How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir[/QUOTE
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim geçmiş olsun.benim merak ettiğim ağrın çok oludumu odaya geçtikten sonra ve kaç gün çektin olduysa.birde fiyat 1600 diye biliyordum 150 tl tampon ve 250 tl yatışı şimdi öğreniyorum yani fiyat belirsiz öylemi

ben görüştüğümde bana 2000 tl hastane ye ödenecek denilmişti ameliyat öncesiplastik cerrahi bölümünde 4 cü kattaki hasta kabul e giriş yaptırdım sonra ameliyat bölümünün orda vezne var oraya depozito 250 tl ödedim sonra ameliyata girdim ameliyat sırasında sanırım burun içi silikonlar için bi firmadan gelip ailemden 150 tl istemişler bizimkilerde vermiş taburcu olurkende bunlarda hesaplandı ki herşeyiniz zaten kayıtta yanlış olmaz yani o 250 tl 150 tl de hesaplanarak söylenen fiyatın yaa 100 200 tl aşşağısına ödememi yapptım çıktım şöyle diyeyim kısaca bana 2000 tl denilmişti hrşey dahil denilmişti toplamda ödediklerimle birlikte bu meblaya yakın ücreti ödedim fazla çıkarmadılar yani ama size 1600 tl denildiyse ve akabinde tanpon vs parası hariç denildiyse benim olduğum fiyatı bulur yok herşey dahil denildiyyse yin e benim gibi ödemeler yapparsınız ameliyatttan sonrası kapanışta farklı bişey çıkacağını sanmıyorum

Tamam canım çok teşekkür ederim.Bu arada nasılsın,Ağrın çok oluyor mu?

evet gerçekten çok ağrım oldu benim daha çok damak çene ve diş etlerim perişan etti beni gözlerim kapanana kadar şişti ve morardı şuan çok az var çene ağrısıda ödemden oluyormuş tamponlar alınırkende ağrıların olacak bu arada unutmadan söyliyeyim çok ama çok su iç ameliyata kadar daha rahat atlatıyorsun ödemler daha kolay dağılıyor yani bilmiyorum ağrım olmadı çok az şiştim çok az morardım diyen arkadaşlar nası bi ameliyat geçirdiler daha kolaymıydı sadece küçük burun ucu yada düzeltme miydi şekillendirme ve okadar uzun saat sonrası ki 5 saat boyunca burun kemiğinize darbeler alıyorsunuz bence morarma ve ağrı olmamamsı çokda imkanlı gibi değil hazırlıklı ol çünkü ben bukadarını beklemediğimden hem çok gergin hem sinirli ve aşırı duygusal geçirdim bu dönemi hatta tamponlar alındıktan sonra müdahale odasından dr çıktıktan sonra beni yatırdılar kanama olmasın diye ben ağlama krizine girdim uzunca bi süre kendimi susturamadım arabada eve gelene kadar bile ağladım annemler ağrıdan ağlıyorum sandılar ama benim sinirlerim çok bozulmuştu bilmek daha iyi korkacak bişey yok 1 haftada bu ağrılar sızılar hepsi minumum düzeye iniyor

Slm kizlar yarin giriyorum bende ameliayata,bugun son tahlil sonucumuda aldim 8bucukta orda olcm.kendimi acili ve agrili gunlere o kadar hazirladimki aksi olursa supriz olcak :) bana sans dileyin ;)

Slm kizlar yarin giriyorum bende ameliayata,bugun son tahlil sonucumuda aldim 8bucukta orda olcm.kendimi acili ve agrili gunlere o kadar hazirladimki aksi olursa supriz olcak :) bana sans dileyin ;)

bütün şanslar seninle olsun evet sıkıntılı bir süreç ama sonrasını çok beyeneceğine inan harşey gönlüne göre olur inşallah ama iyileşince kendini iyi hissedince durumunu bildirirsen seviniriz merakta bırakma bizi hadi hayırlısı olsun

Cnm sen yigit beye mi ameliyat oldun olduysan memnunmusun oncesi ve sonrasi fotografi ini gorme sansim warmi:(

Yok ben daha olmadim canim amelyat gunume cok var mavi sonsuz oldu ondan aldim bilgileri yazdim buraya ben resmini gordum guzel gorunuyor burnu tabi zamanla dahada guzel olacak cok yeni bir haftalik bantli zaten

Insallah hersey istedigin gibi olur simdiden gecmis olsun bilgileri senden bekliyoruz artik.

