı gününüde yazarım ondan sonrası malum ameliyat
:14: umarım herşey yolunda gidecek sağlıklı günleriniz olsun
bugun hep aklimdaydiniz ne yaptiniz diye ancak firsat buldum yazmaya devlette boyle yuruyor malesef isler siz boyle yazdikca ben heycanlandim umarim hersey yolunda gider benim elimede bu firsat bir defa gecti doktor acisindan cok iyi degerlendirmem lazim ikinci sansim imkansiz.insallah dilediginiz gibi olur hersey.ayrica tlfon numqranizi yada face de eklermisiniz sakincasi yoksa bilginiz icinde ayrica tskr ederim

bugun hep aklimdaydiniz ne yaptiniz diye ancak firsat buldum yazmaya devlette boyle yuruyor malesef isler siz boyle yazdikca ben heycanlandim umarim hersey yolunda gider benim elimede bu firsat bir defa gecti doktor acisindan cok iyi degerlendirmem lazim ikinci sansim imkansiz.insallah dilediginiz gibi olur hersey.ayrica tlfon numqranizi yada face de eklermisiniz sakincasi yoksa bilginiz icinde ayrica tskr ederim[/QU
merhaba iyi akşamlarınız olsun rica ederim bilgilendirmeye devam edeceğim :) malesef face kullanmıyorum ama siz bana özelden msj olarak skpe ve telinizi adınızı da yazarsanız muhakak geri dönerim tekrar sağlıklı günler

bugun hep aklimdaydiniz ne yaptiniz diye ancak firsat buldum yazmaya devlette boyle yuruyor malesef isler siz boyle yazdikca ben heycanlandim umarim hersey yolunda gider benim elimede bu firsat bir defa gecti doktor acisindan cok iyi degerlendirmem lazim ikinci sansim imkansiz.insallah dilediginiz gibi olur hersey.ayrica tlfon numqranizi yada face de eklermisiniz sakincasi yoksa bilginiz icinde ayrica tskr ederim[/QU
merhaba iyi akşamlarınız olsun rica ederim bilgilendirmeye devam edeceğim :) malesef face kullanmıyorum ama siz bana özelden msj olarak skpe ve telinizi adınızı da yazarsanız muhakak geri dönerim tekrar sağlıklı günler

ozel msj yazmayi bilmiyorum mail adresimi yazim burdan hg_aytekin38@hotmail.com

tamamdir canim numarami yazdim yarin haberleri verirsin bana.

:) aradım ama yanlış numara diyor süpriiiiiiiiiiizzzzzzzzz sabah bi telefonla uyandım dr yiğit beyin kongresi var sizin ameliyatı salıya aldık
ne kötü oldum ileriyede atamıyorlarmış nasıl bi duygu anlatamam tahlil sonuçları nefes testleri 5 te zor bitti dryle konuştuk ben tutuldum bişeyde soramadım o sen canını sıkma güzel olur dedi işte yarın 11 de anestezi testini yetiştiremedik yarın 9 30 da onuda halletcez cidden dualarınızı eksik etmeyin umarım bundan daha kötü olmaz şuanki durumumdan yani hadi kalın sağlıcakla ben ışığı gördüm ona gidiyorumm :))))))

:) aradım ama yanlış numara diyor süpriiiiiiiiiiizzzzzzzzz sabah bi telefonla uyandım dr yiğit beyin kongresi var sizin ameliyatı salıya aldık
ne kötü oldum ileriyede atamıyorlarmış nasıl bi duygu anlatamam tahlil sonuçları nefes testleri 5 te zor bitti dryle konuştuk ben tutuldum bişeyde soramadım o sen canını sıkma güzel olur dedi işte yarın 11 de anestezi testini yetiştiremedik yarın 9 30 da onuda halletcez cidden dualarınızı eksik etmeyin umarım bundan daha kötü olmaz şuanki durumumdan yani hadi kalın sağlıcakla ben ışığı gördüm ona gidiyorumm :))))))

pardon yaa ben şu niklerin yanındaki rakamları no sandım yaa nereye numara yazdınki sen bana gelmedi

off sok oldum ya hadi hayirlisi insallah guzel gecer amelyatin iste yigit beyin bu tavri guven veriyor insana istedigin gibi olsun hersey canim numara dogru 67 23 sonu

pardon yaa ben şu niklerin yanındaki rakamları no sandım yaa nereye numara yazdınki sen bana gelmedi

skype dan yazdim.cagri atarsan ben ararim seni.

Back