• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Ege Üniversitesi Doç.Dr. Yiğit Tiftikçioğlu (:

alıyor, bana da 110 TL muayene ucreti dendi.

Almıyor. Ben ameliyat oldum kendisine. Sekreter öyle söylemiş olabilir. Bana da söylemişlerdi. Hatta aşağıdaki plastik cerrahi polikliniğine muayene olmam gerektiği, daha sonra onların beni Yiğit Bey'e yönlendireceğini söylediler. Ama öyle değil. Siz direk Sabah 9'da 4. kata çıkıp kayıt yaptırıp küçük muayene odasına gidebiliyorsunuz. Ya da oradan Yiğit Bey'le görüşmek için randevu alıyorsunuz. MUAYENE ÜCRETİ ALMIYOR KESİNLİKLE

Almıyor. Ben ameliyat oldum kendisine. Sekreter öyle söylemiş olabilir. Bana da söylemişlerdi. Hatta aşağıdaki plastik cerrahi polikliniğine muayene olmam gerektiği, daha sonra onların beni Yiğit Bey'e yönlendireceğini söylediler. Ama öyle değil. Siz direk Sabah 9'da 4. kata çıkıp kayıt yaptırıp küçük muayene odasına gidebiliyorsunuz. Ya da oradan Yiğit Bey'le görüşmek için randevu alıyorsunuz. MUAYENE ÜCRETİ ALMIYOR KESİNLİKLE

dediğiniz gibi de olabilir. ben kesin ameliyat olacagim icin alınsa da problem değil toplamdan düşer ama yalnızca görüşmek isteyenler icin muayeneden sonra yine yazarım.

bugün poliklinikle falan hiç ilgim olmadan direkt Yiğit Bey'e muayene oldum ve 110 tl muayene ucreti ödedim, görüşmeye gideceklerin bilgisi olsun. sistem değişmiş sanırım.

Son düzenleme:
Back