- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
- Konu Sahibi izmirin_birtanesi
-
yok anlaşmadım daha para durumlarını ayarlamadım emre ilhan 8 bin liraya yapıyor bütçeyi sarsıcı epey bi. ben de formasyon çıktı şehir değiştirdim şimdi kpssden sonra yiğit beyle bi görüşeyim bakalım ne dicekkk :)
tabii haber veririm burada duyurmaym da nerde duyuraymmmEvet baya bir pahalıymış doğrusu. Gerçi meme büyütme de normalde 5-7000 TL ama Ege üniversitesi devlete bağlı olduğu için çok uygun oluyor, sanırım bu yüzden korkanlar var ama git görüş derim. Haber verirsen sevinirim bu arada..
KPSS hangi alan? Ben de evde hazırlanıyorum
tabii haber veririm burada duyurmaym da nerde duyuraymmmbenm edebiyat alanım daha yeni başlıcam bakalm çalşimaya senin alan ne cnm?
alan bilgisi de geldiğinden daha genişledi konularrr işimiz zorrr:26: hakkımızdavhayırlısı ne ise o olsun inş.......
Teşekkürler. Toplamda 2900 TL ödedim. Doktor tabiki gelip bakıyor, hastanede 1 gün kalınıyor. Şimdi haftada 1 muayeneye gidiyorum. Tabiki bunun sigortayla ilgisi yoközele giriyor
Teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun...ben de yarın Yiğit beyle görüşeceğim... doktor dikişlerinin kapanmaması için ne dedi merak ettim...
Yok kullanmadım onlardan. Daha bir buçuk ay oldu normal gibi geliyor.Canım bir de slikon şerit bantlar varmış iz kalmaması için...sen kullamadın mı bu bantlardan?
Bilmiyorum. Doktor size en uygun yöntemi söyleyecektir.arkadaşım koltuk altından yapıyor mu bu doktor?
canım çok geçmiş olsun. 4 ay geçmiş neredeyse, şuanda nasılsın? izlerin ne durumda?
Teşekkür ederim (İzlerde pek bir değişiklik yok açıkçası contractubex verdi onu sürüyorum. Biraz yumuşadılar ama dalga gibi hissediyorum iç ve alt kısımlarını. Bu da az doku olmasından kaynaklanıyormuş.
Artık normal sütyene geçtim şükür
aa ne güzel.. fotoğraf koydun mu acaba göremiyorum profilinde? özel mesaj atamıyorum yeni üyeyim acaba yanlış yere mi bakıyorum bilemedim :44:
Yok koymadımsen ameliyat oldun mu veya olacak mısın?
evet önümüzdeki ay yiğit bey'e olacağım :) henüz tarih belli olmadı
evet önümüzdeki ay yiğit bey'e olacağım :) henüz tarih belli olmadı
Yok koymadımsen ameliyat oldun mu veya olacak mısın?
Kizlar yigit bey icin guncel fiyat nedir? Muayene ucreti aliyor mu? Muayeneden kac gun sonraya verdi ameliyat gununuzu?
Hayirlisi olsun darisi basimahaber vermeyi unutma
Bana 4500 dendi canım. sehirdisinda olduğum için muayeneye gitmedim henüz o yüzden muayene ücreti hakkında bir bilgim yok:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?