İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Canım benim de ilk zamanlar delikler arasında simetri sorunu vardı ama yiğit bey bi tarafla daha çok uğraştığı için bi tarafın daha çok şiştiğini ve bu yüzden delikler arasında simetri sorunu olduğunu iki aya kadar hepsinin geçiceğini söyledi ve geçti bende çok korkuyodum geçmez diye ama bi de çok kalın derili olduğum için çok şişim olmuştu benim bence geçer içini ferah tut ama olursa ki geçmezse de yiğit bey hiç para almadan ne gerekiyosa yapar o şekilde bırakmaz :)

teşekkür ederim ilgin içinfarkındayım okuyorum araştırıyorum farklı bir drye kontrolede gittim oda daha çok erken olduğunu söyledi.evet ciddi bi yamukluğum var geçebileceği konusunda yiğit bey hiç bişey söylemedi sadece senin kıkırdağınnın hafızası öncedende oraya doğru bi yamukluk varsa oyüzden aynı yöne gitmek istiyor dedi yıkıldım tabi ben malum çok yoğun sürekli gün boyu ameliyatı var oyüzden yiğitbeyin yoğunluk telaşı benim üzerimede çöküyor sorac ğım sorularıda unutuyorum yanii eğer böyle kalırsa yapabileceğini nerden biliyorsun canım varmı acaba benim gibi hastası başka tekrar yaptığı

ameliyat tarihini almak için en az 2 ay mı gerekiyor?

mavi sonsuz'un fotolarını bende görebilir miyim mail adresimi versem bende yiğit beye olmayı düşünüyorum

en korktuğum kısım uyuma kısmı uyandığınızda nasıl hissettiniz ağrınız var mıydı?

Fiyat olarak 1800 le 2000 bin değişiyor canım sen biran önce gelmeye bak ozellerde cektirebilirsin burun filmini işin çabuk olur

bu kadar uygun fiyatlı olması insanı biraz tedirgin ediyor açıkcası.Ufuk bilkay da aynı hastanede ama 4500 falan fiyatı ve iyi burunlar yaptığını duydum.Yiğit beyi de iyi duydum.İsim yapmakla alakalı bir konu sanırım bu.Birisi Prof. Birisi Doç.

küpşeker merhaba ben yiğit beye geçen hafta gittim burnumun üzerinde yağ kitlesi vardı bildiğin kocamandı estetikte düşünüyorum ikisi birlikte olsun dedim yiğit bey direk kitleyle ilgilendi 2 hafta devamlı hastaneye gittim ve benimle hiç estetik konuşmadı şuan bunu halletmemiz lazım sonra o dedi.Demek istediğim gerçekten paracı yada hırsları olan bir doktor değil.Memnun kaldım az konuşuyor ama öz konuşuyor.Senin ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını acaba görebilirmiyim?

duygucum merhaba ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını acaba görebilir miyim?

özellerde çekim ne kadar oluyor fiyat olarak bilgin var mı?
Canim fiyatlar uygun yigit beyin daha dogal burunlar yapiyor ufuk bilkayin bir cok hastasinin sikayetini duydum daha isim yapmis biri bende hala karasizim bora karaali ve yigit arasinda.yigit beyi dusunuyorsan hemen muane ol ve filminide yaninda gotur ancak 4 ay sonrasina gun verirler sormadan redim gonderemem canim sen mail adresini yaz

bu 2 haftadır devamlı ege ünideydim burnumdaki yağ kitlesi için yiğit beye aldırdım.Bir çok hastasını gördüm gidip gelirken.İyi bir doktora benziyor ama insan tedirgin oluyor. buketpnr@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…