maalesef bugüne kadar cvp alamadim doktor beyden. ya gercekten cok yogun bir doktor ya da mail postasina bile bakmiyor. ilgilenmek istemedigine ihtimal bile vermek istemiyorum( gercekten cok zor bir sürecmis. bu prosedürleri gecip ameliyat olabilseydim ya
küpseker doktor beyin nosunu özelden rica ediyorum lütfen yardimci ol.
Canım sana mail adresimi göndermiş olmam lazım ordan irtibata geçelim istersen daha önce özel msj atıp kendi mail adresimi de yolladım sanırım :)Sana yarın özel msj atıcam canım şuanda telden giriyorum özel msj atamıyorum yarın mutlaka yazıcam öğlen:)
Canım sana mail adresimi göndermiş olmam lazım ordan irtibata geçelim istersen daha önce özel msj atıp kendi mail adresimi de yolladım sanırım :)
Canım sana mail adresimi göndermiş olmam lazım ordan irtibata geçelim istersen daha önce özel msj atıp kendi mail adresimi de yolladım sanırım :)
yaniliyorsun canim bana özelden msj atmamissin. az önce baktim bir tane bile özel msj yok. bir daha yolla istersen. :)
Canım bende yanı doktora ameliyat olmak istiyorum bi yardımcı olurmusun referans numarısı felan . Hastanenin plastık bölümündenmi randevu alcaz yoksa baska bir yerdenmi ?
Canım bende yanı doktora ameliyat olmak istiyorum bi yardımcı olurmusun referans numarısı felan . Hastanenin plastık bölümündenmi randevu alcaz yoksa baska bir yerdenmi ?
Merhaba arkadaşlar,
Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum Yiğit Bey' e . Daha önce Adana' da bir operasyon geçirdim ama başarısız oldu.Çevrenizde Yiğit Bey' e kepçe kulak operasyonu olan var mı?
arkadaşlar yazdıklarınızdan bende etkilendim hem parasal yönü hemde bu kdr beğenilmesi dikkatimi çekti ameliyat olan ve yiğit beyi tanıyan arkadaşım banada özelden msj atarmısın burda sınır fln var resim göremiyorum yardımcı olursan çok sevinirim bende üniversite öğrencisiyim geciktirme gibi bir lüksüm yokk
küpşeker ben özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bana da özelden resimlerini ve ameliyat sonrası hakkında bilgi gönderir misin doktor bey tampon kullanıyor mu vs
cevap bekliyorum
Canım profilimde resimlerim var ben sana yine de özel msj atıcam delikli nefes alabileceğim silikonlu tampon kullandı bende çıkarırkende hiç hissetmedim telden girdiğim için özel msj atamıyorum yarın mutlaka atıcam doktorumu kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor ve dışarıya göre yaptığı fiyatta yarıyarıya nerdeyse muayene ücreti de yok görüşün bi fikriniz olur :)
Canım profilimde resimlerim var ben sana yine de özel msj atıcam delikli nefes alabileceğim silikonlu tampon kullandı bende çıkarırkende hiç hissetmedim telden girdiğim için özel msj atamıyorum yarın mutlaka atıcam doktorumu kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor ve dışarıya göre yaptığı fiyatta yarıyarıya nerdeyse muayene ücreti de yok görüşün bi fikriniz olur :)
arkadaşlar ben de Yiğit Bey'e muayeneye gideceğim pazartesi günü. ameliyatımı ona yaptırmak istiyorum.peki aşağı yukarı ne kadar süre sonraya veriyor ameliyat tarihini?
anladım canım benim ekim ortasında eskişehir'e dönmem gerekiyor.söylerim Yiğit beye belki erken bir tarihe alabilir.Dediğin gibi Eylül ayı benim için uygun.Hayır nasıl gidecegımı bılmıyorum:s cok sevinirim yardımcı olursan.çok teşekkür ederimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?