• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Ege Üniversitesi Doç.Dr. Yiğit Tiftikçioğlu (:

yok anlaşmadım daha para durumlarını ayarlamadım emre ilhan 8 bin liraya yapıyor bütçeyi sarsıcı epey bi. ben de formasyon çıktı şehir değiştirdim şimdi kpssden sonra yiğit beyle bi görüşeyim bakalım ne dicekkk :)

Evet baya bir pahalıymış doğrusu. Gerçi meme büyütme de normalde 5-7000 TL ama Ege üniversitesi devlete bağlı olduğu için çok uygun oluyor, sanırım bu yüzden korkanlar var ama git görüş derim. Haber verirsen sevinirim bu arada..
KPSS hangi alan? Ben de evde hazırlanıyorum

Evet baya bir pahalıymış doğrusu. Gerçi meme büyütme de normalde 5-7000 TL ama Ege üniversitesi devlete bağlı olduğu için çok uygun oluyor, sanırım bu yüzden korkanlar var ama git görüş derim. Haber verirsen sevinirim bu arada..
KPSS hangi alan? Ben de evde hazırlanıyorum
tabii haber veririm burada duyurmaym da nerde duyuraymmm:kkk: :1: benm edebiyat alanım daha yeni başlıcam bakalm çalşimaya :37: senin alan ne cnm?

alan bilgisi de geldiğinden daha genişledi konularrr işimiz zorrr:26: hakkımızdavhayırlısı ne ise o olsun inş.......

Merhaba kızlar

Başta çabuk iyileşiyordum ama şu an 1 ay olmasına rağmen dikişlerim kapanmadı ve sol tarafımda hala ağrı var. Endişeliyim yani anlayacağınız

Öncelikle geçmiş olsun...ben de yarın Yiğit beyle görüşeceğim... doktor dikişlerinin kapanmaması için ne dedi merak ettim...
Teşekkür ederim (: aslında kapandı da daha tam geçmedi anlamında söyledim

Canım bir de slikon şerit bantlar varmış iz kalmaması için...sen kullamadın mı bu bantlardan?
Yok kullanmadım onlardan. Daha bir buçuk ay oldu normal gibi geliyor.

arkadaşım koltuk altından yapıyor mu bu doktor?
Bilmiyorum. Doktor size en uygun yöntemi söyleyecektir. (:

canım çok geçmiş olsun. 4 ay geçmiş neredeyse, şuanda nasılsın? izlerin ne durumda?

Teşekkür ederim ((: İzlerde pek bir değişiklik yok açıkçası contractubex verdi onu sürüyorum. Biraz yumuşadılar ama dalga gibi hissediyorum iç ve alt kısımlarını. Bu da az doku olmasından kaynaklanıyormuş.
Artık normal sütyene geçtim şükür (:
:46:

Teşekkür ederim ((: İzlerde pek bir değişiklik yok açıkçası contractubex verdi onu sürüyorum. Biraz yumuşadılar ama dalga gibi hissediyorum iç ve alt kısımlarını. Bu da az doku olmasından kaynaklanıyormuş.
Artık normal sütyene geçtim şükür (:
:46:

aa ne güzel.. fotoğraf koydun mu acaba göremiyorum profilinde? özel mesaj atamıyorum yeni üyeyim acaba yanlış yere mi bakıyorum bilemedim :44:

Yok koymadım (: sen ameliyat oldun mu veya olacak mısın?

Canim album paylasma sansin var mi? Bazi arkadaslar paylasmis ve cok makbule gecti, bende iZmirdenim ve fiyati uygunnoldugu icin yigit beyi dusunebilirim. Sakincasi yoksa bi kac foto fikir sahibi yapar bizi. Lutfen yanlis anlama sakin. Hersey gonlunce olsun darisi basimiza :)

Bana 4500 dendi canım. sehirdisinda olduğum için muayeneye gitmedim henüz o yüzden muayene ücreti hakkında bir bilgim yok:44:

Valla bende ameliyat ucreti 3000 diye gittim.110 tl muayene ucreti verdim ama ameliyat ucretini ogrenince vazgecim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back