canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir[/QUOTE
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim geçmiş olsun.benim merak ettiğim ağrın çok oludumu odaya geçtikten sonra ve kaç gün çektin olduysa.birde fiyat 1600 diye biliyordum 150 tl tampon ve 250 tl yatışı şimdi öğreniyorum yani fiyat belirsiz öylemi
ben görüştüğümde bana 2000 tl hastane ye ödenecek denilmişti ameliyat öncesiplastik cerrahi bölümünde 4 cü kattaki hasta kabul e giriş yaptırdım sonra ameliyat bölümünün orda vezne var oraya depozito 250 tl ödedim sonra ameliyata girdim ameliyat sırasında sanırım burun içi silikonlar için bi firmadan gelip ailemden 150 tl istemişler bizimkilerde vermiş taburcu olurkende bunlarda hesaplandı ki herşeyiniz zaten kayıtta yanlış olmaz yani o 250 tl 150 tl de hesaplanarak söylenen fiyatın yaa 100 200 tl aşşağısına ödememi yapptım çıktım şöyle diyeyim kısaca bana 2000 tl denilmişti hrşey dahil denilmişti toplamda ödediklerimle birlikte bu meblaya yakın ücreti ödedim fazla çıkarmadılar yani ama size 1600 tl denildiyse ve akabinde tanpon vs parası hariç denildiyse benim olduğum fiyatı bulur yok herşey dahil denildiyyse yin e benim gibi ödemeler yapparsınız ameliyatttan sonrası kapanışta farklı bişey çıkacağını sanmıyorum