- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
- Konu Sahibi izmirin_birtanesi
-
cok gecmis olsun oncelikle, iyilesme surecinize hayran kaldim.benimde 15 subatta meme buyutme ameliyatim var izmirde.ise de cabuk donmek zorundayim, ins.sizinki kadar guzel gecer
Canim cok gecmis olsun tekrar .izlerinin durumu nasil .foto bekliyoruz
gecmis olsun.kadar odedin toplamda;kac aksam kaldin hastanede;ameliyattan sonra doktor gelip gordumu seni;ne kadar siklikta muayeneye cagirdi canim.birde sigortalida olsak hastane parasini odemek zorundayiz dimi.cok soru sordum ama cevap verirsen sevinirim
geçmiş olsuunnnnşu an gözüne çok mu büyük geliyolar nasıl? inş fazla büyük geliyodur ödemler gidince küçülecekler ya
yok cnım benm öncelik burnumdaonu da emre ilhana yaptrcam galba çok para birktrmem lazm dahaa çok takıntılıyım sonuç iyi olmazssa ömrümden yerim
göğüsü kesin ona yaptrcam ama burunda kararsızm aklımı çeldin şimdizaten bi dakkam bi dakkama uymuyo bu konuda forumda telef oldum dr dr gezmekten
Teşekkürler. Toplamda 2900 TL ödedim. Doktor tabiki gelip bakıyor, hastanede 1 gün kalınıyor. Şimdi haftada 1 muayeneye gidiyorum. Tabiki bunun sigortayla ilgisi yoközele giriyor
göğüsü kesin ona yaptrcam ama burunda kararsızm aklımı çeldin şimdizaten bi dakkam bi dakkama uymuyo bu konuda forumda telef oldum dr dr gezmekten
valla 2900 cok iyiymis hemen gidip olasim var :) ama korkuyorum vede ozel isleri ayarlamam lazim.kismet.
Bence git görüşaklını çelmek değil ama insan bir kez ameliyat olmak ister sonuçta. Netten baktığında da burun çıkıyor direk. Sen kaça anlaştın? Hayırlısı olsun şimdiden. İstediğin gibi olur umarım
izmirdeysen can kopaldan cok memnun hasta var.bende burun oldum ama muhammet dilbere o istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?