gerçekten dediğin gibi canım 3 gün bitti ve ben dün normal hayatıma döndüm bugün 5. günüm sanki hiçbişey olmamış gibi burnumdaki atele bile alıştım yani.bide duş almak normal yemekler yemek çok iyi geldi bana.bugünde güzel bi kahvaltı yaptım geçen 3 günün acısını çıkardım :) dr konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum burnum şimdiden belli tam istediğim gibi ve bu kadar kısa sürede çok iyiyim.dün tamponlar için hastaneye gittik tabi birsürü burun tamponu için gelen vardı yiğit beyde yaptıranların burnu ve yüzü gayet güzelken yani aşırı bir şişlik yokken ve burunlar şimdiden modelliyken prof ufuk bilkayın hastası bir kız vardı benimle aynı gün ameliyat olmuş suratı berbattı ve burnuda bizler gibi kavisli ve narin görünmüyordu tabiki kişiden kişiye değişir iyileşme süreci ve burun modeli fakat bizim verdiğimizin iki katı para verip sonucun böyle olması garip geldi bana ki o benden önce tamponlarını aldırdı burnu kanadığı halde yatırmamış dr u bana yiğit bey aldıktan sonra 5 dk uzan öyle kalk dedi hemşireyede kontrol et iyiyse gönder dedi hani baş dönmesi falan olur diye ki ben gayet iyiydim yiğit bey bu yönüylede çok iyi biri