How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

yok ben de yoğunsundur diye tahmin etmiştim sıkboğaz etmeyim diye sormadım canım :) sen öncelikle kendi burnuşunla ilgilen :) fırsatın olursa sorarsın :)[ merhaba yok benim younluğum değil dr nin yoğunluğu kendimle ilgili bile soru sormam çok zor diyorum yaa 9 30 kontrol 10 ameliyat haneye gidiyorlar o 30 dk bi sürü hasta kontrolü malesef çok zor cevap almak ama yarın inşallah

bana bir gün önce gelin demediler ama gitmeyi düşünüyorum zaten sonuçlarımdan biride çıkmadı salı günü çıkacakmış hem onu veririm hem konuşurum.mavi sonsuz atlatmış zor olan zamanı darısı başımıza.yiğit bey kariyer anlamında çok güven veriyor bana küpşekerlede ayrıntılı konuşmuştuk bu anlamdada içime sindi ancak birebir konuşamadığımız için istemediğim bir sonuçla karşılaşmak korkuttu beni.bir de özel şirkette çalışıyorum rapor kaç gün verecek raporda estetik mi yazacak yoksa hastalıklarım mı bunlarıda konuşamadım :(

Canim amelyatini oldunmu hic haber vermedin nasil oldun guzel haberlerini bekliyoruz.

Canim amelyatini oldunmu hic haber vermedin nasil oldun guzel haberlerini bekliyoruz.

Oldum canim bugun yeni acildi gozlerim biraz mavi sonsuz un dedigi kadar zormus.hala tam konusamiyor yemek yiyemiyor ve uyuyamiyorum dun baya kustum bide cok kan yutmusum 2.gece cikardim.dayanilmaz bir agrim olmadi hic ama ayni pozisyonda yatmak bisey yiyememek buzlar yuzunden uyuyamamak bitirdi beni

Oldum canim bugun yeni acildi gozlerim biraz mavi sonsuz un dedigi kadar zormus.hala tam konusamiyor yemek yiyemiyor ve uyuyamiyorum dun baya kustum bide cok kan yutmusum 2.gece cikardim.dayanilmaz bir agrim olmadi hic ama ayni pozisyonda yatmak bisey yiyememek buzlar yuzunden uyuyamamak bitirdi beni

Cook gecmis olsun bir haftaya biraz olsun duzelir sanirim insallah istedigin gibi olmustur kac saat surmus fiyat ne kadar odedin hastene ilgi nasildi yaptigi seyleri anlatdimi doktor. Ben iki cocukla yandim valla cok zoorlu bi surec gibi allah kolaylik versin hepimize burnusunuda saglikli guzel gunlerde kullanmani dilerim.cok soru sordum kusra bakma bilgilendirirsen sevinirim.

Cook gecmis olsun bir haftaya biraz olsun duzelir sanirim insallah istedigin gibi olmustur kac saat surmus fiyat ne kadar odedin hastene ilgi nasildi yaptigi seyleri anlatdimi doktor. Ben iki cocukla yandim valla cok zoorlu bi surec gibi allah kolaylik versin hepimize burnusunuda saglikli guzel gunlerde kullanmani dilerim.cok soru sordum kusra bakma bilgilendirirsen sevinirim.

Fiyat 2000tl yi buluyor.5saat kalmisim ameliyatta ciktigimda dislerim birbirine carpiyordu dolgum bile dusmus dusun.yigit bey ben ayilirken geldi ameliyatin iyi gecti dedi.asiri yogun biri ameliyattan ameliyata kostugundan bilgi almak zor.ailemde bende acikcasi bi bilgi almadik.ameliyata girmeden once geldi konustuk zaten benim model konusunda istegm bisey varmi sordu can korkusundan pek bisey diyemedin

Cok buyuk agrilar yok mesela benim bogazim agrimadi dis etlerimde sismedi agriyan belirli bir yerim yok hatta dun gece hic ilac yutmadim agri kesici migdem bostu cunku o sekilde idare ettim burnuma fil oturmus gibi agri kesicisiz tek sorunum bu ama bunada agri diyemem agirlik iste bas agrimda yok masallah.amaa tabiki berbat bir 3 gun gecirdim yatmaktan vucudm agrilar icinde ve dun gece kan piltisi kustum bir torba.ve iki gecedir sabaha kadar uyumadim annem surekli su verdi agzimi islattim mahvoldu kadin.size bi tavsiyemde boyunluklu silikon yastik alin medikalden onu bana bi arkasm demisti dogruymus o sart

