Kızlar günaydın,sizlere umut olsun pes etmeyin diye mücademi yazmak istedim,ben 2yıl önce basladım kaan beyle tafaviye,ilk baska yerde kontrole gittim senin çoçuğun zor olur tüp bebek dedler dünya basıma yıkıldı o kadar çok anne olmak istiyordum ki hemem izmirde doktor arastırdım kaan beyi buldum evet zor hastaydım rezerve azlığım vardı amh kötüydü eşimde de küçük sorun vardı
Asıla yaptık olmadı,1kere tüp bebek denedik zor iki tane yumurta topladık ikinci kalite ama sonuç olumsuz dünya basıma yıkıldı,kaan bey senin vücüdun dengesiz kendiliğinden bile kalırsın diyodu ama insnmak çok zor yumurta çok az tekrar basladık vitaminler felan iki ay gidemedim acil işlerim çıktı birazda kafamı dinledim sonra ben adet olmadım ama test bile yapmak istemedim çünkü her yaptığımda hayel kırıklığı kaan beye yazdım gel görelim dedi,rüyamda çift çizgi gördüm ,eşime dedim rüyamı ama sen genede sevinme sonra üzülme dedim,gittik kaan bey içimde de gariptenbir heycan kaan baktı evet ya dedi hamilesin 1buçuk aylık aglamaktan kal atışını zor duydum ve o daakka eve gelene kadar hepinize dua ettim ne olur pes etmeyin sadece kafanı rahatlatın yer gök duayla duruyo ...insallah biraz umut olmuşumdur