İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

foto görebilir miyim?

yiğit beye kaça oldunuz?

Duygucum, slm cok gecmis olsunn gercekten bizi cok rahatlattin boyle konusmalarinla yigit bey de kesin karar kildim senin konusmalarindan sonra ben bodrumda yasiyorum benimle it
Irtibata gecme sansin varmmi onsesi sonrasi fotolarini gercekten cok merak ettim

Ozgecim duygudan ses cikmadi bidaha merak etdim kizi valla

kızlar 1 aydır giremedim foruma bende randevu almıştım ama sonra vazgeçtim şimdi okuyunca sizin ameliyat hikayelerinizi tekrar randevu almaya karar verdim

Slm kizlar bikac gundur yazamiyorum kusura bakmayin misafirler vardi.bugunde hastanedeydim sonrada bostanli pazarina gittim.dunde kuaforde sac boyatmakla gecti tum gun ancak firsat buluyorum.bugun 8.gunum sifir morluk var dr ateli cikardi bugun ve cok guzel olmus burnun dedi dayanamadi yorum yapti yani bende biliyorum dedim :) iletisime gecebiliriz ama nasil kizlar ozelden msj atamiyorum numarami veriyim fotolarim var ilk gunden bu gune kadar

kızlar daha randevu almadım ama abimin düğünü dolayısıyla 10 güne kadar ameliyat olmalıyım burda 3 ay sonraya randevu verdikleri söylendi ne yapıcam

kızlar daha randevu almadım ama abimin düğünü dolayısıyla 10 güne kadar ameliyat olmalıyım burda 3 ay sonraya randevu verdikleri söylendi ne yapıcam

Canim hemen 10 icinde imkansiz 2 aydir bekliyirum ve martda gunum cok yogun o kadar acele ediyorsan bora karaaliyde dusun bi arastir

canım bencede imkansız 10 gün içinde olman.özele de gitsen hem fiyat iki üç katı olur hemde ömür boyu kullanacğın burnunu riske atmış olursun bu saç diilki sonradan değiştir.arkadaşlarımdan biri halis ünlü ye biri de fahri molaya oldu 2 yıl önce hem sonuçlar kötü hemde dünya paraları gitti ayrıca 1 ayda toparlanamadılar bunları göz önünde bulundurarak karar ver derim

Öncelikle gerçekten çok mutlu oldum duygucum uzun zamandır giremiyodum foruma yiğit bey gerçekten o kadar iyi bi doktor ki sonuçta hastanede çalışan bi doktor hiç bi çıkarımız yok ama bugün faceden aldığım bi msjla neye uğradığımı şaşırdım burda yiğit beyi anlatan herkesin ben olduğumu sanıp farklı isimlerle girdiğimi düşünenler var ben buraya nasıl iletişim kurulcağını herşeyini yazdım bana ulaşmadan benim adımı bilmeden giden bir çok kişi var bu işten ne gibi bi çıkarım olabilir çözemedim yiğit beyi tanımayanlar herşeyi düşünebilir zaten yiğit bey yeterince yoğun bi doktor burda benim yaptığım reklama hiç ihtiyacı yok bazen doktorum için iyi bişey mi yapıyorum onu da bilmiyorum zaten muayene ücreti de yok doktor şahsına para da almıyo hastaneye bağış yapılıyo ve bu bağışlar döner sermayeye katkı oluyo ben sadece duygunun dediği gibi iki katı para verip de çok kötü olan arkadaşlarım oldu ve çok üzüldüm ne gerek var ki buna daha uygun fiyata daha iyi şartlarda ve daha güzel bi buruna sahip olmak varken :)

Cok ilginc canim cunku o kadar yogunlarki neyin reklami yapilabilir bilmiyorum ozel hastane degil.bos kalan bi yer degil mantiksiz bir suphe bence.ben burdan senin yazdiklarini okuyunca bilgi alip egede olmaya karar vermistim biliyorsun ve kac aydirda gun bekliyordum.buraya yazmamdaki amacta kendim bu surecte sen bilgi vermesen napcami bilemez haldeydim benim gibi olanlara bilgi vermek.benim belirli bir butcem vardi ve ozel sirkette caliatigim icin devlet hastanesinde olup rapor parami almak istiyordum.birde tabiki burnumu hergun ameliyata giren deneyimli drlara emanet etmek daha cok icime sindi bu sartlari umursamasaydim gider ozelde iki gunde olurdum.ama pisman olmak ve maddi manevi kayba ugramakta var cok iyi dusunsunler derim arkadaslara.bugun 9.gunum hersey cok guzel ve burada yazmayan bicok arkadasimda oldu orda tanistik benden bigun sonra olan arkadasimda cok memnun ben bunlari paylasip azda olsa faydam olsun istedim

Canim amelyat sirasi bende simdi arkadaslar atlatti.nasil burnunuzun simdiki halini gormem mumkunmu mail adrsim hg_aytekin38@hotmail.com eklersen sevinirim bende yorumlarini okuduktan sonra yigit beye gittim bi sorunun varmi suan bilgi verirsen sevinirim

Herkes kendi bilir tabii canım amacımız sadece yardımcı olmak benimde etrafımda ailemde çok insan oldu yiğit beye ameliyat olan o kadar çok kişi oldu ki burdan da giden bi çok güzel arkadaşlıkta kazanmış oldum herkesi mutlu görmek memnun olması güzel bi olaya vesile olduğum için beni de çok mutlu ediyo sen biraz daha bekle çok daha güzel olur inşallah şişleri inince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…