Cok buyuk agrilar yok mesela benim bogazim agrimadi dis etlerimde sismedi agriyan belirli bir yerim yok hatta dun gece hic ilac yutmadim agri kesici migdem bostu cunku o sekilde idare ettim burnuma fil oturmus gibi agri kesicisiz tek sorunum bu ama bunada agri diyemem agirlik iste bas agrimda yok masallah.amaa tabiki berbat bir 3 gun gecirdim yatmaktan vucudm agrilar icinde ve dun gece kan piltisi kustum bir torba.ve iki gecedir sabaha kadar uyumadim annem surekli su verdi agzimi islattim mahvoldu kadin.size bi tavsiyemde boyunluklu silikon yastik alin medikalden onu bana bi arkasm demisti dogruymus o sart

canım çok geçmiş olsun.okudukça korktum gerçekten kabus gibi.yarın taşınıyorum diye ben ertelemek zorunda kalmıştım,üzülüyordum ama sevinicem neredeyse.ben 3 günde ayaga kalkanları anlamıyorum şuanda mavisonsuz ve senin yaşadıklarınızı anlatmanızdan sonra.inançok korkunç görünüyor bende çok korkuyorum şahsen.Allah tez zamanda iyi günlerine kavuştursun inşallah :))

Ah canim ya cok saol bilgiler icin mavi sonsuz daha agir gecirdi burnun icindeki cikinca daha rahat nefes almaya basliyirsun o bu hafta biraz daha iyi resimlerinide gordum findik burnu var ya pazartesi tekrar gidecek masaj vericekmis sisligi icincok kararsiz kaldim bendeekoldemi olsam diye dusunuyorum ilgi acisindan of

Mavi sonsuz ne zaman iyi oldun biraz tamponlar cikinca iyi olurmuyum

çok geçmiş olsun canım bu gün daha iyi olduğunu düşünüyorum evet tamponlar çınca daha rahat edeceksin sonrada atel ağır gelecek onuda tamponlardan 2 veya 3 gün sonra çıkaracaklar sonra bandaja alacaklar bandaj bi hafta kalacak sonra rahatsın muhteşem bir burnun olacak ecrin burak bana derdiki bunları unutup iyiki yapmışım diyeceksin hiç sanmıyorum diyordum gerçekten çektiklerimin şiddeti düştü burnumun durumu ilk gün çok şişti sonra ne yana yatarsam o yana yamuldu uyku esnasında dönüyorsun farkedemiyorsun bide günlerin dikkati ve rahatsızlığının yorgunluğu bıktırıyor hep aynı pozisyonda uyumak hergün sanki şekil değiştiriyor haa bu arada yüzünde ödem oldumu benim diş etlerim hala şiş mesela yüzünde ödem olduysa ben bi havluyu buzlu suya batırıp sıkıp sonra ödem olan yerlerin üstüne bastırıyordum gecenin bilmem kaçı 5 altı kez tekrarlıyordum sonra rahatlatıyordu erken attım ödemleri ama diş etlerim sanırım çok hassaslaştı dilim değse şişiyor korkunç gibi gözüksede bi şekilde geçip unutuluyor ilk üç gün sıkıntılı yorucu bıktırıcı gergin sonrası hızla iyileşme sağlıklı günler

Ne yaptin canim bugun rahatlamissindir slikonlar alininca

Ah canim ya cok saol bilgiler icin mavi sonsuz daha agir gecirdi burnun icindeki cikinca daha rahat nefes almaya basliyirsun o bu hafta biraz daha iyi resimlerinide gordum findik burnu var ya pazartesi tekrar gidecek masaj vericekmis sisligi icincok kararsiz kaldim bendeekoldemi olsam diye dusunuyorum ilgi acisindan of

