ben de dün yiğit beye gittim muayene olmak için çok yoğundu öle çok kapsamlı bi muayene etmedi. ama burun tomografisi istedi. acaba tomografiyle gittiğim zmn daha mı çok ilgilenir? bilgilendirirseniz sevinirim :) teşekkürler.
Adı yiğit tiftikçioğlu kendisini gözüm kapalı öneririm çok yoğun bi doktordur.
küpşeker ben de bu doktorla görüşmek istiyorum sormak istediğim birkaç şey var acaba yardımcı olabilirmisin... arkadaşlık gönderdim kabul edermisin
Tabii canım yardımcı olurum sana özelden mail adresimi yollıyım ordan görüşelim daha kolay olur:)
küpşeker bana da yardımcı olurmusun lütfen doktorla mailleştik fakat senden bilgi almam lazım
eğer bana telefonunu yada mail adresini yollarsan özel mesajla ben sana hemen ulaşırım cok teşekkürler
canım kusura bakma istanbuldayım internetim yok o yüzden giremedim uzun süre kk ya mehtapcolak8486@hotmail.com bana mail yazarsın ordan görüşürüz ya da bu mail adresi üzerinden faceden ekleyebilirsin .
yiğit beye ameliyat olanlar banada mail olrk foto atabilir mi?
arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Geçen Fahri Mola ya gittim. Ama bir kerede hemen karar vermek istemiyorum. Bir kez ameliyat oldum zaten. Yiğit Bey gerçekten bu konuda iyimi? Fotoğraflarınızı bana da gönderebilir misiniz?
Yiğit bey bu konuda en iyisi gözün kapalı gidip ameliyat olabilirsin benim mail adresim yorumlarımda yazıyo ordan eklersen yardımcı olurum canım:)
arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Yiğit bey ile ilgili hep olumlu şeyler duydum. fotoğraflarınızı banada gönderirmisiniz??
Küpseker profilindeki resmini gördüm fakat eski hâli yok onuda koyarsan daha iyi anlıcam nekadar başarılı bir ameliyat olduğunu önden gayet hoş gözüküyor profilden nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?