evet gerçekten çok ağrım oldu benim daha çok damak çene ve diş etlerim perişan etti beni gözlerim kapanana kadar şişti ve morardı şuan çok az var çene ağrısıda ödemden oluyormuş tamponlar alınırkende ağrıların olacak bu arada unutmadan söyliyeyim çok ama çok su iç ameliyata kadar daha rahat atlatıyorsun ödemler daha kolay dağılıyor yani bilmiyorum ağrım olmadı çok az şiştim çok az morardım diyen arkadaşlar nası bi ameliyat geçirdiler daha kolaymıydı sadece küçük burun ucu yada düzeltme miydi şekillendirme ve okadar uzun saat sonrası ki 5 saat boyunca burun kemiğinize darbeler alıyorsunuz bence morarma ve ağrı olmamamsı çokda imkanlı gibi değil hazırlıklı ol çünkü ben bukadarını beklemediğimden hem çok gergin hem sinirli ve aşırı duygusal geçirdim bu dönemi hatta tamponlar alındıktan sonra müdahale odasından dr çıktıktan sonra beni yatırdılar kanama olmasın diye ben ağlama krizine girdim uzunca bi süre kendimi susturamadım arabada eve gelene kadar bile ağladım annemler ağrıdan ağlıyorum sandılar ama benim sinirlerim çok bozulmuştu bilmek daha iyi korkacak bişey yok 1 haftada bu ağrılar sızılar hepsi minumum düzeye iniyor

evet gerçekten çok zormuş.Benimki de seninkiyle aynı sebepten dolayı bi operasyondu yanlıs hatırlamıyorsam sanırım,kırık ve yanlış kaynama durumu komple kırıp düzeltecekler.Tabiiki kötü olur sonrası ama 1 hafta da azaldıgına sevindim canım.çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsun.Ben bu haafta olucaktımm da evimle alakalı sorun yaşadımm şimdi ev toparlıyorum carşamba günü taşınmam gerekiyor.o yüzden işlerimi hallettikten sonra görüşücem tekrar yiğit beyle.Testleri de yeniden yaptırmam gerekicekmiş süre gectiği için.Gününü ve gelişmeleri haber veririm.Seninde gelişmelerini bekliyorum tatlım kendine dikkat et öpüyorum :)

Son düzenleme:
Yok ben daha olmadim canim amelyat gunume cok var mavi sonsuz oldu ondan aldim bilgileri yazdim buraya ben resmini gordum guzel gorunuyor burnu tabi zamanla dahada guzel olacak cok yeni bir haftalik bantli zaten
Ben goremedim yaa senin ameliyat gunun ne zaman
Pekii baska yerden görüş me sansimiz warmi:(

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin yoldayim simdi gidiyorum.kendimi idare eder hissettigim an yazicam sizi merakta birakmam :)

Kizlar ameliyatim son anda iptal oldu sabah su icmistim olmaz dediler onlugumu bile giymistim yani pazartesi alcaklar artik.ameliyattan bi gun once 12den sonra su dahil hicbisey icilmiycekmis

çok teşekkür ederim yolcum meme operasyonu burundan fazla diyebilirim ben uyandığımda her yerim memeydi evet diğer hastanelere yani özlellere göre daha ucuz burun konusunda malumm herkes memnun yani git görüş diycem ama okuudun bizi korkunç bir yoğunluk var asistanı muhtemelen konuşur fiyat al bi sabah dokuzda 4cü kat plastik cerrahi müdahale odasının yanında bekleme salonu var hastalar kontrole gelir o saate hep bi onlarla konuş bu gün 4 sadece meme operasyonu vardı bi burun bendim yani zamanın yoksa ben fiyatı falan çarşamba günü konuşmaya çalışıırım yada hastalarından bilgi alırım

yolcu kusura bakma çok ciddi bi yoğunluk vardı yani hemen ateli alıp sargıya alıp çıktılar yani 9 30 da gelip 10 da gidiyorlar ameliyat haneye o yüzden senin iş ptesi ye kaldı sormaya gayret göstercem

yolcu kusura bakma çok ciddi bi yoğunluk vardı yani hemen ateli alıp sargıya alıp çıktılar yani 9 30 da gelip 10 da gidiyorlar ameliyat haneye o yüzden senin iş ptesi ye kaldı sormaya gayret göstercem

yok ben de yoğunsundur diye tahmin etmiştim sıkboğaz etmeyim diye sormadım canım :) sen öncelikle kendi burnuşunla ilgilen :) fırsatın olursa sorarsın :)

Canım mail adresimi yazmıştım ekle beni yardımcı olurum sana kesinlikle yiğit bey en iyisi kkdan gidip ameliyat olan arkadaşlarda çok memnun kaldı bende mutlu olduklarını görünce vesile olduğum için çok mutlu oluyorum :)

Slm kupseker bende yigit beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama bodrumdan gelicem biraz zor olcak burun filmini cektirip gidersem ameliyat gunu vercegini ogrendimm sen ilk zamanlar cok ağrı cektiinmi suanda burnunla ilgili sikintin varmi bana biraz yardimci olurmusun:(mail adrssin varsa ekleyebilirim seni

Back