Canım kesinlikle yiğit beyden vazgeçme derim dün tamponlarım alındı ve hayatımda ilk kez sırt üstü yattıgım halde bu geceyi burnumdan nefes alarak geçirdim muhteşemdi.dedikleri doğru zorluk tampon alınana kadarmış dün itibariyle süperim.canım ne istiyorsa yedim çorba faslını kapadım yani yüzümde hiç morarıklık yok zaten baştada sadece göz kapağımda far gibi vardı.burnumda şimdiden görenler tarafından çok beğeniliyor ki daha şiş ve bandajı çıkmadı.ilgiye gelince odamız bize özeldi refakatçı içinde yatak vardı.küçük buzdolabı prizler ve özel banyo vardı herşey tertemizdi hemşireler sabaha kadar geziyorlar istediğin an ağrı kesicin ve buzun geliyor bence özelden bile iyiydi kaldıki özel hastanede kendi branşından dr da nöbetçi değil burda öyle bir güvencende var.sonuçta güzel olunca en iyi tercihi yapmışım diyorsun.burun ameliyatı zor bir ameliyat bunu yaşayan bilir ancak.ama gözlemlediğim kadarıyla çok bile iyi durumdayız özelde yaptıran bikaç arkadaşımla konuşmuştum ameliyattan önce 1 ayda morarıklıkların geçmez 15 gün bişey yiyemezsin falan demişlerdi bu gün 4. gün ve herşey bitti normal hayatıma döndüm :) darısı sizlerin başına.hıı bide dün bi bayan daha vardı benden iki gün önce yiğit bey yapmış burun ameliyatını kızda sıfır morarma ve şişlik burnuda mükemmel olmuştu biraz konuştuk ikinci gün gittim lokantada çorba içtim dedi.kuafore gitmiş saçını yıkatmış fönlü ve gayet bakımlıydı makyajı ojeleri hayran kaldım doğrusu.birde başka şehirden gelmiş yiğit bey için otelde kalıyormuş.onuda görmek bana iyi geldi bu gün bakım günüm :)

Ne yaptin canim bugun rahatlamissindir slikonlar alininca

hemde nasıl bir rahatlama canım.3 gün çekiyorsun biraz ama değiyor :) buarada sizde nasıl olur bilmem ama boğaz dişeti burun baş ağrısı vs ağrım hiç olmadı korkma o konuda merak ettiğin başka bişey varsa sor canım numaramıda veriim istersen foto göndririm

çok geçmiş olsun canım bu gün daha iyi olduğunu düşünüyorum evet tamponlar çınca daha rahat edeceksin sonrada atel ağır gelecek onuda tamponlardan 2 veya 3 gün sonra çıkaracaklar sonra bandaja alacaklar bandaj bi hafta kalacak sonra rahatsın muhteşem bir burnun olacak ecrin burak bana derdiki bunları unutup iyiki yapmışım diyeceksin hiç sanmıyorum diyordum gerçekten çektiklerimin şiddeti düştü burnumun durumu ilk gün çok şişti sonra ne yana yatarsam o yana yamuldu uyku esnasında dönüyorsun farkedemiyorsun bide günlerin dikkati ve rahatsızlığının yorgunluğu bıktırıyor hep aynı pozisyonda uyumak hergün sanki şekil değiştiriyor haa bu arada yüzünde ödem oldumu benim diş etlerim hala şiş mesela yüzünde ödem olduysa ben bi havluyu buzlu suya batırıp sıkıp sonra ödem olan yerlerin üstüne bastırıyordum gecenin bilmem kaçı 5 altı kez tekrarlıyordum sonra rahatlatıyordu erken attım ödemleri ama diş etlerim sanırım çok hassaslaştı dilim değse şişiyor korkunç gibi gözüksede bi şekilde geçip unutuluyor ilk üç gün sıkıntılı yorucu bıktırıcı gergin sonrası hızla iyileşme sağlıklı günler

gerçekten dediğin gibi canım 3 gün bitti ve ben dün normal hayatıma döndüm bugün 5. günüm sanki hiçbişey olmamış gibi burnumdaki atele bile alıştım yani.bide duş almak normal yemekler yemek çok iyi geldi bana.bugünde güzel bi kahvaltı yaptım geçen 3 günün acısını çıkardım :) dr konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum burnum şimdiden belli tam istediğim gibi ve bu kadar kısa sürede çok iyiyim.dün tamponlar için hastaneye gittik tabi birsürü burun tamponu için gelen vardı yiğit beyde yaptıranların burnu ve yüzü gayet güzelken yani aşırı bir şişlik yokken ve burunlar şimdiden modelliyken prof ufuk bilkayın hastası bir kız vardı benimle aynı gün ameliyat olmuş suratı berbattı ve burnuda bizler gibi kavisli ve narin görünmüyordu tabiki kişiden kişiye değişir iyileşme süreci ve burun modeli fakat bizim verdiğimizin iki katı para verip sonucun böyle olması garip geldi bana ki o benden önce tamponlarını aldırdı burnu kanadığı halde yatırmamış dr u bana yiğit bey aldıktan sonra 5 dk uzan öyle kalk dedi hemşireyede kontrol et iyiyse gönder dedi hani baş dönmesi falan olur diye ki ben gayet iyiydim yiğit bey bu yönüylede çok iyi biri

hemde nasıl bir rahatlama canım.3 gün çekiyorsun biraz ama değiyor :) buarada sizde nasıl olur bilmem ama boğaz dişeti burun baş ağrısı vs ağrım hiç olmadı korkma o konuda merak ettiğin başka bişey varsa sor canım numaramıda veriim istersen foto göndririm

Canim benim cok saol rahatlatdin beni bian bora beyi dusunmeye baslamistim ki yazdiklarini okudym ve mavi sonsuzun burun resimlerini gorunce beklememe degecek insallah diyorum benim mail adresim hg_ aytekin38@hotmail.com eklersen gorusuruz watsapdan da olur senin adinada cok sevindim cok zor surec olacak benim icin cocuklarida dusunuyorum biyandan cok cok gecmis olsun iyi gunlerde kullanirsin burnusunu insallah saglikla canim

gerçekten dediğin gibi canım 3 gün bitti ve ben dün normal hayatıma döndüm bugün 5. günüm sanki hiçbişey olmamış gibi burnumdaki atele bile alıştım yani.bide duş almak normal yemekler yemek çok iyi geldi bana.bugünde güzel bi kahvaltı yaptım geçen 3 günün acısını çıkardım :) dr konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum burnum şimdiden belli tam istediğim gibi ve bu kadar kısa sürede çok iyiyim.dün tamponlar için hastaneye gittik tabi birsürü burun tamponu için gelen vardı yiğit beyde yaptıranların burnu ve yüzü gayet güzelken yani aşırı bir şişlik yokken ve burunlar şimdiden modelliyken prof ufuk bilkayın hastası bir kız vardı benimle aynı gün ameliyat olmuş suratı berbattı ve burnuda bizler gibi kavisli ve narin görünmüyordu tabiki kişiden kişiye değişir iyileşme süreci ve burun modeli fakat bizim verdiğimizin iki katı para verip sonucun böyle olması garip geldi bana ki o benden önce tamponlarını aldırdı burnu kanadığı halde yatırmamış dr u bana yiğit bey aldıktan sonra 5 dk uzan öyle kalk dedi hemşireyede kontrol et iyiyse gönder dedi hani baş dönmesi falan olur diye ki ben gayet iyiydim yiğit bey bu yönüylede çok iyi biri

Gercekten iceme su serptin ya morluklar sislikler kisiden kisiye degisiyirdur ama doktorun elninin guzellegine emin oldum mavi sonsuz ve sayende sirada ben varim artik hayirlisi onceki sayfalari dikatli okusan noyu cozersin

Gormek isterim tabiki canim numaranida alabilirim

canım senin adına gerçekten çok sevindim kolay atlattın hadi bakalım bundan sonrasıda aynı kolaylıkta olsun inşallah .darısı ecrinburakımla diğer arkadaşların başına :)

hemde nasıl bir rahatlama canım.3 gün çekiyorsun biraz ama değiyor :) buarada sizde nasıl olur bilmem ama boğaz dişeti burun baş ağrısı vs ağrım hiç olmadı korkma o konuda merak ettiğin başka bişey varsa sor canım numaramıda veriim istersen foto göndririm[/QUOT burun amelyati olman icin ne gibi sorunlarin vardi canim birde su tamponlar alirkene cok aciyormu bayilanlar falan oluyormus benim iki dogumumda sezryen ikincisinde cok kotuydum bayilmalarim oldu kan tutuyor boyle kanama falan gorunce o yuzden tedirginim benim yaklastikca sizin burnunuzda guzellesicek insallah allah hepimize sabir versin

Canim benim cok saol rahatlatdin beni bian bora beyi dusunmeye baslamistim ki yazdiklarini okudym ve mavi sonsuzun burun resimlerini gorunce beklememe degecek insallah diyorum benim mail adresim hg_ aytekin38@hotmail.com eklersen gorusuruz watsapdan da olur senin adinada cok sevindim cok zor surec olacak benim icin cocuklarida dusunuyorum biyandan cok cok gecmis olsun iyi gunlerde kullanirsin burnusunu insallah saglikla canim

Canim mail adresimi yazdim yukarida eklemeni bekliyorum bu arda nasil oldun

Back